Bildirim
Metin 2'nin tadını verebilecek bir mmorpg yok mu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Su olay şöyle oluyor kardeşim bizim için metin2 arkadaşlarımız için knight online kuzenlerimiz için silkroad abilerimiz için ultima online yani nasıl desem bizi bağlayan oyunlar değil ortamdı dostum o tadı alamazsın hic bir oyundan sana onerim guild wars 2 yada wow olabilir ben piyasadaki tüm oyunları denedim bunlar oynanabilir az da olsa çok da olsa zevklidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar kötü bir oyun daha çıkabileceğini sanmıyorum. O yüzden zor bulursun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
O kadar kötü bir oyun daha çıkabileceğini sanmıyorum. O yüzden zor bulursun.
Zevkler ve renkler tartışılmaz bana çok zevkveriyordu. Hala da veriyor. Dayanamadım tekrar başladım serverda tek başıma oynuyorum. Yine de zevkli. Çocukluğumun oyunu olması bunu muhtemelen tek sebebi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 26 Eylül 2015; 21:15:23 >
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
O kadar kötü bir oyun daha çıkabileceğini sanmıyorum. O yüzden zor bulursun.
Dostum klasik basit farm yap item kas tekrar farm yap tekrar item kas sonra ws yap oyunu yani çok basit bir oyun kotu dersen bazı farm oyunlarıda öyle kotu demek yanlış olur über basit
bu konuda pek bilgim yok ama 4story benzer bir oyun galiba yapımcıları aynı bildiğim kadarıyla -
4story wow clone, metin2yle pek bi benzerliği yok.O zamanlarda 99999 tane daha güzel grind based mmo varken sırf çevreniz oynuyo diye katlandınız başka bi açıklaması olamaz bunun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 27 Eylül 2015; 14:17:20 > -
Son levele kadar 6 skilli olan ,yetenek gerektirmeyen , pay2win bi oyun çıkarsa haber ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: Math120
Son levele kadar 6 skilli olan ,yetenek gerektirmeyen , pay2win bi oyun çıkarsa haber ederim
Haber bekliyorum senden.
Yanlış anlamanı istemem ama, metin 2 den aldığın zevkin katlarca fazlasını alabileceğin çok fazlaca oyun var. Aion, Tera, GW2, skyforge, wildstar, B&S, wow, rift vs vs daha bu liste uzar gider. Çünkü metin 2 gerçekten kötü bir oyun. Bence sorun sen kendini yeni bir içeriğe kapatmışsın. Yeni bir oyunda metin 2 de olan özellikleri arıyor olabilirsin. Yeni başladığın oyunu sıfırdan farklı bir oyun olarak görüp onu o şekilde alışman gerekir. Bu çirkin ve işe yaramaz bir kıza kendini kaptırıp başkaca güzellikleri görmemek gibi bir durum -
quote:
Orijinalden alıntı: Ronnie James Dio
quote:
Orijinalden alıntı: Math120
Son levele kadar 6 skilli olan ,yetenek gerektirmeyen , pay2win bi oyun çıkarsa haber ederim
Haber bekliyorum senden.
-
dragons prophet türkiye açılınca ona başla eski oyunların tadını hiçbir zaman alamazsın ben ps1 deki oyunları ps3 te oynuyorum çünkü çocukluğumun oyunları çamur grafikleri var ama hala zevk alıyorum. -
Kingdom Online , Knight- Metin 2 karışımı bir şey olmuş. Gerçi hiç oynamadım ama neyse. Bi bak istersen.
Bende 8 senedir felan metin2 oynuyordum şu anda elder scrolls online oynuyorum wowda oynadım wowu hiç sevmedim ama eso zevkli -
Patron metin2nin orjinal halini pvp açsam tat vermezmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X