Şimdi Ara

Wowda error anlayan arkadaslar bi yardım edebilirmi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nerdeyse 1 hafta önce wowda kasarken ekran çözünürlük ayarlarını max.a getireyim acaba ne kadar kasacak dedim ve ayarları arttırdım ama değişikliklerin geçerli olması için benden oyunu restart etmemi istedi oyundan çıkıp tekrar girmeye çalışıncada bu error msjını aldım...

[img=http://img71.imageshack.us/img71/410/wowen3.jpg]

bunun üstüne biton repair denedim wow.exe yi silip 1.0 yapıp tekrar patchledim ama nafile en son çare bugun c: ye format attım ve oyunu en baştan kurdum ama gene aynı error...siteye baktım çok kısa bi yazısı var bunla ilgili ne dediyse yaptım ama olmuyo enson çare virusmü var dicem ama winxp yi kurar kurmaz AVG yide kurdum ondan öncede bitdefender9.0 vardı hiç bişey bulamıyorum yani bi çözüm önerisi olan varmı acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti1983tr -- 16 Ekim 2006; 21:00:24 >

• monitörün kaldıramıyacağı bi çözünürlüğe almışsındır
    xp dede olur güvenli modda halledersin
    ama wowda zannedersem direk serverdan ayarlar yükleniyo olabilir veya
    wtf bilmem ne dosyaları var wow klasörlerinin içinde account isiminde olan dosyayı sil yeniden gir bi dene
    fikir sadece
  • yok çözünürlük 1024 tü yani kaldırabilir ayarlarda saece texture detail falan filan ıvız zıvırla ilgilendim...wtf wdb interface hepsini siliyorum deniyorum gene olmuyo delirecem walla kaç gündür giremiyoz oyuna yalan olduk...şimdi disk birleştirme falan yaptım tekrar repair deniyorum ama olacagını sanmıyom artık tek çare 2diskede format herhalde başka bişey gelmiyo aklıma virus falanmı var acaba...
  • Ewet sorunu buldum türkiyede çoğu arkadas eu clientden oynadıgıda ispatlandı :D bendeki wow us clientliydi euya 1.12.2 patchi gelmiş ama us versiyonda yok o yüzden client çakışması olmuş eu.wowforumlarında sorunun çözümünü bi arkadas bulmus wow.exe değişiyo zaten resmi server forumlarında oldugu için legal bi olay neyse linki vereyimde benle aynı sorunu çeken arkadaslar olabilir onlar faydalansında yeni patchi beklemek zorunda kalmasın...
    http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=55285599&sid=1
    buarada ingilizcesi sınırlı olan arkadaslar için 4.msjdaki linkden zipli olarak dosyayı çekebilirsiniz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.