Şimdi Ara

Wowa başlanır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan aktif olarak aion oynamaktayım ama sıkıldım artık hep aynı şeyler dönüp duruyo yeni kan lazım.
    Aklımda diabloda var ama wow daha ağır basıyor.Wow diablo oynayan arkadaşlar yorumlarını esirgemezse sevinirim

• WoW uzun soluklu bir oyun. Diablo daha kısa. Senin zamanına ve vakit ayırmana kalmış bir olay.

Ben uzuuun yıllar Diablo 3 bekledim, çıktı oynadım ve şimdi aylardır bakmıyorum yüzüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Şuan aktif olarak aion oynamaktayım ama sıkıldım artık hep aynı şeyler dönüp duruyo yeni kan lazım.
    Aklımda diabloda var ama wow daha ağır basıyor.Wow diablo oynayan arkadaşlar yorumlarını esirgemezse sevinirim

diablo3 çıkmadan önce diablo wowu bitirecek blizz wowu kaldırmak için diabloyu cıkartıyor oyuncu kitlesini 2ye bölecek filan diablo çıktı 3-4 ay millet oynadı şimdi diablo oynayan yok herkes wowa geri döndü
  • Benim de sahsi gorusum eger odeme sıkıntin olmayacaksa WoW'a baslamandan yana cunku bildigim kadari ile Aion sonradan F2P olan bi' oyun, odemelerle ilgili problemin olabilir. Eger odeme sıkıntin olacaksa Diablo 3 oynamaya baslayabilirsin. Cok yakinda oyuna PvP sistemi de gelmesi gundemde. Daha uzun soluklu bir oyun deneyimi yasayabilirsin D3'ten yana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski WoW oyuncusuyum. Cata ile başladım, MoP ile bıraktım. 1 yıl oynadım ama yapmadığım şey kalmadı. Üniversiteye geçince de zaman olmuyor diye bıraktım.

WoW zaman ayırılması gereken bir oyun. Öyle gireyim çıkayım olmuyor. Bir de bir yerden sonra haftada 1 raid yapıyorsun, o zaman ekonomik kısımlara girmen gerekiyor ama çoğunlukla insanlar sıkılıyor. Mesela benim arkadaşım raid'leri haftada 1'e düşünce sıkılıp bıraktı. Bense tüm meslekleri mi en üst seviyeye çıkartıp tüm design vs'lerini toplamaya çalışıyordum. Transmo yapanlar Vanilla dönemi design'larına ihtiyaç duyuyordu, eski raid'lere giriyordum.

Velhasıl ben de şu an Aion'a başladım. Ama Aion çok daha farklı. Yani istediğim zaman girip çıkıyorum. Ama WoW'da para işlediği için insan yükselmeye çalışıyor.

Tabi bir de ben achievement-hunter'dım. :) Çok az oynamama rağmen Over Nine Thousand (9000 Achievement puanı) almayı becerdim. Böyle uzun soluklu bir şey istiyorsan WoW oyna.

Not: Bazı oyun siteleri WoW'un bitmesine son paket kaldı derken bazıları iki diyor. Ondan sonra WoW bitecek. Project Titan var Blizzard'ın elinde, şu anki grafik teknolojisine daha uygun bir MMORPG geliştiriliyor. Ama hâlâ 3 yılı var WoW'un bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echosm -- 14 Ocak 2013; 15:47:31 >

• yaklasik 6 yildir wow oynuyorum ama nezaman su cata ciktiysa oyun cocuk oyununa dondu ama baslanir yinede

• Abi oyun oynamayı seven, oyuna zaman ayıran bir insansan başla. Neden sorulur bu soru anlamadım :)
  • Oncelile herkesin sana soyleyecegi ilk sey wowun son levelda basladigi olacaktir. Yani su anki durumda 90 da.. asil aksiyon o zaman baslar. Raidler olur pvp yapacaksan rated battlegroundlar yada belirli takim arkadaslariyla yapacagin arenalar olur.. ciddiye alip biryerlere gelmeyi , birseylere ulasmayi planliyorsan gercekten bos zamanin olmali. Eger varsa basla derim

• Adam 4 gündür başlamıştır herhalde birisine; yok başlamdıysa da, ikisinin de deneme sürümü var.
  • Başladın mı hocam :D@Deníz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Başladın mı hocam :D@Deníz
    Vanilla server da oynayayım dedim ama çok sıkıcı geldi başları bıraktım sonra.Başka oyunlar da denedim ama sarmadı onlarda.Deli gibi mmorpg arıyorum ama tatmin etmiyor hiç
  • wowa başlanır. wow bırakılmaz sadece ara verilir. ileride expansiondan para alınmayacağı yönünde söylentiler var sadece gametime ile oynayabileceksiniz. gerçekten pay to win olmadığı ve hile olmayan tek online oyundur diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFD833A84

wowa başlanır. wow bırakılmaz sadece ara verilir. ileride expansiondan para alınmayacağı yönünde söylentiler var sadece gametime ile oynayabileceksiniz. gerçekten pay to win olmadığı ve hile olmayan tek online oyundur diyebilirim.
    Hile olmadığı derken :) Bot kaynıyor..
  • Borderliné kullanıcısına yanıt
    hileden kastım şudur: atıyorum pubg veya counterstrike giriyosun. adam seni vuruyor ve emeğini çalıyor hileli bir şekilde. veya başka bir oyuna giriyorsun adam parayı basıp senin sahip olamayacağın tarzda güçlü bir karakter vs yaratıyor < pay to win yani.
    wowda ise meslek botları vs doğrudur var. ancak bunlar senin oyununu etkilemez belki gold bazında daha az para kazanmana sebep olur. ama wowda istediğin kadar paran olsun, rare bir mount, achievement ya da legenadary silah vs. kendine satın alamazsın. biri gelip senin emeğini çalamaz o şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Vanilla server da oynayayım dedim ama çok sıkıcı geldi başları bıraktım sonra.Başka oyunlar da denedim ama sarmadı onlarda.Deli gibi mmorpg arıyorum ama tatmin etmiyor hiç

Alıntıları Göster
    Abi yok mu bi oyun tasarımcısı ya vallahi açlıktan ölecek gibiyim mmorpgsiz :D şöyle güzel bişey çıksa oynasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Abi yok mu bi oyun tasarımcısı ya vallahi açlıktan ölecek gibiyim mmorpgsiz :D şöyle güzel bişey çıksa oynasak

Alıntıları Göster
    Oyunculara inemiyorlar çünkü.Kendi kalıplarında sıkışıp kalmışlar, oyuncu denge ister oyunun tümü içinde.İşte bu yok dayıyorlar pve yi yok mob kes yok şunu kes yok bunu topla.Hani pvp azıcık oda ucundan, normal olarak oyuncu sıkılıyor tabi ki.Adamın canı sıkıldı pvp yapmak isteyecek , yok arena saati bekleyecek , yok savaş saaati bekleyecek.Böyle şey mi olur knighttaki gibi bi cz olsun insanlar ister pvp yapsın ister pve yapsın ister boss peşinde koşsun.Birde grafik grafik diye ölüp bitiyorlar, insanlar grafik için oynamıyorlar oyunu bunu da anlayamadılar bir türlü.Grafik yüzünden pvp koymuyorlar oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

Hile olmadığı derken :) Bot kaynıyor..

Alıntıları Göster
    BOt olayı artık kalmadı denilebilir. BLizzard en başta Honorbudy v.b. olmak üzere hertürlü yakalıyor.
  • Ben 6 yıldır oynamıyordum, dün başladım çok şey değişmiş ve pek çoğu olumlu yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvo35

BOt olayı artık kalmadı denilebilir. BLizzard en başta Honorbudy v.b. olmak üzere hertürlü yakalıyor.

Alıntıları Göster
    Gohandsfree kullanıyorum 2 yıldır arena için, ne ban yedim ne başka birşey gayet var :)
  • Borderliné kullanıcısına yanıt
    Yani o kadar kötüsün ki para verdiğin oyun için para verdiğin botu oynatıyorsun. Peki bu arada sen napıyosun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.