Bildirim
Wowa yeni başlayanlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
silvermoon da alliance tarafindayiz. beraber kasmayiz ancak yeni content e kadar rahat 100 olursun o content i bizle oynayabilirsin mesela.
ayrica legionu alacagin icin boost hakkin da olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bende bi cocukla silvermoonda basladim blood elf 7 leveliz daha ufak ufak kasiyoruz. İlerde beraber takilalim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beatfors
Dostum bende bi cocukla silvermoonda basladim blood elf 7 leveliz daha ufak ufak kasiyoruz. İlerde beraber takilalim ?
Realmin adı her ne kadar blood elflerin merkezinin ismi olsada alliance ağırlıklı realm dir. Yol yakınken dönün. Ya alliance ırk seçin yada horde realmi seçin. Yada dengeli realm seçin. Tabii ki seçim sizin.
Bu realmler dengeleri yaklaşık olarak 1 e 1 ve kalabalık sayılırlar.
Auchindoun
Dunemaul
Jaedenar
Deathwing
Karazhan
Lightning's Blade
The Maelstrom
Blackmoore
alliance tarafında oynuyoruz demiştim hocam, öyle bir şansımız olmayacak blood elf oynamaya devam ederseniz. -
yok şuan blood elf oynamıyourz zaten başka ırka geçtik aynı servere gelmek isteyen pm atsın ırkı söyleyim veya kendi hernhangi bi ırkda kasabilir ilerki seviylerde ekler takılırız. Amaç ot gibi oynamamak zaten muhabbet vs vs...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X