Şimdi Ara

WOW vs REAL LİFE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar wow oyuncularına soruyorum hangisi daha eylenceli ? wow mu ? // gerçek hayat mı?

• biras saçma bi soru :)
  • hehe neden saçma olsun ki wow için tatile gitmeyen ben deilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇılgınJack

hehe neden saçma olsun ki wow için tatile gitmeyen ben deilim
    bence wow wowda en azındaN DIRDIR DERS YOK NAMUS MESELESİ YOK HIRSIZLIK YOK HERALDE BENCE WOW HAYATTDAN DAHA ZEWKLİ TASA YOK DERT YOK KAYGI YOK BU HAYATDAN HİÇ ZEWK ALMAM NİYESE
  • quote:

Orijinalden alıntı: halobaba

bence wow wowda en azındaN DIRDIR DERS YOK NAMUS MESELESİ YOK HIRSIZLIK YOK HERALDE BENCE WOW HAYATTDAN DAHA ZEWKLİ TASA YOK DERT YOK KAYGI YOK BU HAYATDAN HİÇ ZEWK ALMAM NİYESE

Alıntıları Göster
    ilginç

• quote:

ilginç

Alıntıları Göster
    towbe towbe iyice kafayi bozmus millet yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: guraynet

towbe towbe iyice kafayi bozmus millet yaa

Alıntıları Göster
    dogru ama o kadarda diil yaw :) tatile bile gitmedim ama(wow icin ) hayattanda zevk alırım yane

• quote:

Orijinalden alıntı: Catacomb

dogru ama o kadarda diil yaw :) tatile bile gitmedim ama(wow icin ) hayattanda zevk alırım yane

Alıntıları Göster
    al tabi ki.... almazsan zevk hayatın tadı mı olur

• quote:

al tabi ki.... almazsan zevk hayatın tadı mı olur

Alıntıları Göster
    laftan anlamayan insanlarla oynadığın zaman biraz sinir bızucu olabiliyor ama arkadaşlarla ya da kafa dengi insanlarla oynandığında yeme de yanında yat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

laftan anlamayan insanlarla oynadığın zaman biraz sinir bızucu olabiliyor ama arkadaşlarla ya da kafa dengi insanlarla oynandığında yeme de yanında yat...

Alıntıları Göster
    ya bence wow ya yani gerçek hayatda zevkli bir kız arkadasınız var saki (benim kiden daha yenı ayrıldım)
    wow daha zevk veriyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

ya bence wow ya yani gerçek hayatda zevkli bir kız arkadasınız var saki (benim kiden daha yenı ayrıldım)
    wow daha zevk veriyor bence

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi oyunu ne kadar abarttıınız farkındamısın bilmiorum!! oyun sonuçta.. hiç bi oyun hayattan önemli deildir.. tmm anladım wow ayrı bi oyun ama bu kadar da yapmaın yani!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylvanas

arkadaşlar bi oyunu ne kadar abarttıınız farkındamısın bilmiorum!! oyun sonuçta.. hiç bi oyun hayattan önemli deildir.. tmm anladım wow ayrı bi oyun ama bu kadar da yapmaın yani!!!

Alıntıları Göster
    abartan yok benda senin söledigin lafı bekliyorudm ''hiç bir oyun hayattan önemli deildir'' ve söledigin için teşekkür ederim

• quote:

abartan yok benda senin söledigin lafı bekliyorudm ''hiç bir oyun hayattan önemli deildir'' ve söledigin için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    önemli deil ne zaman istersen sölerim(knayt dilinde np aga)

• quote:

önemli deil ne zaman istersen sölerim(knayt dilinde np aga)

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    wow daha zevkli anasını satiim gercek hayattan hiç zevk almıyorum artık hep aynı seyler..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Punisher

wow daha zevkli anasını satiim gercek hayattan hiç zevk almıyorum artık hep aynı seyler..........

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: The Punisher

helal olsun a.q. yuh ya bunları duyacaımı hiç sanmazdım sen hayatın boyunca b.k wow oynarsın anaa sanki sürekli wow olacak hatta parayı da wow dan kazanacan de mi?? alla alla ya !!..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: The Punisher

helal olsun a.q. yuh ya bunları duyacaımı hiç sanmazdım sen hayatın boyunca b.k wow oynarsın anaa sanki sürekli wow olacak hatta parayı da wow dan kazanacan de mi?? alla alla ya !!..

Alıntıları Göster
    yani yalan sa söyle

• quote:

yani yalan sa söyle

Alıntıları Göster
    artık hayatta herb kasar alchemy alır pot yaparsın sora da satarsın(valla ii para ediomuş)
    bu arada sanki wow da hep aynı şeyler deil saçmalama her olguda aynılık vardır
    Punisher e söledim bu msj yi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylvanas -- 19 Nisan 2006; 19:31:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Punisher

Alıntıları Göster
    Benim gibi 1 senedir oynayanlar var mı hergün? Artık gerçek hayatı arar oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Benim gibi 1 senedir oynayanlar var mı hergün? Artık gerçek hayatı arar oldum

Alıntıları Göster
    8 aydır oynuyorum şimdi ise 2 hafta dır oyunu bırakmış durumdayım

oyunu oynarken gerçek hayatım da vardır yani bütüngün oyun oynamıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇılgınJack -- 19 Nisan 2006; 19:44:32 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.