Şimdi Ara

Wow'u Ultrada kasmayacak pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CPU Türü DualCore Intel Pentium D, 2800 MHz

Sistem Belleği 2560 MB

Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X1650 Series (512 MB)

Bu pc de hangi parçaları yükseltirsem bütün ayarlar ultrada yüksek fps alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavel -- 25 Ağustos 2011; 3:31:11 >

• Sadece WoW odaklı bir pc istiyorsan;

- Intel i3 550 işlemci
    - Gigabyte GTX460 1GB Ekran kartı
    - Corsair 4gb ram -ram markası- hızı farkmaz kafana göre takıl DDR'lar uyumlu olsn anakartla ama-
    - Samsung'un 32 mb 7200 rpm özellikli hdd'lerinden 500gb 1tb takıl kafana göre
    - XIGMATEK Midguard kasa al derim ucuz ve kullanışlı
    - Anakart olarak da ASUS P7H55

Temiz temiz oynatır... Anakart falan OC desteksiz, düz bir kart ama yeter sana sanmıyorum OC-CF yapacağını

Intel oldu mu tuzlu olur ama temiz olur. AMD sisteme yönelirsen daha ucuz olur. İşlemciyi AMD Athlon x4 640 ya da Phenom 955 BE yapar anakartı da bu işlemcilere uydurursan olur bu iş. Daha ucuz olur hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 25 Ağustos 2011; 4:10:37 >
  • alien m17x r2 aldım birtek wow degıl butun oyunları very high da oynuyorum sıkıntı olmuyor.

sahibinden comda bulabilirsin
  • Bana da Alamanyadaki dayımlar action-man yolladı qanqa ...

Arkadaşın önerdiği bilgisayar 3000-3500$
  • wow biraz garip bir oyun donanım konusunda. oyun eski, çok dandik bilgisayarda oynatıyor gidiyorsun çok daha iyi makine topluyorsun hayda 200+ fps beklerken 150 fps de kalmış yani sürprizlere açık bir oyun. mutlaka wowda test edilmiş donanımları al mesela yabancılar bu konuda çok hassas ve ayrıntılı düşünüyorlar. oyun içi yabancılara dahi danışmak lazım gerekirse rastgele whisper ya da guild chat general chat sormak lazım.
  • 25 men raid yaparken ör: ragnarosda şu ufak addler cıkıp patladıgında sonra onları keserken ultra ayarlarda yag gibi oynatıcak makina yoktur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cy_x -- 25 Ağustos 2011; 10:22:34 >
  • Son patch ile dx 11 geldi wow'a ama oyun motoru halen eski, işlemci overclockundan fayda görüyor... 4 çekirdek desteği bildiğim kadarıyla henüz yok ama 2 çekirdekli işlemci + overclock ile bile oyun hızlanıyor... Ultra sistemlerde yüksek fps alınamaması bence oyunun yeni teknolojilerle tam optimize edilememiş olması, yoksa oyundaki grafiklere bakınca güncel kartların çoğunun fps'i 100 civarı tutabilmesi lazım, ama öyle olmuyor...
    konuyla iligil ayrıntılı incelemelerden biri:
    http://www.tomshardware.com/reviews/world-of-warcraft-cataclysm-directx-11-performance,2793.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinbey -- 25 Ağustos 2011; 10:48:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Sadece WoW odaklı bir pc istiyorsan;

- Intel i3 550 işlemci
    - Corsair 4gb ram -ram markası- hızı farkmaz kafana göre takıl DDR'lar uyumlu olsn anakartla ama-

Temiz temiz oynatır... Anakart falan OC desteksiz, düz bir kart ama yeter sana sanmıyorum OC-CF yapacağını

Intel oldu mu tuzlu olur ama temiz olur. AMD sisteme yönelirsen daha ucuz olur. İşlemciyi AMD Athlon x4 640 ya da Phenom 955 BE yapar anakartı da bu işlemcilere uydurursan olur bu iş. Daha ucuz olur hatta.

x3 720 (3.6ghz'e overlocklu) ve GTX 460 1gb(oda 900mhz'de) bir bilgisayarda shadow'u min'e kısmak zorunda kalıyorum. WoW oynuyorsanız ultra takıntınız olmaması gerekiyor. Onun dısında i5 540m ve GT330m olan bir notebook'um var. 1366 çözünürlükte shadow haric hersey full'ken oynayabiliyorum. Yani olay sadece shadow. O olmadığı sürece çok yüksek bir makineye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Sadece WoW odaklı bir pc istiyorsan;

- Intel i3 550 işlemci

Ben yandaki bilgisayar ile her şey ultra 16xAF/AA ile 60fps alabiliyorum.(Shadow dahil) Yukarıdaki bilgisayar işini görür.

• Para varsa kesinlikle i5 2500k öneririm fps yi ekran kartı kadar arttırıyor.
  • herseyi minimumda oynuyorum. sadece view distance fair de
  • i5 2500k
    4gb ddr3
    msi 2gb 6950
    msi anakart

sistem bu 60 fps oynuyorum ogrammarda arada dususler oluyor 40 50
  • İşlemcini 3 ghz e overclock et (Bedava)
    ekran kartını x1950xt ile değiştir (2. el piyasası nedir bilmiyorum 100Dolar gibi birşey düşün yinede)
    ram i 4gb a çıkar (30dolar civarına bulabilirsin çıkma RAM)

200 - 250 tl arası bir fiyata upgrade yapabilirsin.

Gizli gider PSU olabilir belki şu an kullandığın PSU yetmeyebilir. Ama bunu ölçmeden veya deneyip görmeden bilemeyiz.

Yazılım olarak:
    BIOS güncelle, İşletim sistemi ekran kartı anakart son sürücelerini yükle ve hdd yi mutlaka defrag yap. Gereksiz windows servislerini kapa.

Kolay gelsin
  • O shadow yok mu ya.
  • intel quad 6600
    3 gb ddr2 ram
    9800gt

ile ultrada hiç sorun olmuyor siz naptınız i5ler 6950ler havada uçuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

25 men raid yaparken ör: ragnarosda şu ufak addler cıkıp patladıgında sonra onları keserken ultra ayarlarda yag gibi oynatıcak makina yoktur herhalde.

seed'lerin patlaması ve sonrasındaki 2-3 saniye boyuncaki olayı sabit fps ile gösteren bilgisayar, henüz üretilmemiş olandır.

EDIT: sabit 1 fps gösteren bilgisayar var, benimki. bahsettiğim "sabit fps" değeri 60 veya 75 fps'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 25 Ağustos 2011; 20:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

intel quad 6600
    3 gb ddr2 ram
    9800gt

ile ultrada hiç sorun olmuyor siz naptınız i5ler 6950ler havada uçuyor

ekran boyutun kac ? herşey ultramı shadow vs?
  • Bu bilgisayarın en düşük ayarda 25mande kasması normalmi ?
  • wow daha çok işlemciye yükleniyor. eğer ki büyük monitör kullanacaksanız ozaman biraz farklı veriyolu yüksek bir ekran kartı lazım. ben 1920x1200 çözünürlük imzamdaki sistemle 26" monitörde oynuyorum. 25 man raidlerde shadow mid level çekiyorum. ayrıca direktx 11 ve windowedfullscreen çok farkettiriyor performansta
  • Sabit 60 almanın imkani yok sistemi yazdım suan alinabilecek 2.5 milyar vermedkten sonra en iyi sistemlerden biri benim pc de bile fps sabit olmuyor olmazda zaten tek 25 manda degil ogrmmardada aynı dusmeler oluyor.
    işlemci ile wow un sıkıntısı yokcok yuklenmez 4cekirdek olduktan sonra sorun olmaz. Şuan pes 2012 acık wow acık firefox acık opera acık winrar war safari acık subtitle workshop acık işlemci kullanımı %10 ila 20 arası genellikle 10 da. Sanıldıgı gibi işlemcilere yüklenme olmaz eger öyle olsaydi oyunlar icin 6 cekirdek 8 cekirdek daha etkili olurduki tam tersi bir durum söz konusu.Ekran kartı fos olduktan sora iş yapmaz.Aynı sisteme daha dusuk kart taktım fark inanlmz.

Ha ne abartıyosunuzda denir ben bu sistemle 32" tv de oynuyorum tv monitor olarak kullanıyorum yani ama bundan önceki kasamda 2.eli toplasan400lira eder etmezdi 4830 ekran kartı 4cekirdek amd 2.3ghz vardi ondada shadowu kapadıktan sonra son çözünürlükte sorun yoktu 1saatte 1kere 1sn anlık donma oluyordu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.