Şimdi Ara

Wowun bize kazandırdıkları - kaybettikleri .. okuyun lütfen... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaşmı Süper yav donanımhaberin klasik soruları Zaten hep böyle olur forumda görmeden etmeden oyunda abisi kesilirsiniz
    En az senin yaşındayım senin yaşlarındayım emin ol hatta bende eylül doğumluyum 1991 4 eylül

Her söylediğime muhalefet çıkarıcağınıza anlamaya çalışın dediklerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 500PuncH -- 24 Aralık 2008; 12:00:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

@PowerOn

3 gün oynayıp sonrada nasıl iraden yok diyebiliyorsun Anlayamadım doğrusu...Hem burası forum istenilen konu hertürlü düşünce ile açılabilir..Bu kendini kaybettiği için de olabilir,paylaşmak için de olabilir,rahatlamak için de olabilir .... Fakat biri 18 saat oynayıp iradesiz oluyo biri 3 gün oynayıp nasıl kendini tutmuş oluyo anlamadım

şu şekil diyebiliyorum ben 3 gün üst üste oynamayalı neredeyse 4 yıl oldu

ikinci oalrak hala söylüyorum eğer 3 gün oynuyorsam bu benim zaafım değil zevkimdir ama gelipte 18 saatte oyun oynadı diye beni kurtarın tarzı başlık açmak iradesizliğin en büyük kanıtıdır

Bi bak bakayım başlık öylemi ?

offf la senlemi uuraşıcam hee tamam hee senin dediğin olsun pes ediyorum

tövbe tövbeeee

• quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

offf la senlemi uuraşıcam hee tamam hee senin dediğin olsun pes ediyorum

tövbe tövbeeee

oke bundan sonra umarım önce kendine bakarsın tartıştığın konu hakkında...ve konuyu tam idrak edersin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

Şöyle düşünün çok güzel hayatı kız arkadaşı güzel bi şekilde okuyan sosyal çevresi çok olan çok zevkli bir yaşamı olan gençliğini her günüyle tadan her günün monoton olmadığı konserlere gidilen maç izlemeye giden Hiç Bir! Genç! Wow u bırakın hardcore casuali Daha adını dahi kulak aşinası bilir oynamaya ihtiyaç duymaz Bizim hayatımızda eksik belki çok eksik
    Belki çok büyük engel Varki Gençler Hatta Olgunlar Hatta Yaşlılar Babalar Çocuklar hiç bir yaş nesil karşılaştırması olmadan hepimiz bu nedenlerden oynuyoruz...
    Çok güzel hayatı olan wowa ihtiyaç duymaz çok güzel hayat wowdan daha zevklidir Çok kötü hayatı olanda wowa ihtiyaç duyar çünkü wow dahi kötü hayattan daha zevklidir
    Kısaca bir sığınak beni nete ve pc ye bırakın akşam bi kase çorba ve ekmeğimi verin ömür billah böyle sürsün Sanki beynim narkozlanmış gibi....

Arkadaşın söyledikleri bir bakıma doğru aslında mesela benim kişiliğimle alakalı ben öyle çok arkadaşım olsun filan istemem beni sıkar zaten pek sevmem yani gideyimde gezeyim arkadaşlarla ben evimde olayım tek başıma çok rahatım bu yüzden oyun oynuyorum mmorpgde de sosyal ortam var derseniz hiç aynı değil çok farklı bir arkadaş grubuyla bir mmorpg oyun ama arkadaşım yok diye saatlerce oynamam başka hobilerim var onlarla uğraşırım belirli bir düzenim var

• arkadaşım sen bu zararları oynarken yaşayıp düşünemedinmi? de şimdi konuşuyorsun?

getirisi götürüsü olacak tabikide he sana farklı getiri götürü olur bana farklı değişkendir genelleme yapamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.