Şimdi Ara

Wowhead'den bir Hikaye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok önceden yazılmıştı bu wowhead de.Ancak yakın bir zamanda herhalde editlenmiş ve editteki kısmın gerçekleştiği bildirilmiş.
    Uykum olmasa çevirirdim.Okumanızı tavsiye ederim
     Wowhead'den bir Hikaye

• Çok iyiymiş be güzel yazı

Edit : Ashes of Al'ar için bende böyle ufaktan yetiştirsem mi bitane belli mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lighthear -- 7 Nisan 2014; 2:29:26 >
  • CansasCity kullanıcısına yanıt
    çok güzel gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: furiii

çok güzel gerçekten
    Duygulandırdı
  • Bindingin ne olduğunu bilmeden okudum sonra araştırdım. Dandik bi kılıç değilmi esprisi ne anlamadim. Kaçırdığım biseymi var. Eğer doğru biliyosam transmogda yapilmiyo. Aydınlatin beni lütfen
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    http://www.wowhead.com/item=18564/bindings-of-the-windseeker Bunu almak için gereken bir item olabilir, ben öyle anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

http://www.wowhead.com/item=18564/bindings-of-the-windseeker Bunu almak için gereken bir item olabilir, ben öyle anladım.

http://www.wowhead.com/item=19019#.

bunu alıyosun sonuç olarak ama bana hiç çekici gelmedi silah transmogda yapılmıyo

yalnız silah ilginçmiş. oyundaki en büyük 1h galiba. daha öncede görüştüm ama hiç araştırmamıştım.

Wowhead'den bir Hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 7 Nisan 2014; 11:37:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

http://www.wowhead.com/item=19019#.

bunu alıyosun sonuç olarak ama bana hiç çekici gelmedi silah transmogda yapılmıyo

Demek ki vefat eden abimize çekici gelmiş ki aylarca çabalamış :D

• Benim canım çok sıkılıyo böyle şeylere ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefarius

Benim canım çok sıkılıyo böyle şeylere ya
    Zaten kullanmak veya transmog için değil o item. Can sıkıldığında trade chat e spamlamak için.

Wowhead'den bir Hikaye

Wowhead'den bir Hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Zaten kullanmak veya transmog için değil o item. Can sıkıldığında trade chat e spamlamak için.

Wowhead'den bir Hikaye

Wowhead'den bir Hikaye

Alıntıları Göster
    Keşke editlenmeseydi, o ana kadar çok duygulu bir hikayeydi. Edit üzdü beni

• Beyler biri cevirsin yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senatus

Beyler biri cevirsin yav
    1 yıl önce internette tanıştığım arkadaşımla oyun oynuyorduk. Birbirimizi sadece wowdan tanıyorduk. Ben 24, o 13 yaşındaydı. Ona
    oyunu öğrettim ve beraber oynamaya başladık. Ona raidlere vs. girmesine yardımcı oldum. Belki en iyi dpsi yapmıyordu ama raid
    yapmaktan keyif alıyordu. İnsanlar onu raidlere almıyordu. Bu yüzden ona yer ayırmak için kendim organize ediyordum. 6 ay kadar önce
    ona doğum günü için bir chopper önerdim. Çok mutlu oldu. O da bana doğum günüm için bir hediye vermek istediğini söyledi. Ona üzgün olarak
    her şeye sahip olduğumu (Oyunda iyi bir guild, altın vs.) söyledim. Daha sonra şakayla karışık ona Bindings of the Windseeker verse hiç fena
    olmayacağını söyledim. Bunun ne olduğundan bile haberi yoktu ve bana "Sana doğum günün için onu alacağım" dedi.
    Güldüm ve buna zorunlu olmadığını söyledim.
    Aradan zaman geçti ve karakterimi başka bir servera taşıdım. O para vermeyi değil, yeni bir paladinle benim serverımda başlamayı
    tercih etti. Birkaç instance yaptık beraber ve 80' e yaklaştı. Aynı zamanda benim doğum günüm de yaklaştı. (Molten Core'u yaklaşık
    18 aydır sololuyorum ve Bindinge dair hiç şansım yok.)
    Sonunda 80 level oldu ve çok mutluydu. Birkaç dungeon, raid yaptık ve gearını topladık.

Sonraki salı günü, doğum günümden 2 gün önce, onu da benimle molten core 'a götürmeye karar verdim. Gerçekten heyecanlıydı çünkü
    ona bahsetmiştim ve oradaki büyük bossları görmek istiyordu. Ortalığı temizledik (trash mobs) birkaç boss kestik ve sonunda
    Baron Geddonu çektik. O hızlıca öldü. Boss öldükten sonra bana "Sakın lootlama, beni kaldır, senin için lootlamak istiyorum) dedi.

Onu kaldırdım. Dizlerinin üstüne çöktü ve bossu lootladı.

Ve işte oradaydı. Binding uzun zamandır aradığım item. 2 yıllık farmdan sonra. Orada, loot table'ın üstündeydi. İnanamadım.

Arkadaşım bunun ne anlama geldiğinden, ne kadar şans gerektirdiğinden habersiz şekilde bana "Gördün mü ? Sana doğum gününde onu
    alacağımı söylemiştim" dedi.

Suskundum, itemı pas geçti ve bende Thunderfury'yi tamamlamak için onu aldım.

Ne zaman düşünsem bunun nasıl olduğunu anlayamamışımdır, ama hep merak ettim. Beni inanılmaz mutlu etti. Aynı ona chopper teklif
    ettiğimde olduğu gibi.

Çok detaylı olmadan elimden geldiğince çevirmeye çalıştım. Son kısmı çeviremedim kötü oldum baya.
    Küçük dostumuz havuzunda boğularak hayatını kaybediyor. Arkadaşımız da onunla oyun oynarken ne kadar keyif aldığından ve onu çok özleyeceğinden bahsediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Senatus

Beyler biri cevirsin yav
    Konu : Thunderfury almak için gereken bindingler

Yorum
    quote:

Bir yıl önce tanıştığım sadece wow üzerinden görüştüğüm bir arkadaşımla oynuyordum.O zamanlar kendisi 13, ben ise 24 yaşındaydım.Ona WoW'u nasıl oynayacağını ben öğrettim ve uzun süredir beraber takılıyorduk.Raidlere filan girmesinde de yardımcı oldum.Her ne kadar iyi dps çıkaramasa da raid yapmayı seviyordu ancak düşük dps aldığı için genelde raidlere kabul edilmiyordu.Bu yüzden ben de onun girebileceği raidler kuruyordum.

Yaklaşık 6 ay önce, onun doğum günüydü ve ona Chopper(mount) aldım.Çok mutlu oldu ve bunun karşılığında o da bana doğum günümde birşey hediye etmek istiyordu.İşin kötüsü herşeyim(hardcore raid yapabilecek bir guildim,tonlarca goldum) vardı.

Dalga mabında na ikinci binding(Thunderfury questi için gerekiyor) i doğum günümde hediye edebileceğini söyledim.

Ne olduğunu bilmediği yüzünden okunmasına rağmen heyecanla ve kararlılıkla onu senin için doğum gününde bulup getireceğim dedi.

İçimden sırıtarak bulamasan da sorun değil dedim.

Baya bir zaman sonra ben başka servera transfer oldum.Onun parası çıkışmadığı için taşınmak yerine benim serverda paladin açtı.Yavaş yavaş level alırken ben de ona instancelarda yardım ettim ve neredeyse 80 oluyordu.Eee tabi bu arada benim de doğum günüm gittikçe yaklaşıyordu.(Bu arada ben 18 aydır Molten Core sololuyorum ve binding in "b" si bile düşmedi)

Tam bu sırada 80 oldu.80 olmanın mutluluğuyla birkaç random attık ve üzerini dizmeye başladık.

Gelecek salı yani doğum günümden 2 gün önce, onu MC a yanımda götürmeyi kafama koydum.Tabi bunu duyunca çok mutlu oldu , bi-tabii uzun süredir de merak ediyordu o büyük bossları.Trashleri temizledik, birkaç boss kestik ve son olarak Baron Geddon a geldik.Mekaniği bilmediği için living bomb a öldü.Boss düştü, daha loot etmeden "beni kaldır da ben açayım dedi"

Ben de rezzledim onu ve hemen bosun yanına koşup lootlamak için eğildi.

Aman Allah'ım, kaç aydır peşinde olduğum binding bossun lootunda öylece bana bakıyordu.2 yıl, dile kolay... 2 yıldır farmlıyordum...

Tabii o olanların pek farkında değildi bunca farmın heyecanı onun için sadece mavi bir item dropu gibiydi.

Dedi ki "bak ben sana demiştim doğum gününde sana hediyeni getireceğimi."

Nutkum tutulmuştu.Binding i passladı, ve bende onu aldım.

Ve hep aklımın köşesinde soru olarak kalmıştır : İyi de, nasıl?

Ve o anda anladım aslında benim için değersiz olan Chopper'a onun ne kadar sevindiğini.

İşte bu da 6 aylık WoW geçmişi olan bir küçük çocuğun Binding düşürme hikayesidir.

Ekleme:

Bunlar yaşanalı 2 yıl 8 ay oldu ve ben hala onunla beraber oynuyordum.Ayrıca tüm bu süreç bizi daha da yakınlaştırmıştı.

Ne yazıkki geçen hafta aldığım habere göre kendi evlerinin havuzunda boğulmuş.

Bu hikaye WoWhead de popüler olduğu için bunu ve onun ne kadar mükemmel birisi olduğunu paylaşmak istedim... onunla beraber zamanın ne kadar eğlenceli geçtiğini..

Dualarım onun ailesi ve arkadaşları hatta onun cömertliğini bilme şerefine ermişlerin üzerine olsun.

Seni özleyeceğim Matt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CansasCity -- 7 Nisan 2014; 21:12:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CansasCity

Konu : Thunderfury almak için gereken bindingler

Yorum
    quote:

Bir yıl önce tanıştığım sadece wow üzerinden görüştüğüm bir arkadaşımla oynuyordum.O zamanlar kendisi 13, ben ise 24 yaşındaydım.Ona WoW'u nasıl oynayacağını ben öğrettim ve uzun süredir beraber takılıyorduk.Raidlere filan girmesinde de yardımcı oldum.Her ne kadar iyi dps çıkaramasa da raid yapmayı seviyordu ancak düşük dps aldığı için genelde raidlere kabul edilmiyordu.Bu yüzden ben de onun girebileceği raidler kuruyordum.

Yaklaşık 6 ay önce, onun doğum günüydü ve ona Chopper(mount) aldım.Çok mutlu oldu ve bunun karşılığında o da bana doğum günümde birşey hediye etmek istiyordu.İşin kötüsü herşeyim(hardcore raid yapabilecek bir guildim,tonlarca goldum) vardı.

Dalga mabında na ikinci binding(Thunderfury questi için gerekiyor) i doğum günümde hediye edebileceğini söyledim.

Ne olduğunu bilmediği yüzünden okunmasına rağmen heyecanla ve kararlılıkla onu senin için doğum gününde bulup getireceğim dedi.

İçimden sırıtarak bulamasan da sorun değil dedim.

Baya bir zaman sonra ben başka servera transfer oldum.Onun parası çıkışmadığı için taşınmak yerine benim serverda paladin açtı.Yavaş yavaş level alırken ben de ona instancelarda yardım ettim ve neredeyse 80 oluyordu.Eee tabi bu arada benim de doğum günüm gittikçe yaklaşıyordu.(Bu arada ben 18 aydır Molten Core sololuyorum ve binding in "b" si bile düşmedi)

Tam bu sırada 80 oldu.80 olmanın mutluluğuyla birkaç random attık ve üzerini dizmeye başladık.

Gelecek salı yani doğum günümden 2 gün önce, onu MC a yanımda götürmeyi kafama koydum.Tabi bunu duyunca çok mutlu oldu , bi-tabii uzun süredir de merak ediyordu o büyük bossları.Trashleri temizledik, birkaç boss kestik ve son olarak Baron Geddon a geldik.Mekaniği bilmediği için living bomb a öldü.Boss düştü, daha loot etmeden "beni kaldır da ben açayım dedi"

Ben de rezzledim onu ve hemen bosun yanına koşup lootlamak için eğildi.

Aman Allah'ım, kaç aydır peşinde olduğum binding bossun lootunda öylece bana bakıyordu.2 yıl, dile kolay... 2 yıldır farmlıyordum...

Tabii o olanların pek farkında değildi bunca farmın heyecanı onun için sadece mavi bir item dropu gibiydi.

Dedi ki "bak ben sana demiştim doğum gününde sana hediyeni getireceğimi."

Nutkum tutulmuştu.Binding i passladı, ve bende onu aldım.

Ve hep aklımın köşesinde soru olarak kalmıştır : İyi de, nasıl?

Ve o anda anladım aslında benim için değersiz olan Chopper'a onun ne kadar sevindiğini.

İşte bu da 6 aylık WoW geçmişi olan bir küçük çocuğun Binding düşürme hikayesidir.

Ekleme:

Bunlar yaşanalı 2 yıl 8 ay oldu ve ben hala onunla beraber oynuyordum.Ayrıca tüm bu süreç bizi daha da yakınlaştırmıştı.

Ne yazıkki geçen hafta aldığım habere göre kendi evlerinin havuzunda boğulmuş.

Bu hikaye WoWhead de popüler olduğu için bunu ve onun ne kadar mükemmel birisi olduğunu paylaşmak istedim... onunla beraber zamanın ne kadar eğlenceli geçtiğini..

Dualarım onun ailesi ve arkadaşları hatta onun cömertliğini bilme şerefine ermişlerin üzerine olsun.

Seni özleyeceğim Matt

vay arkadaş gözlerim doldu yazık

• Aramızda redditçileri görmek güzel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferilan

Aramızda redditçileri görmek güzel :D

/r/wow kötü de /r/gaming den iyi malzeme çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CansasCity

quote:

Orijinalden alıntı: Ferilan

Aramızda redditçileri görmek güzel :D

/r/wow kötü de /r/gaming den iyi malzeme çıkıyor

Bende asıl gamingden tiksiniyorum ya. Subredditin % 40 ı zelda % 40 ı mario % 10 u eski atariyi bulmak % 10u yeni oyunlar. Tiksiniyorum oranın hippi kitlesinden :D
  • Çok üzücü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleyear

Çok üzücü...
    Duygulandırdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.