Şimdi Ara

Wowu bu fiyata nasıl oynuyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En mantiklisi. Zaten disarsi iyice tehlikeli olmaya basladi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu an o kadar saçma bir durumdayım ki önceden çok kötü bir pc'ım vardı fakat boş vaktim çoktu ve param yoktu şu anda ise param ve canavar gibi bir pc var ama boş vaktim yok çalışıyorum haftada 6 gün :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrregya

salak saçma bir türk kahvesinin 15 lira olduğu kafelere gitmek yerine kahveyi evde yapıp arkadaşlarımı eve çağırıp wow'a da para ayırıyorum, öneririm.
    Zaten çalışıyorsan wow un ücretini fatura gibi düşüneceksin. mesela ben zamanın da bir miktar balance atmışım. her ay 10€ gift. kalan 3€ yu balance tan tamamlıyorum daha ucuza geliyor. ha şu var wow a para ayırıyoruz ama oyunun şu anki konumu o parayı hak etmiyor oda ayrı mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 7 Temmuz 2019; 11:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

Zaten çalışıyorsan wow un ücretini fatura gibi düşüneceksin. mesela ben zamanın da bir miktar balance atmışım. her ay 10€ gift. kalan 3€ yu balance tan tamamlıyorum daha ucuza geliyor. ha şu var wow a para ayırıyoruz ama oyunun şu anki konumu o parayı hak etmiyor oda ayrı mesele

Alıntıları Göster
    Nasıl yani daha ucuza?
  • Ya işte zamanında gold ile aldıgım tokenleri balance olarak atmışım. 10 euro nun üstüne 3 euro olarak balance tan tamamlıyorum işte. sonuçta token e para vermiş değilim. 3 euro indirim olarak kullanıyorum
  • önceden knight oynuyordum. o zamanlar Ko premium 12 tl wow aylık ücret 18 tl idi.
    bir tarafta 1gb pls'ciler, bir tarafta çinli gold satıcılar.
    bir tarafta koxp kullanmayanı dövdükleri bir yer, diğer tarafta hileyi aklına bile getirdiğinde banlanmaktan korkulan bir ortam.
    durum bu olunca tercihte kolay oluyordu.
    o zamanlar hileciden geçilmeyen bir oyuna 12 tl verene kadar 18 tl verir doğru dürüst bir oyun oynarım ile wow'a başladım.
    aradan yıllar geçti fiyatlar arttı gene de orta halli bir tiryakinin aylık sigara parasını aşmıyordu. gene sorun yok devam. arada çıkan paketleri de alıyoruz tabi.
    aradan yıllar geçti şimdi hem yeni çıkan pakete hatırı sayılır bir para veriyorsun hemde wow aylık fiyatı abidik gubidik rakamlara çıktı. (birde euro ile fiyatlandırma ısrarlarına tüküreyim)
    yıllardır ek paket ile oyuncu kitlenin üzerinden yeterince para kaldırdın zaten. çap olarak sana yetişemeyecek daha dünkü oyun firmaları sadece oyun satarak yıllardır çatır çatır hizmet sunarken hiç ama sunucu masrafımız var demiyor. sen yıllardır milleti sömürdüğün halde hala sunucu masrafı falan demen komik oluyor. ne sunucusu ne masrafı bilader milletten topladığın paralarla 4-5 tane data center kurardın az gözünüz doysun.
    her ay ek paket fiyatının nerdeyse yarısını ödeme olarak alma ısrarı saçmalık. haa bu parayı illa alacam diyorsan da o zaman ücretlendirmeyi ülkelere göre makul seviyeye indirmen gerek. Tamam Türkçe'leştirmiyorsun eyvallah ama istabul'a kur sunucularını Türkiye için de aylık ücreti buna göre düşür. Bliz forumlarında açılan konuları da bu konuları baltalayanlarıda gördük. adamlar bırakın Türk'lere indirimi siz dua edin de euro ücretlerine zam yapmıyoruz
    dediğinde sanki bize lütuf göstermişler gibi Allah razı olsun deyip konuya abanan şakşakçıları da gördük. yani bizden cacık olmazcılar tabi ki olacaktır onlarda çok istiyorlarsa yabancı sunucuda euro ile ödeme yapıp oynayabilsinler.
    şu anki haliyle ücretlendirme bizim için pek adil değil bu düzelene kadar da oynamayı pek düşünmüyorum

• bundan önce wow'u sadece 1 ya oynadım sonra işe başladım vs vakit olmadı.

bu rus hesabı muhabbeti ne oluyo tam olarak.

aylık ne kadara geliyor aydınlatacak birisi var mı ?
  • Arkadaş, keşke 5 gün ayırsak da 1 ay bedavaya gelse...
    Nerde, nasıl 5 günde token çıkarıyorsunuz? Ben de istiyorum :)
  • delitez kullanıcısına yanıt
    Şu andan bahsediyorum. BFA'da hergün 2 saat anchor weed farm gruplarına girip çiçek topluyosun. 5 günde 1token kesin çıkar. saati arttırırsan kazancında okadar çok olur tabi.
  • Günlük sadece 2 yada 3 saat oynuyorum bazen sıkıldığım oluyor çünkü ama 120 olduktan sonra hiç 3 saati geçmedi oyun sürem. İlk iş pvp batt lardan sıra alıyorum haftalık 500 puanı toplayana kadar günlük tüm bonus pointli ilk battle latı yapıyorum. Bu arada sıra gelene kadar world questleri yapıyorum çok dağılmadan etraftaki çiçek ve madenleride topluyorum hepsini az az sıkılmadan kendimi köleye çevirmeden zevk alarak yapmaya çalışıyorum. Şuanki gibi işte olduğum zamanlarda telefondan wowun programı ile görevleri yapıyorum. Bu görevler günlük oyunlatımdada rep getirdiği için 1 ay içimfe mutlaka 3 yada 4 tanesi dolmuş oluyor ve sandık veriyor her birinden en düşük 4k gold düşüyor günlük görevlerin içindede her gün 2klık net gold görevleri oluyor görevleri yaparken moblardan düşen eşyalarıda satıyorum eskiden anchorlar 300goldlardayken çok aşırı farm yapıyordum ama şuan anlattığım gibi az vr öz şekilde sıkılmadan kendimi sıkmadan oyunumu oynuyorum arada tüm biriktirdiğim madenleri ve çiçekleri 200 olduğunda fiyat düşürenlere bakmadan uygun ve satılacak fiyata ah a ekliyorum ayrıca görevlerden petler düşüyor onlarıda lvl 1 den aha ekliyorum bu şekilde şuan toplam 8 tane tokenim 200k da goldum var token fiyatlarını takip ediyorum hemen en yüksekten almıyorum en son 169k ya düşünce aldım şuan 182k lara geri çıktı acele etmeden elimdeki tokenlerde bitmeden orantılı ve uygun fiyat kolluyorum bu şekilde bedavaya oynuyorum yani ne koç ne sabancı olmaya gerek yok yani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quarren

Şu andan bahsediyorum. BFA'da hergün 2 saat anchor weed farm gruplarına girip çiçek topluyosun. 5 günde 1token kesin çıkar. saati arttırırsan kazancında okadar çok olur tabi.
    Anchorların fiyatları çok çabuk düşüyor farmı abartıp multi accla farm yapan deli gibi insanlar var o yüzden aha eklemeden önce iyi bir zaman dilimi seçmen gerek ne harcadığın zamanı boşa çıkartacak nede satılmıyacak bir fiyata eklememeye dikkat etmelisin son çıkan çiçek vr madenlerde iyi gold yapıyor şu sıralar ve uçabildiğin için çok rahat toplanıyor... Tabi bunları yaparken köle gibi oyun oynamadan sıkıldıpında başka birşey yaparak yada oyunu kapatarak yapmalısın ki bir anlamı olsun...

• Bir sürü yöntem mevcut günün sonunda "ne kadar ekmek o kadar köfte"
  • wod zamanı iyiydi. followerları göreve yolluyordun 10k para getiriyorlardı. token 40k golddu. 1 ayda hiçbir şekilde farm yapmadan 3 aylık token kasılıyordu. Yaş ilerleyince de zaten reelde token kasmak daha kolay oluyor
  • avrupada bi paket sigara 7euro yani oyun adama 2 sigara parasi, alim gucu farki bu yani, muhtemelen snn icin de oyunun parasi 2 paket sigara olsaydi cok da dusunmezdin bence..30tl yani amerika ve avrupa icin oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Quarren

multiboxing varken bu dediğin hayal. farmer olman lazım. 5 güne bir token i biz +10 +15 sattıgımız halde çıkaramıyoruz. herşeyin bir piyasası var ve mine +herb piyasası bu oyunun şu an en değişken piyasası haline geldi.değişkeni bırak sürümden kazanan bi piyasa zaten. vaktin varsa sürümden kazanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 9 Ağustos 2019; 2:48:26 >
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Blizzard bu tokenlari farma baglamaktan ne kazaniyor ki? Para mi kazaniyor adamlar aksine hic para kazanmiyor. Ustelik millet farm yapiyor blizzardin serverlari daha mesgul oluyor. Onun yerine tokenlari niye ucuzlatmiyorlar? Ne faydasi var bu kadar zorlasmasinin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tokeni ucuza satıyoruz insanlar oyunu rahat oynasın diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Classic ile normalin tokenleri ayrı olacaktır birbirini etkileyeceğini zannetmem...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.