Şimdi Ara

WOW vs REAL LİFE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nasıl konu hazirlanio böle klasöre nası konu açılıo yani bilenler söleyebilir mi?
  • ya bu wow sex içerikli mi? biliyorum yasak böle şeyler konuşmak ama sonra annem babam falan görmesin sex içerikli mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: firendog

ya bu wow sex içerikli mi? biliyorum yasak böle şeyler konuşmak ama sonra annem babam falan görmesin sex içerikli mi

saçmalama abi burda kaç tane topic var hiç sex ile ilgili bişi gördün mü:D?

• firendog Tarih 19 Nisan 2006; 19:59:07
    ya bu wow sex içerikli mi? biliyorum yasak böle şeyler konuşmak ama sonra annem babam falan görmesin sex içerikli mi

ya abi nerden çıkardın sex i ???? senin kafa başka birşeye işlemiyor demek ki da çıkardın sex i bu kadar sey arasından :S
  • alakası yok WoW un öle şeylerle arkadaşlar saptırmayın konuyu ama Night Elf Female ları baya seksi bulanlar bulunmakta özellikle çıplak dansederlerken....
  • night elf female ler de yani
  • biz burda boşunamı night elf female rulazz diyoruz +druid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 19 Nisan 2006; 20:49:19 >
  • ABİ EMİN OL BENİMLE YAŞANAN Bİ HAYAT HERŞEYDEN DAHA GEYİQ VE ZEWKLİDİR DEMİ SYLVANAS??

NOT:HÜSEYİN HATIRLAT DA Bİ ARA SENİ ZOPALIYMBİ DE BİZ NE ZAMAN BULUŞACAZ GUEST PASS İÇİN??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL

ABİ EMİN OL BENİMLE YAŞANAN Bİ HAYAT HERŞEYDEN DAHA GEYİQ VE ZEWKLİDİR DEMİ SYLVANAS??

NOT:HÜSEYİN HATIRLAT DA Bİ ARA SENİ ZOPALIYMBİ DE BİZ NE ZAMAN BULUŞACAZ GUEST PASS İÇİN??

valla ScytheOfAzRaEL die demiom çok geyiq adamdır yaw p.çin önde gidenidir ona takılın hayatınızı yaşayın valla beni de p.ç eden odur(hepsi senin yüzünden cankut eskiden süttüm ne p.ç lik bilirdim ne bişi hepsi senin yüzünden gerçi çok memnunum ama nese...)

• puhahahah topici folloş ettik ama neyse

Hay warya bide bu kadar kısa sürede 2 mesaj atamazsınız muhabeti nedir ya??!!Millet macro yapıp postmu gasacak allahım yaa
  • harbi yaw ne zaman buluşacasak :) ha bu arada truva çorumdayı izleyen varmı :) izlerken yarıldımda...hala izliyorum (walla hafta icin 1.5 gün bosum geri kalan gunler zabatan akşama kadar dershane okul vs... ) ama kafaya koydum kısa sure icinde bulusacaz
    quote:

ABİ EMİN OL BENİMLE YAŞANAN Bİ HAYAT HERŞEYDEN DAHA GEYİQ VE ZEWKLİDİR DEMİ SYLVANAS??

• ARKADAŞLAR SÖLEYİN BANA HANGİSİNİ DERCİH EDERSİNİZ DERSÇALIŞMAKMI ? YOKSAA WOW MU????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

harbi yaw ne zaman buluşacasak :) ha bu arada truva çorumdayı izleyen varmı :) izlerken yarıldımda...hala izliyorum (walla hafta icin 1.5 gün bosum geri kalan gunler zabatan akşama kadar dershane okul vs... ) ama kafaya koydum kısa sure icinde bulusacaz
    quote:

abi ben izledim truvanın çorum versiyonunu harbiden de bayaa geyiq

• benceşaçma bi soru çünkü farklı kategorideler ve tartışmaya gerek yok wow gerçek hayatın bi parçası ama yine de kendini o kadar kaptırmamak lazım bu sefer kendini ve kendi kişiliğini unutabilirsin
  • kendi kontrol ünü sağlarsan oyunun bi zararı yok ama bence hayattdaki bir çok şeyden zewkli olduu kesin bence ters cwp vermeyin pls
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.