Bildirim
WOW U BIRAKMAK&BAŞLAMAK için 3 neden?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hey allahım abartmayın artık şu oyunu ya... Canın sıkılır bırakırsın; oynamak istersin başlarsın ... -
siz hangi oyunu oynuyorsunuz? Ciddi önerileri ihtiyacım var.Abartmıyorum; playerlar için oyunlar yaşam biçimine dönüşebiliyor. -
bırakmak için 3 neden
1-beceriksizlik(noobluk)
2-irade zayıflığı
3-yabancı dil yetersizliği
bıraksam hangi oyun wow un yerini tutabilir nedir ya. wow un yerini tutması için illa başka bir oyun mu olması lazım.arkadaşlarınla gez dolaş film dizi izle ders çalış eğer işin varsa ona yoğunlaş vs vs -
Sana tavsiyem steamden bir üyelik al Team Fortress 2 satın al.Fps oynu 9 sınıf var sniper engineer soldier vs hatta en son craft sistemi gelmişti oyuna adam öldürdükçe çıkan itemlerden şapka vs yapıyordun.bu aralar pek oynamıyorum ama wow ara verdiğimde oynadığım en güzel oyunlardan en azından 2 saat oynayıp sıkıldım bırakacam diyebiliyorsun internetden başkası ile oynyabilmekde cabasıonun dışında left 4 dead önerebilirim ilkini oynuordum 2ci satın aldım steamden ama daha bakmadım onuda önerebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Painrunner
Sana tavsiyem steamden bir üyelik al Team Fortress 2 satın al.Fps oynu 9 sınıf var sniper engineer soldier vs hatta en son craft sistemi gelmişti oyuna adam öldürdükçe çıkan itemlerden şapka vs yapıyordun.bu aralar pek oynamıyorum ama wow ara verdiğimde oynadığım en güzel oyunlardan en azından 2 saat oynayıp sıkıldım bırakacam diyebiliyorsun internetden başkası ile oynyabilmekde cabasıonun dışında left 4 dead önerebilirim ilkini oynuordum 2ci satın aldım steamden ama daha bakmadım onuda önerebilirim.
Hymm teşekkürler buna bi bakıyorum -
Bırakma Nedenleri:
1-Sıkılırsın bırakırsın
2-Zamanın olmaz kasamazsın bırakırsın
Başlama Nedenleri:
1-Özlersin başlarsın
2-Başka yapcak bişe bulamazsın başlarsın
Bırakma Nedenleri:
1- Özlediğini sanıp döndüğünde 5 dakika içinde tekrar sıkılıp bırakırsın
Başlama Nedenleri:
1- Bir işe girersin ev iş ev iş git gel başka bişe olmaz maximum 3 saatin olur zaman geçirecek sosyal faliyet olmaz onuda wowda geçireyim dersin başlarsın
Bu söylediklerimi ben yaşadım o yüzden diom -
sırf müziklerini dinleyip azerothda binegimle gezmek için bile açtıgım oldu...
başkalarını bilemem ama artık ısıtıp ısıtıp önümüze tekrar sürmeye başladılar aynı şeyleri, 1 aydır oynamıyorum ve halende içimden gelmiyor girmek... accountu sanırsam bir kaç ay frozen yapıcam.... -
quote:
Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim
sırf müziklerini dinleyip azerothda binegimle gezmek için bile açtıgım oldu...
başkalarını bilemem ama artık ısıtıp ısıtıp önümüze tekrar sürmeye başladılar aynı şeyleri, 1 aydır oynamıyorum ve halende içimden gelmiyor girmek... accountu sanırsam bir kaç ay frozen yapıcam....
benim 4. gün oldu frozen edeli.sanırım senin fikrin gibi 2-3 ayı bulacak.eğerki inboxtaki itemleri gözden çıkarmyı göze alabilirsem:) keşke bir kaç yıl sonra zamanımı heba etmemişim diyebileceğim bir oyun olabilse. -
Bırakma sebebi:
1-Önemli işlerine (Eğitimine vs.) engel oluyorsa,
2-Oyuna yeni başladıysan ve tam kavrayamadıysan,
3-Oyundaki dengesizlikler.
Başlama sebebi:
1-Boş zamanın çok varsa,
2-Arkadaşlarında oynuyorsa,
3-Oyunu bırakmış, tekrar özlemişsen.
Bence bunlar sayılabilir. -
WoW bırakılmaz, ara verilir. Bırakmak için tek neden vardır bence, o da para sıkıntın varsa account u satarsan,komple bırakmış olursun.
Ben şahsen şuan yaza kadar ara verdim, vize çalışmalarıma engel oluyor diye.Yazdan önce de açtırmaya hiç niyetim yok. -
WoW bırakılmaz hiç bir şekilde paran bile bitse private da devam edersin evet ben de onlardanım şaka bir yana şu anda tekrar sıkıldım hoş oyunda sıkıntı yok sıkıntı benim durumum OKUL ama liste yapmak gerekirse;
1-okul
2-kız/erkek arkadaş ve ya ortam, muhabbet, tayfa takım gibi sebebler.
3-iş, kariyer imkanı, inanılmaz bir takım şanslar olabilir bir anda karşınıza çıkan ve WoW engel olur evet kesin olur!
başlama sebebi
1-bırakmamışsındır zaten ara vermişsindir devam edersin doğal olarak
2-bazen youtube'da gördüğün bir WoW (PvP/PvE) videosu olur bazen WoW eski Trailer'ı olur tekrar başlama sebebin
3-bazen öyle oluyor ki ben de olduğu gibi bir Private Server bulursun Offical'dan cok daha iyi (preTBC 1.12.1 %80 bug fixed, 1000 civarı online oyuncu) baya reklam oldu ama öle oldu
-
bırakma nedeni sıkılma
Başlama nedeni piyasada daha iyisinin olmaması, single player oyunların bir süre sonra sıkması.
Daha iyisi çıksa, daha eğlencelisini bulsam 1dk durmam.ama yok, blizz harici kimse yapamazda.4. Yılın sonunda blizzin oyuna yatırdığı para 400 milyon dolardı sanırım.başka kimse bu kadar para yatıramaz bir oyuna, o yüzden de blizz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu -
bir diğer bırakma nedeni de saçma sapan insanların oyuna doluşması. 4 yıl sonra hortlatılan illiadan konusunda birisinin yorumunda olduğu gibi bir 3 4 yıl öncesinin konusuna bakın bir de şimdi açılan konulara -
neden başladım
arada hoş vakit geçirmek için başladım
yapan firma dünyanın en iyi oyun firması
devasa evren var
neden bıraktım
oyunda amaç yok
eninde sonunda herkes eşit oluyor ve bir dünya paran ve zamanın boşa gidiyor. direk herkesin eşit başladığı oyunculuğun konuştuğu bir dünya pvp oyunu var.
bütün ek paketleri almadan sana oynama hakkı tanımıyorlar resmen. -
cefurkan hala herkes eşit oluyor ondan bıraktım diyorsun..
senin verdigin 15 dolar amerikan doları bizimki kanada doları değil ya.. aynı levelde herkes aynı gearı elde edebilmeliki mantıklı bir savaş olsun.. adalet olsun..
ordaki konudada söyledim burdada tekrar edeyim.. kendinden level ve gear bakımından altta olan adamları kesmeye biz PVP demiyoruz eziklik diyoruz..
wowda PVP vardır ama senin mantıgına göre EVP(Ezik versus ParaÖdeyenFurkan) yoktur.. lütfen klanına KOya geri dön..
yolun acık olsun güle güle.. -
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
senin verdigin 15 dolar amerikan doları bizimki kanada doları değil ya.. aynı levelde herkes aynı gearı elde edebilmeliki mantıklı bir savaş olsun.. adalet olsun..
ordaki konudada söyledim burdada tekrar edeyim.. kendinden level ve gear bakımından altta olan adamları kesmeye biz PVP demiyoruz eziklik diyoruz..
wowda PVP vardır ama senin mantıgına göre EVP(Ezik versus ParaÖdeyenFurkan) yoktur.. lütfen klanına KOya geri dön..
yolun acık olsun güle güle..
bende tekrar edeyim
anlamanız kıt veya okuma probleminiz çok ileri derecede
orada defalarca tekrar ettim ben para ile item döşenen hilenin kol gezdiği oyuna karşıyım
emeğinle item döşer senin kadar emek vermeyenleri ezersin ben bunu savunuyorum
-
bırakmak için nedenler(2006dan beri oynuyorum)
- oyunu yeni başlayanlar için tekrar düzenlemesi
- world pvp'nin bitirilmesi
- oyunun tek düze bir oyuna dönüşmesi
- daha oyundan bihaber olanların oyunun en zor bossunu öldürebiliyor olması
- adam akıllı oyuncu kalmaması, duyup gelen abuk subuk insanların oyuna doluşması
evet 3 ay önce bıraktım oyunu, benim için wow bitmiştir artık -
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
quote:
Orijinalden alıntı: tosunpasa
yolun acık olsun güle güle..
bende tekrar edeyim
anlamanız kıt veya okuma probleminiz çok ileri derecede
orada defalarca tekrar ettim ben para ile item döşenen hilenin kol gezdiği oyuna karşıyım
emeğinle item döşer senin kadar emek vermeyenleri ezersin ben bunu savunuyorum
Emek vermeden full vicious set dizilmiyor oyunda.Eğer karşımdakide set dizmişse o da benim kadar emek vermiş demektir.Zaten olaki karşıma emek vermeyip pve setli adam gelirse, onu oracıkta eziyoruz.
Ayrıca sen WoW'dan bu kadar nefret edip, hala niye burda takılıyosun anlamadım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: flavis
bırakmak için nedenler(2006dan beri oynuyorum)
- oyunu yeni başlayanlar için tekrar düzenlemesi
- world pvp'nin bitirilmesi
- oyunun tek düze bir oyuna dönüşmesi
- daha oyundan bihaber olanların oyunun en zor bossunu öldürebiliyor olması
- adam akıllı oyuncu kalmaması, duyup gelen abuk subuk insanların oyuna doluşması
evet 3 ay önce bıraktım oyunu, benim için wow bitmiştir artık
bence guzel ozetlemişsiniz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X