Şimdi Ara

Wowa yeni başlayacağım. Pet savaşları ve?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam canlar :) pet savaşları yapabiliyormuyuz ? Petler bizi kastırabiliyor mu ? Tame olayı var mı ? Petler ise çok var mı teşekkürler. Private serverinde başlayacağım ilk bosuna para vermek istemiyorum. İlk kendimi geliştireyim edeyim oyle satın alacağım. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin teşekkürler. :)

• Selam

Öncelikle yanlış bilinen bir bilgiyi düzeltelim ,özel server değil korsan server ,bu oyun counter strike türevi bir oyun değildir ve gerektiğinde Blizzard hukuki süreci başlatır ve o server'ı defalarca defalarca kapattırmıştır açıklamasını da yapmış olalım

Pet ve onun savaşları hem PVE olsun hem de PVP olsun varlar detaylısını ingilizce kendi siteleri var oralardan bakabilirsin.Spesifik varsa sorun cevaplarız.

Korsan Serverlarda alışma diye bir şey yoktur saçma sapan eksik ve yanlış bir sistemin neresinde alışacaksın ki ayrıca Pet olaylarında alışacak fazlada bir şey yok topluyorsun onları levelleyip PVE PVP yapıyorsun bu ve Hayır sana öyle ahım şahım bir XP vermez

Pet sistemi ile level kasamazsın.

Bu arada 2 yıl'ım Korsan serverlarda geçti Orjinal'e geçmeden önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 21 Temmuz 2018; 23:52:10 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Pet sistemi ile level kasilir sadece bu yontemle 110 olan adam bile var. Ama cok kolay ve kisa oldugu soylenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Pet sistemi ile level kasilir sadece bu yontemle 110 olan adam bile var. Ama cok kolay ve kisa oldugu soylenemez.
    Biliyorum hatta bir ara Panda olup Taraf seçmeden en yüksek level'e gelende olmuştu amma velakin bu tip uğraşlar normal bir oynanış tarzı değil.

Bu yüzden "olamazsın" demiştim ki;O cümle başında "ahım şahım XP vermez" diyerek bunun teknik boyutunu da açıklamıştım.

Fakat aksini iddia etmişcesine yazmışsın yapacak bişi yok o da senin tercihin tabi.
  • pikaçu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

pikaçu yok
    Murloc var pikaçu yerine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.