Şimdi Ara

WoW 'u oynarken yaptığınız takıntılarınız neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesala ben çantadaki eşyalarımı yukarıdan aşağıya diziyorum sürekli,oyundan çıkarken ya da diğer karaktere geçerken sürekli çöpleri satıp geçiyorum.

Sizin var mı bu tip durumlarınız?

• çöpler herzaman satılır tamir görüldüğü yerde 3 silver bile harcanacak olsa tamir yapılır :)
  • Bagnon kullanıyorum Hs tasları cantada sol altta olacak. Cantamda durması gerekenler altta olacak sonradan lootladıklarım yukarda asagı devam edecek. Flask ıctıysem ve raıddeysem sanıyesı bıtene kadar beklerım. Ölmessem yemekde aynı sekılde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wq questlere bakarken Broken Islesda hep azsunadan başlayıp yani soldan önce kıyıları en son suramarı kontrol eder/yapar en sonda Broken Shoredakileri yaparım
  • Çantaların düzenine çok dikkat ediyorum, çöp itemları satınca ikide bir çantayı açıp oooh ne güzel bomboş diye bakıyorum.

Karakter penceresini açıp sürekli doğru set mi üzerimde diye tikleri falan kontrol ediyorum. İyi ki bıraktım valla oyunu, hadi bunları geç mount düşürmek için oynamak rep kasmak falan aslında WoW başlı başına takıntıdan ibaret.
  • bütün karakterlerim aynı ırk olsun diye ugrasıyorum orc ise orc dwarf ise dwarf. mesela dwaflara plate gearların aşırı yakıştıgını düşündüğüm için plate giyen ne class varsa hepsi dwarf olur bende yada orc

DH hariç asla BLood elf oynamam . karakter modellemesini hiç beğenmiyorum. güney kore mmolarından çıkmış gibiler. keza ALliance ta asla Dreanai oynamam.

garip takıntılar var bende :)
  • Quest ve rare item takıntısı var bende.

Quest yapmadan zevk alamıyorum.Mutlaka world olsun diğer questler olsun yapıyorum.

Rare item de ise drop oranları en düşük olanlara kafayı takıyorum düşürüne kadar farm yapıyorum.

Not: Papal Fez 1180 farm bitti.1020 farm kaldı.Düşecek başka yolu yok.8m gold iyidir.
  • Ne zaman uçarak bi NPC ile konuşmaya (görev alıp vermek/item satmak için) gidiyor olsam yaklaşmadan önce bineğimden atlayıp tam adamın önüne düşmeye çalışırım yıllardır
  • Ben de bir NPC'ye quest teslim etmeden önce mutlaka mount'tan iniyorum her defasında Bir de Ironforge'dan her ayrılışım da Dwarf Guard'lara /kiss yapıyorum. O önümde saygı ile eğilmeleri yokmu, beni benden alıyor tontişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.