Şimdi Ara

WOW vs REAL LİFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar wow oyuncularına soruyorum hangisi daha eylenceli ? wow mu ? // gerçek hayat mı?

• biras saçma bi soru :)
  • hehe neden saçma olsun ki wow için tatile gitmeyen ben deilim
  • bence wow wowda en azındaN DIRDIR DERS YOK NAMUS MESELESİ YOK HIRSIZLIK YOK HERALDE BENCE WOW HAYATTDAN DAHA ZEWKLİ TASA YOK DERT YOK KAYGI YOK BU HAYATDAN HİÇ ZEWK ALMAM NİYESE
  • ilginç
  • towbe towbe iyice kafayi bozmus millet yaa
  • dogru ama o kadarda diil yaw :) tatile bile gitmedim ama(wow icin ) hayattanda zevk alırım yane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • al tabi ki.... almazsan zevk hayatın tadı mı olur
  • laftan anlamayan insanlarla oynadığın zaman biraz sinir bızucu olabiliyor ama arkadaşlarla ya da kafa dengi insanlarla oynandığında yeme de yanında yat...
  • ya bence wow ya yani gerçek hayatda zevkli bir kız arkadasınız var saki (benim kiden daha yenı ayrıldım)
    wow daha zevk veriyor bence
  • arkadaşlar bi oyunu ne kadar abarttıınız farkındamısın bilmiorum!! oyun sonuçta.. hiç bi oyun hayattan önemli deildir.. tmm anladım wow ayrı bi oyun ama bu kadar da yapmaın yani!!!
  • abartan yok benda senin söledigin lafı bekliyorudm ''hiç bir oyun hayattan önemli deildir'' ve söledigin için teşekkür ederim
  • önemli deil ne zaman istersen sölerim(knayt dilinde np aga)
  • wow daha zevkli anasını satiim gercek hayattan hiç zevk almıyorum artık hep aynı seyler..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Punisher

wow daha zevkli anasını satiim gercek hayattan hiç zevk almıyorum artık hep aynı seyler..........

helal olsun a.q. yuh ya bunları duyacaımı hiç sanmazdım sen hayatın boyunca b.k wow oynarsın anaa sanki sürekli wow olacak hatta parayı da wow dan kazanacan de mi?? alla alla ya !!..

• yani yalan sa söyle
  • artık hayatta herb kasar alchemy alır pot yaparsın sora da satarsın(valla ii para ediomuş)
    bu arada sanki wow da hep aynı şeyler deil saçmalama her olguda aynılık vardır
    Punisher e söledim bu msj yi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylvanas -- 19 Nisan 2006; 19:31:37 >

• Benim gibi 1 senedir oynayanlar var mı hergün? Artık gerçek hayatı arar oldum
  • 8 aydır oynuyorum şimdi ise 2 hafta dır oyunu bırakmış durumdayım

oyunu oynarken gerçek hayatım da vardır yani bütüngün oyun oynamıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇılgınJack -- 19 Nisan 2006; 19:44:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.