Şimdi Ara

wowun mail sistemi ve paid a characterle move a char nie çalışmıyor!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 haftayı geçti bir karakter taşımak üzere başvurdum karakter taşındı fakat açılmıor hala sorun veriyor paid a character bölümünden onay vermemiz lazım fakat sayfa unavailable ve çıldırcam aylık 12 euyuda verdim üstelik ama açılmıyor maıntance bitti herhalde yaparlar dedim kapalı blizzarda ulaşmanın yolu yok mailler gitmiyo bi kere gm mesaj attım ilgilenmedi bile ben bilmem dedi siteye bak dedi sıkıldım artık bilgisi olan verse verirse sevinirim

• aynı durumdayız bende 2haftadır bekliyorum wow forumlarınada başlık açtık cevap veren yok ne yazikki.....
  • bende server degıstırıcem ama suan car aktarımı kapalı galıba ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeku -- 21 Ekim 2006; 0:04:47 >
  • bende aynı durumdayım.. 2 karakter migrate ettik arkadasla, 15 gundur bekliyoruz..
  • Herkeste aynı problem var arkadaşlar.Problem sizde değil.Blizzardın sisteminde problem oluşmuş.
  • valla bence bir an once halletmeleri lazim bir cok kisi mağdur. bende migrate edecektim hala bekliorum.
  • dün öglen saatlerinde açıldı bi ara kapandı her 5dk da f5 yaptıgımda gördüm ve yetiştim onayı verdim karakter geçti, arkasından tekrar f5 ledigimde bölüm kapandı hemen error verdi...
  • arkadaşlar benim ve arkadaşın karakterler migrate edilmiş durumda suan.. bu sabah kalkınca farkettik ikisi de migrate olması gereken yerlerde..

ayrıca blizzden özel mail geldi ikimize de, migrate ücretinin alınmadan migrate yapıldıgını ve 1 ay daha ek olarak bedava verildigi soyleniyor.. 15 gündür oyuna giremedigimizi hesaplarsak, +15 gün karda oluyoruz, ve çektigimiz çilelerin diyetini de beleş yapılan migrate ile telafi etmiş oluyoruz..

blizz bazen sevdiriyor kendini :)
  • bu arada gelen mailin orjinali :

Dear,

We are contacting you regarding your recent World of Warcraft character
    transfer request. We have now processed your requested transfer and you will be
    able to access your character in its new location. Please accept our sincere
    apologies for the period during which your character was unplayable. This was
    due to an unavoidable downtime of the service for maintenance due to technical
    issues.

Customer care is a top concern at Blizzard Entertainment and we'd like to
    demonstrate our good will by giving you one month free of game time, which will
    automatically be added to your account in the coming days. Your requested
    character transfer will also be made free of charge. Likewise, this process
    will be executed automatically so please don't perform any further actions on
    the transfer.

Once again, please accept our apologies and we hope that this in some way
    recompenses your inconvenience and shows that we value you very much as a
    customer and player of World of Warcraft.

• adam hatalı olduğunu biliyo tabi 1 ay bedava ve bedava trnsfer kendini affettirmesi lazım
  • E bide ben bwl aq nax deniyen bi guildde olsaydınız ve 15 gun oyun oynayamadıgınızı dusunurseniz az bile vermisler derim.
  • Oyuncu kaybede kaybede kaybetmemek için herşeyi yapıyorlar tabii :).Ama güzel bi davranış.
  • üzüldüm adınıza benim de süphelerim vardı kac gün bekliycem die benimki 2-3 saatte gecmisti ,yaklasık 2 ay oldu .
    umarım sorununuz hallolur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.