Şimdi Ara

Wp bir harika dostum ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmayınız fakat;Teknolojik cihazlar ve bunların fonksiyonları sözkonusu olduğunda bazılarınızın beyanları,resmen s*d*k yarışına davetiye çıkarırcasına. Rica ediyorum vücudunuzda biriken adrenalini başka alternatiflere yönlendirin.

Örneğin haftanın bir gününü belirleyin,cihazlarınızın tüm fonksiyonlarını ve yapabileceklerinizi halının altına süpürevirin ve egzotik bir melodi eşliğinde YOGA yapmayı deneyin.İyi gelecektir.
  • Az önce baktım telefonun ekranına kritik seviyede pil düşük uyarısı gelmiş ve uzun süre öyle kalınca şarj dahada hızlı bitmeye başlamış. Bu adamlar işletim sistemi yapacakta bizde kullanacağız ha ne günlere kaldık

Pil azalıyor uyarısı gelince kendiliğinden telefonun ekranını kapatamayan bir işletim sistemine kütük deyince bazıları kızıyorlar ya ona şaşırıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Az önce baktım telefonun ekranına kritik seviyede pil düşük uyarısı gelmiş ve uzun süre öyle kalınca şarj dahada hızlı bitmeye başlamış. Bu adamlar işletim sistemi yapacakta bizde kullanacağız ha ne günlere kaldık

Pil azalıyor uyarısı gelince kendiliğinden telefonun ekranını kapatamayan bir işletim sistemine kütük deyince bazıları kızıyorlar ya ona şaşırıyorum.

kendi hatanızı başkasına atmayın. madem biliyorsun bu adamların işletim sistemi yapamayacakları kullanma kardeşim o zaman. nasıl bir kuyruk acınız varda hergün inim inim inliyorsunuz
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Pilin azalıp uyarı vermesi ve ekranın uzun süre kendiliğinden açık kalma hatası , işletim sisteminin değilde benim hatam mı oluyor ? Bu firmaya bu kadar tapınmayın arkadaşım altı üstü basit bir yazılım. Birşeydeki hatayı ve sorunu söyleyebilmek için aynısından yapmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 6 Mayıs 2015; 19:06:01 >
  • quote:

Pilin azalıp uyarı vermesi ve ekranın uzun süre kendiliğinden açık kalma hatası , işletim sisteminin değilde benim hatam mı oluyor ?

senin hatan bu sistemin bir halt olmadığını bilip gene de kullanman. beğenmiyorsanız kullanmayın güzel kardeşim. sürekli bu tarz mesajlar atıp ne kazanmayı amaçlıyorsunuz.
  • Yine savaş çıkmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece WP'ye özel bu savaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Sadece WP'ye özel bu savaşlar.

Kendine bu kadar bağlı ve bu kadar düşman kullanıcılara sahip tek platform.

• quote:

Pilin azalıp uyarı vermesi ve ekranın uzun süre kendiliğinden açık kalma hatası , işletim sisteminin değilde benim hatam mı oluyor ? Bu firmaya bu kadar tapınmayın arkadaşım altı üstü basit bir yazılım. Birşeydeki hatayı ve sorunu söyleyebilmek için aynısından yapmaya gerek yok.

İlk kez okuyorum böyle bir hatayı. Ben bu hatayı hep görüyorum ama en fazla 10-15 saniye düşük parlaklıkta gösterip telefon kilide geçiyor. Cihazında arıza olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

İlk kez okuyorum böyle bir hatayı. Ben bu hatayı hep görüyorum ama en fazla 10-15 saniye düşük parlaklıkta gösterip telefon kilide geçiyor. Cihazında arıza olabilir.

Cihaz ile ilgili bir arıza olacağını sanmıyorum düpedüz yazılım sorunudur.Çünkü normal durumlarda ekran kendi kendine ayarladığım zaman aşına göre kararıyor.
    Ki ben telefona kaç kere windows phone recoveryden format atmışımdır sayamadım. Hem 8.1 hemde gdr1de oluşan ciddi bir sorun bu

• Konu sahibi doğru demiş 750tl altında alınabilecek en mantıklı seçim wp olur.

Şu yazılımı düzeltseler marketteki kısıtlamaları da azaltsalar uygulama sayısının artmasıyla kendine gelicek cihazlar ama hala daha bekliyoruz maykrozoftu

• Oha wp'nin bile fanı var. Diyecek bir söz bulamıyorum. Aklı başında insanlar bile fanboy olmuş. Neredeyse 2 sene olacak wp kullanalı. Çok çok yol aldı ancak eksikleri hala var.
    Wp bir kere ios ve android ile yarışacak ve karşılaştırılacak düzeyde değil ki??? Ancak Windows 10'da bir umut var. Zaten Microsoft o trenide kaçırırsa, telefon piyasasındaki sonu olur.
    Gerçi o güncellemeyi 2016'dan önce veremez. Hatta bazı telefon modellerine ve ülkelere 2017'yi bile bulabilir.
    Microsoft aşırı yavaş hareket ediyor. Rakipleri de yerinde saymıyor. Microsoft'un onlara yetişmek için 3 kat, 5 kat fazla çalışması gerekirken, tam tersi yavaş hareket ediyor.
    Windows 10'da vaadedilen özellikleri biz şuan kullanıyor olmalıydık. Yıllarca mobile piyasada olan Microsoft ve özellikle Nokia tecrübesinden böyle eksik bir işletim sisteminin çıkması tabiki büyük eleştiri toplayacak. Beklenti yüksek çünkü.

Son olarak yeni telefonum Windows olmayacak gibi. Artık 750-1000 liraya adam akıllı android cihazlarda var. Hiç öyle donuyor, kasıyor, yavaşlıyor dediğiniz sorunlarda yok. Aksine donma, kasma, uygulamadan atma, internet explorer'ın çökmesi gibi sorunlar Windows phone'da var. Hiç insanları kandırmayın. 8.1 ile o hızlı, uçan, kaçan Windows Phone gitti. Sürdürülüyor ve yükleniyor yazılarını görmekten gına geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Windows Phone u lumia 520 çıktığından beridir kullanıyorum..
    Ben pek yamuğunu göremedim..rehber bile yaptım bu konu ile ilgili.
    Benim anlamadığım 2000 tl verilince bir telefona gerçekten herşeyi ile kullanabiliyormusunuz?..
    Elimde Windows var tepegözden sunum bile yaptım Office sağolsun...
    Yani 2000 3000 tl vermeye abartmaya gerek yok..benim maaşım bu kadar lan...yazık günah..1000 tl den yukarısı bence çılgınlık bence israf...çok teknolojik bir ülkeyiz ya herkeste akıllı telefon..
    2000 yıllarında milenyum krizi asparagas haberi vardı..o haberi. Bile bizim millet üstüne alındı..yazık günah ya..vallaha yazık çırağın elinde iphone6 aldığı maaş 1000 lira sorsan kullanabiliyor mu hayır.tam anlamaıyla kimsenin tüm özelliklerini kullanmadığı bir alete 1000 tl den yukarı vermek evin önüne kullanmayacağın harç makinasını almak gibi bişey
    ....
    Yazık

Bende de aynısından var 2 yıl kadar oldu alalı. Telefonun yavaşlığından donmasından uygulama çökmesinden bir türlü doğru düzgün kullanamadım. Nsu ile son çıkan stabil sürümü yükledim gene aynı.

Bir oyun oynarken anasayfaya dönmek 15 20 saniyeyi buluyor. Bazen anasayfadan da atıyor çünkü. Nasıl sorunsuz bir şekilde kullanabildigini merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Pilin azalıp uyarı vermesi ve ekranın uzun süre kendiliğinden açık kalma hatası , işletim sisteminin değilde benim hatam mı oluyor ?

senin hatan bu sistemin bir halt olmadığını bilip gene de kullanman. beğenmiyorsanız kullanmayın güzel kardeşim. sürekli bu tarz mesajlar atıp ne kazanmayı amaçlıyorsunuz.

Peki sen bu tür mesajlar atıp ne kazanmayı planlıyorsun ?

• Sizi egitmeyi. Bu forumu kullaniyorum sacma sapan yorum gormek istemiyorum.

• psirik kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.Bende bıktım usandım artık bu fanboyları görmekten.WP 8.1 ile biraz yavaşladı sistem. WP 10 gelince ben bile korkuyorum 925 ile çünkü yeni gelen telefonlar 4 GB ile gelecekmiş,düşünemiyorum artık.

Zaten 6 ay kadar bu işletim sisteminde ya kalacağım ya da alternatif işletim sistemine yöneleceğim W10'a bağlı bu.

• Sistem şu an iyi hoş tamam ama diğerleri kadar kullanışlı değil maalesef.

Windows 10 bir şans Microsoft için eğer gidişatı değiştiremezse daha çok müşteri kaybedecek.

Ayrıca Android one projeside büyük tehdit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 17 Mayıs 2015; 18:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Sizi egitmeyi. Bu forumu kullaniyorum sacma sapan yorum gormek istemiyorum.

Eleştiri saçma sapan bir şey değildir. Eleştiri görmek istemiyorsan Windows forumlarında takılmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Katılıyorum.Bende bıktım usandım artık bu fanboyları görmekten.WP 8.1 ile biraz yavaşladı sistem. WP 10 gelince ben bile korkuyorum 925 ile çünkü yeni gelen telefonlar 4 GB ile gelecekmiş,düşünemiyorum artık.

Zaten 6 ay kadar bu işletim sisteminde ya kalacağım ya da alternatif işletim sistemine yöneleceğim W10'a bağlı bu.

Zaten bu Windowsa tapanlar yüzünden ne doğru düzgün bilgi paylaşımı yapılıyor ne de sistemin eksiklikleri ortaya çıkıyor. Kime sorsak iphonedan daha hızlı stabil ama gerçekte androidden daha sorunlu ve yavaş. Bunu Söyleyince de telefon bozuk diye bahaneler üretiliyor fanboylar tarafından.

Sistemin en başından beri güncelleme aldıkça yavaşladığını fark ediyorum. Geçen gün telefonu sıfırladım birkaç uygulama yükledim sırf hızlanın diye ama yok hala sürdürülüyor, yükleniyor vs.

380mb ramli root atılmış samsung android telefonlar lumia 520 den çok daha hızlı çalışıyor.

• Onlar kendilerini kandırmaya devam etsin.2 sene iOS kullanmasak yutturacaklar herşeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 17 Mayıs 2015; 20:21:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.