Şimdi Ara

Wp bir harika dostum ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enver328

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Sizi egitmeyi. Bu forumu kullaniyorum sacma sapan yorum gormek istemiyorum.

Eleştiri saçma sapan bir şey değildir. Eleştiri görmek istemiyorsan Windows forumlarında takılmanı tavsiye ederim.

Eleştiri görmek ile ilgili cümle iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 17 Mayıs 2015; 20:34:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde android ne oldugunu biliyoruz, bak bakalim kullaniyor olmama ragmen, android hakkinda hic yorumum varmi android ile alakli konularda. Buraya gelip oyle oldu boyle oldu diyeceginize madem cin gibi adamlarsiniz gidin kullanin. Bak beni!mİsime geldigi icin suan android kullaniyoerum. Sende kullan. Neden sevmedigin bir sistem ile ilgili zamanini harciyorsun. Hic ios sistemini sevmem. Bir tane olumsuz yorumum yoktur o konularda. Elestiriye bir sey demiyoruz 5 yasindacocuk gibi yorumlariniza laf ediyoruz. Adam geliyor 1000 ustu verilmez diyor. Lan sanane adam ister verir ister vermez. Cok mu akilli saniyorsun kendini. Nesiniz yani. Elestiri baska birsey birbaskasina akilvermek baska birsey. Onnce aklini kullanmayi ogreneceksin sonra geleceksin laf edeceksin. Akilli laf ettigin icin bak o zaman sana kimse olumsuz soz ediyormu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesi iyi anlamadim. Zaten dh nin wp bolumundeyiz ama paylasim yapan 3 kisi varsa zirvalayan 50 kisi var.

• quote:

Bizde android ne oldugunu biliyoruz, bak bakalim kullaniyor olmama ragmen, android hakkinda hic yorumum varmi android ile alakli konularda. Buraya gelip oyle oldu boyle oldu diyeceginize madem cin gibi adamlarsiniz gidin kullanin. Bak beni!mİsime geldigi icin suan android kullaniyoerum. Sende kullan. Neden sevmedigin bir sistem ile ilgili zamanini harciyorsun. Hic ios sistemini sevmem. Bir tane olumsuz yorumum yoktur o konularda. Elestiriye bir sey demiyoruz 5 yasindacocuk gibi yorumlariniza laf ediyoruz. Adam geliyor 1000 ustu verilmez diyor. Lan sanane adam ister verir ister vermez. Cok mu akilli saniyorsun kendini. Nesiniz yani. Elestiri baska birsey birbaskasina akilvermek baska birsey. Onnce aklini kullanmayi ogreneceksin sonra geleceksin laf edeceksin. Akilli laf ettigin icin bak o zaman sana kimse olumsuz soz ediyormu.

Ben zaten Android kullanıyorum lumia benim eski telefonum. Arada diğer telefon şarj olurken veya ilerlettigim oyunu oynarken kullanıyorum ama o şekilde bile kullanmak işkence. Oyun kasılıp duruyor kapanıyor. İnternet Explorer zaten sıkıntı sürekli çöküyor vs.

Sen laf söyleyeceksin diye ben lafımı esirgeyemem hiç kusura bakma. 1000 tl üstü alınmaz diyen varsa bir bildiği vardır mutlaka. Adamlar 2000 liraya lumia 1020 aldı da noldu ? 2 seneden fazla geçti hala Android 2.2.3 sürümündeki özelliklerin bile çoğu yok ve 2gb ram olmasına rağmen arada takılmalar olduğunu itiraf edenler var.

Ben niye tavsiye etmiyorum çünkü çok çektim bu sistemden. Alanların da çoğu mağdur oldu. Eğer gerçekten ms sözünde dursaydı belki çok iyi bir sistem olabilirdi ve yine lumia alırdım ama bence hiç ümit yok. Heves edenler de boşuna para verip güncelleme gelecek diye yıllarca beklemesin benim düşüncem bu.

• Arkadaşlar tartışmayın , güzel güzel tartışın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar markete bankacilik, alisveris uygulamalari gelecek mi? nerdeyse hic bir teknoloji sitesinin uygulamasi yok, bankacilikta oyle. Yeni popiler uygulamalar(mesela hopi) wp icin cikmiyor, artik kimse ugrasmiyor gibi geldi bana. lumia 1320 cok seviyorum ama diger eko sistemlere bi turlu yetisemedi. Tamam telefon cok stabil, hizli ama bir sey yukleyemedikten sonra bi anlami kalmiyor maalesef.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Dostum senin ram yine 1 gb, bende 520 var, 512 mb. İnternet Explorer sürekli çöküyor. Ki herkesin en çok kullandığı uygulama. Aynı zamanda bazen uygulamalarda çöküyor. Az önce bir siteye birşeyler yazdım, o ara Explorer kaldıramadı çöktü, gelde küfür etme. Yazılanlar falan gitti.

6 aya falan Windows 10 gelmez. Adamlar sistemi oturtmadan, yarım yamalak sistem ile onlarca telefon sürdüler piyasaya. Birde hepsine güncelleme garantisi verildi. Hepsinin rami, işlemcisi, ekran kartı, ekran boyutu osu busu farklı. Küçük bir gdr zımbırtısını bile her telefona optimize etmek zorunda kalıyor Microsoft. Üstüne her telefon için test edilme süreleri. Ülke ülke farklı sürümler hazırlanması oydu buydu derken Microsoft boşu boşuna zaman kaybediyor. Enerjisini yanlış yönlerde harcıyor. Ben iddia ediyorum bazı ülkelere, belki Türkiye'de dahil olacak, bazı telefon modellerine Windows 10 güncellemesinin verilmesi 2017'yi bulur. Tabii bu en iyi ihtimal 2015 sonunda Windows 10 çıkarsa. Herhangi bir gecikmede 2018'e kadar gider... Çünkü sistemsel anlamda çok önemli değişiklikler içeren bir yazılım geliyor. Küçücük bir gdr'yi almak için 6 ay bekledik hatta bazı modeller çok daha geç aldı güncellemeyi. Koskoca Windows 10 kaç ay yada yılda verilir siz düşünün.
    Her geçen günde aleylerine işliyor. Apple ve Google yerinde saymıyor. Donuyor, kasıyor, çöküyor dediğin android o sorunlarını aşmaya başladı. Bu sefer aynı sıkıntılar Windows Phone da başladı. Android seviyesinde özellikler eklemeye başlayınca ram kaldırmaz hale geldi. Ya sürdürülüyor ya yükleniyor yazıları çıkıyor sürekli. Microsoft Windows 10'u dağıtırken, Google ve Apple neler neler çıkarır....
    Microsoftu anlamak mümkün değil. Yıllık 2,3 telefon çıkarsan yeter. 2014'te çıkan modelleri sayamıyorum artık.

Sonraki telefonum büyük ihtimal Windows Phone olmayacak, kimseyede tavsiye etmiyorum şu anlık. Gidin android alın. 2000 liran varsada iphone al, köşeye çekil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Pilin azalıp uyarı vermesi ve ekranın uzun süre kendiliğinden açık kalma hatası , işletim sisteminin değilde benim hatam mı oluyor ?

senin hatan bu sistemin bir halt olmadığını bilip gene de kullanman. beğenmiyorsanız kullanmayın güzel kardeşim. sürekli bu tarz mesajlar atıp ne kazanmayı amaçlıyorsunuz.

Kullanicilari bilgilendirmek icin atiyordur.demek ki ondan once bu sorunlar hakkinda pek bilgi verilmemis, arkadasda Microsofta guvenip almis.simdi de olusan sorunu soyluyor. Ne var yani bunda? O yaziyi okuyunca microsofttaki hissen mi azaldi? Ne bu celal?

• quote:

Nesi iyi anlamadim. Zaten dh nin wp bolumundeyiz ama paylasim yapan 3 kisi varsa zirvalayan 50 kisi var.

Size karşı kötü bir niyetim yoktu öncelikle diyeyim.

Bu bölümde eleştiriden fazla ne var ki zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 18 Mayıs 2015; 7:59:40 >
  • quote:

Bizde android ne oldugunu biliyoruz, bak bakalim kullaniyor olmama ragmen, android hakkinda hic yorumum varmi android ile alakli konularda. Buraya gelip oyle oldu boyle oldu diyeceginize madem cin gibi adamlarsiniz gidin kullanin. Bak beni!mİsime geldigi icin suan android kullaniyoerum. Sende kullan. Neden sevmedigin bir sistem ile ilgili zamanini harciyorsun. Hic ios sistemini sevmem. Bir tane olumsuz yorumum yoktur o konularda. Elestiriye bir sey demiyoruz 5 yasindacocuk gibi yorumlariniza laf ediyoruz. Adam geliyor 1000 ustu verilmez diyor. Lan sanane adam ister verir ister vermez. Cok mu akilli saniyorsun kendini. Nesiniz yani. Elestiri baska birsey birbaskasina akilvermek baska birsey. Onnce aklini kullanmayi ogreneceksin sonra geleceksin laf edeceksin. Akilli laf ettigin icin bak o zaman sana kimse olumsuz soz ediyormu.

Eleştirilere karşı verdiğin bu sert tepkiler fanboyluğun sebep olduğunu söyleyebiliriz. Yada çok sevmenin diyelim. Fanboy diyincede kızıyorsunuz. Ama öyle hareket ediyorsunuz. Yukarıda yaptığım eleştirilere cevap bekliyorum. Nerede haksızım ben yada diğer arkadaşlar???
    Genel anlamda Microsoft sevginiz yada sempatiniz olduğu aşikar. Hatta biraz fazla bir sevgi bu. Genel anlamda Microsofta, özel anlamda Windows phone'a karşı yapılan en ufak eleştiri sizi huzursuz ve rahatsız ediyor. Hatta sinir küpü ediyor diyebiliriz. Bu yüzdende bu kadar sert tepkiler veriyorsunuz. Yani lanlı lunlu falan konuşuyorsunuz. Hatta eleştirileri zırvalık olarak niteliyorsunuz. O kadar gözünüz kör olmuş.

Örneğin 1000 tl üstü altı o alınır bu alınır demek bir öneridir, tavsiyedir. Karşı taraf için zorunluluk yok ki? İster Windows alır, ister ios ister android alır. Bu kişinin tercihidir ve 1000 tl üstü Windows alınmaz demekte bir sorun görmüyorum.

Mesela birisi 1000 tl üstü android yada ios alınmaz dese hiç sesiniz çıkmaz.

Üstelik yanlış görmediysem, android kullanıyorsunuz. Windows Phone kullanmadan, nasıl Windows phone'a karşı yapılan eleştirilere karşılık veriyorsunuz anlamak mümkün değil.
    Android'i yada ios'u sevmemeniz nedeniyle ilgili bölümlere mesaj atmayışınız, eleştiri yapmayışınız, fikirlerinizi belirtmeyişiniz sizin sorununuz. Siz yapmıyorsunuz diye, başkaları da yapmayacak mı?

2 senedir olacak Windows phone kullanıyorum. Yeni alacak arkadaşlara yada daha önce almış kullanıcılar ile fikir paylaşmışında bulunmayalım mı?
    Biz ios yada android den para mı alıyoruz. Hasta ruhlu insanlarız da microsoft'a düşman mı kesildik. Sadece kullandığımız telefonu, sistemini, üreticisini eleştiriyoruz. Buda en doğal hakkımız diye düşünüyorum. Birde şu sen bu eksiklikleri zaten biliyordun, daha iyi araştırsaydın, neden daha önce araştırmadın vs. vs. saçma sapan lafları bırakın. Telefonun iki review videosunu izlemek yada forumda inceleme okumak ile birebir alıp kullanmak, uzun süre, atıyorum 3-5 ay deneyimlemek çok ayrı birşey. Örneğin ben telefon hafızasındaki numaraların sim karta taşınamadığını sim kart yeniledikten sonra öğrendim. Açılır pencere engelleyicisinin olmadığını sonradan fark ettim. Vs. Vs. onlarca çıkar.

Son olarak fanboy olmak kesinlikle suç değil. Günümüz insanında sık görülen bir durum. Ancak gerçekten tedavi edilebilir bir durum. Gerçekten beni dinleyin. Eleştirilere karşı şimdi sözlü şiddet uyguluyorsunuz ancak bir sonraki aşamada fiziksel şiddet, adam yaralama, öldürme gibi durumlar görülebilir.

Hatta şuraya bir ulaşın isterseniz;
    Fanboyluk ile Mücadele Derneği
    Mahmutbey yolu, no: 78 d:3 Şirinevler
    Tel: 0 212 456 34 76

• Wp 10 mobile güncellemesi yok 2017 yok 2018 gelir diyerek bazı kişiler saçmalamış.En geç 2016 ortası gelecek.microsoft operatörleri devreden çıkarmaya çalıştığını duymadınız bu da güncellemenin yakın zamanda geleceğinin habercisi.Preview olarakta eylülde ya da ekimde gelecektir yüklersin sorun olmaz gdr2 geldi mi yok ama yüklendi sorun var mı yok niye o zaman sorun yapılıyor.Lumia 520 o fiyata gelmeseydi 512mb ramli android telefon almaya ve sürünmeye muhtaçtın zorla microsoft telefon satmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

Wp 10 mobile güncellemesi yok 2017 yok 2018 gelir diyerek bazı kişiler saçmalamış.En geç 2016 ortası gelecek.microsoft operatörleri devreden çıkarmaya çalıştığını duymadınız bu da güncellemenin yakın zamanda geleceğinin habercisi.Preview olarakta eylülde ya da ekimde gelecektir yüklersin sorun olmaz gdr2 geldi mi yok ama yüklendi sorun var mı yok niye o zaman sorun yapılıyor.Lumia 520 o fiyata gelmeseydi 512mb ramli android telefon almaya ve sürünmeye muhtaçtın zorla microsoft telefon satmıyor.

Lafı nerenizden anlıyorsunuz ki?

Okuma yazmada mı yok birader???

Ben windows 10 2017'de yada 2018'de piyasaya çıkar demedim ki??? Öyle bir cümle bulamazsan adam değilsin.

Windows 10 2015 sonunda çıkacak dediler. Ki bence de sonbahar'da windows 10'lu ilk telefonları görebiliriz.

Benim dediğim senin anlamadığın, anlayamadığın yada anlamak istemediğin nokta ise bunun dağıtımı. Şuan piyasada güncelleme alacak kaç tane windows phone olduğunu sayar mısın bana? Hadi o kadar biliyorsun madem söyle bana piyasada kaç tane windows phone 8 telefon var???

Her bir telefonun işlemcisinden anakartına, kamerasından ekran boyutuna tut pek çok özelliği farklı. Yazılımı sunarken hepsinde test etmek ve hepsine göre optimize etmek zorundasınız.

Kıçıkırık küçücük bir gdr güncellemesini bile 6 aydan önce alamadık. Hatta bazı modeller 6 ayıda geçti.

Devrim niteliğindeki pek çok yeni özellik getiren BÜYÜK güncelleme windows 10 sence ne kadar sürede test edilip, preview sürümü kullanıcılara sunulup, en son ülke ülke, model model kullanıcılara sunulabilir??? Ben geçmişe bakarak geleceğe yönelik tahminde bulunuyorum. Microsoft geçmişteki pek çok güncellemeyi erteledi. Geç kaldı, yavaş hareket etti.

Etmedi desenize??? Tarih tekerrürden ibaret derler. Bu sefer güncellemenin herkese aynı anda geleceğinin garantisi var mı????

Operatörler olmasa ne olur olsa ne olur??? TR'de kaç kişi vodafone yada turkcell'den lumia aldı, alıyor???? TR için operatörler yavaşlattı bana inandırıcı gelmiyor.
    http://www.windowscentral.com/microsoft-says-it-will-be-charge-windows-10-mobile-update

Ayrıca yukarıdaki linke bakarsan, operatörler windows 10 ile aradan çıkacak, windows 8.1 kullananlar yine operatörleri bekleyecek bize ne etkisi olacaksa???

Son olarak siz yazınızda preview sürümü EKim'de, son kullanıcı sürümü ise 2016'nın ortasında gelecek diyorsunuz... Yani 2016 Haziranın'da.... Sonra ben bazı telefonlar 2017'de windows 10 güncellemesi alır deyince suç oluyor. Kendi ağzınla söylemişsin. Windows 10 2016 haziranında piyasaya çıkarsa, microsoft geçmişteki gibi hareket ederse, 6 ay ila 12 ay arasında çoğu ülkeye ve cihaza windows 10'u gönderir. Buda nereden baksan 2017 haziranına geliyor.

Eğer Microsoft bizi şaşırtmazsa durum bu.

Saçma sapan bir yorum daha geliyor sizden o telefonu almak zorunda değildin... Böyle bir şey mi var kardeşim. Sanane aldım, ve parasını verdiğim malı eleştiriyorum. Sanane yani.
    Parasını ben vermedim mi? Para verdik diye illa tapacak mıyız, biat mı edeceğiz?

• psirik kullanıcısına yanıt
    gerçekten anlamakta sizin sorununuz var zeka seviyem çok şükür üst düzeyde sizin gibiler anlamaz da adam da olmaz ben ne demişim 735,820 gibi telefonlara 2016 ortasına kadar gelecek demişim.Windows 10lu telefonlar eylül ekim gibi çıkar 2016 başı gibi türkiyeye gelir.Güncellemeleri preview for developers olarak ekim gibi yüklersin günlük kullanıma uygun olur mu uygun olur güncellemeyi beklemek zorunda değilsin ki.Telefona tapmak zorunda değilsin ama bilmeden saçma sapan sallamakla olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli1965 -- 18 Mayıs 2015; 10:55:30 >
  • quote:

gerçekten anlamakta sizin sorununuz var zeka seviyem çok şükür üst düzeyde sizin gibiler anlamaz da adam da olmaz ben ne demişim 735,820 gibi telefonlara 2016 ortasına kadar gelecek demişim.Windows 10lu telefonlar eylül ekim gibi çıkar 2016 başı gibi türkiyeye gelir.Güncellemeleri preview for developers olarak ekim gibi yüklersin günlük kullanıma uygun olur mu uygun olur güncellemeyi beklemek zorunda değilsin ki.Telefona tapmak zorunda değilsin ama bilmeden saçma sapan sallamakla olmuyor.

quote:

Wp 10 mobile güncellemesi yok 2017 yok 2018 gelir diyerek bazı kişiler saçmalamış.En geç 2016 ortası gelecek.microsoft operatörleri devreden çıkarmaya çalıştığını duymadınız bu da güncellemenin yakın zamanda geleceğinin habercisi.Preview olarakta eylülde ya da ekimde gelecektir yüklersin sorun olmaz gdr2 geldi mi yok ama yüklendi sorun var mı yok niye o zaman sorun yapılıyor.Lumia 520 o fiyata gelmeseydi 512mb ramli android telefon almaya ve sürünmeye muhtaçtın zorla microsoft telefon satmıyor.

NAsıl bir adam çıktın, kendi kendini yalanlıyorsun.

"ben ne demişim 735,820 gibi telefonlara 2016 ortasına kadar gelecek demişim." Oha nerede dedin bunu. Oha bu kadar atmayıda görmedim.

Kimlerle uğraşıyoruz yaw. Kendi kendini yalanlıyor. Yukarıda ben 735, 820 gibi bir şey görmedim.

Ayrıca anlamsız anlamsız cümleler kuruyorsun. İtiraf et 2000 li misin? Birde troll'sün.

Sabah sabah güldürdün. Ama yinede bloklayacağım seni.

• psirik kullanıcısına yanıt
    nerede anlamsız cümle kurmuşum acaba? senin algılamada sorunun var.Bütün telefonlara aynı anda gelmeyeceği belli ben gelebilecek telefonları söyledim.İlk 640a gelecek microsoft bunu açıkladı bilmiyorsan öğren.91liyim azcık insanlara saygılı olmayı öğren ve zekanı geliştir.Blockla sanki çok önemli birisin.Ayrıca lumia 735 ve asus memopad hd7 kullanıyorum ne trolü.
  • ben lumialar hakkında rehber bile yaptım..
    senin kullandıgın telefon buyuk ihtimal board ve entegre sorunludur..
    512 ramli 520 den navigasyon vs olsun çok memnundum...820 den de aynı şekilde ama tek sıkıntı şarj oldu..
    1320 den her yönüyle memnunum ama yaz ayı geldi büyük ekranlı telefonu el de taşımak sıkıntı ..
    gelelim sıkıntılara 1320 de aldığı güncellemelerden sonra bir ara asırı ısınma problemi aldım daha sonra gelen son güncelleme ile bu da geçti memnunum özellikle şarj suresınden...
    konum wifi 3g ve dolaşım açık şekilde 24 saatten fazla kullanabiliyorum telefonu...
    yalan söyleyecek değiliz..
    bunun yanında bir o kadar da düşürdüm bu telefonları çok şükür bir sıkıntı olmadı..
    kasa kenarlarında atıklar oldu ve ezilimler var..
    söylüyorum sana güncellemesini geçtim saf android kullansan bile belli bir marakadan seri şeklinde aynı sistemli farklı sürümlü modell kullanıp bu kadar memnun olaacak şekilde kaldın mı? YALAN YOK BEN KALDIM İŞTE..
    ben memnunum ama elektronik alet te sanş işi be kardeşim..senin sorunu yaşaman herkesin yaşayacağı anlamına gelmiyor maalesef ve bu da sistemi küçültmüyor...benim gibi yaabiirdin..520 820 920 1320..
    bu sıradan gitmeden benim yazdığım olayı inandırıcı bulmaman senin sistem hakkında ya da şansına düşen telefonun yarattığı sorun burada beni hata ve yanılgıya düşüremiyor maaalesef kardeş..

iyi forumlar..

• Stabil sistem bir başka

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

ben lumialar hakkında rehber bile yaptım..
    512 ramli 520 den navigasyon vs olsun çok memnundum...820 den de aynı şekilde ama tek sıkıntı şarj oldu..
    1320 den her yönüyle memnunum ama yaz ayı geldi büyük ekranlı telefonu el de taşımak sıkıntı ..
    gelelim sıkıntılara 1320 de aldığı güncellemelerden sonra bir ara asırı ısınma problemi aldım daha sonra gelen son güncelleme ile bu da geçti memnunum özellikle şarj suresınden...
    konum wifi 3g ve dolaşım açık şekilde 24 saatten fazla kullanabiliyorum telefonu...
    bunun yanında bir o kadar da düşürdüm bu telefonları çok şükür bir sıkıntı olmadı..
    söylüyorum sana güncellemesini geçtim saf android kullansan bile belli bir marakadan seri şeklinde aynı sistemli farklı sürümlü modell kullanıp bu kadar memnun olaacak şekilde kaldın mı? YALAN YOK BEN KALDIM İŞTE..
    ben memnunum ama elektronik alet te sanş işi be kardeşim..senin sorunu yaşaman herkesin yaşayacağı anlamına gelmiyor maalesef ve bu da sistemi küçültmüyor...benim gibi yaabiirdin..520 820 920 1320..
    bu sıradan gitmeden benim yazdığım olayı inandırıcı bulmaman senin sistem hakkında ya da şansına düşen telefonun yarattığı sorun burada beni hata ve yanılgıya düşüremiyor maaalesef kardeş..

iyi forumlar..

Donanımla bir alakası yok. Em üst modelde bile bazen kasma olduğunu itiraf edenler var. Ki telefon ilk aldığımda hızlıydı güncelleme aldıkça yavaşladı. Şuan iphone 4 çok daha hızlıdır tahminimce.

Ben sürekli telefon değiştiren biri değilim. Ki hiç memnun olmadığım bir telefonun üst modellerini de almak gibi bir düşüncem de yok. Lumia ilk çıktığı zamanlarda ucuz diye satıldı artık 700 800 liraya lumiadan daha performanslı Android telefonlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: enver328

quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

ben lumialar hakkında rehber bile yaptım..

iyi forumlar..

Donanımla bir alakası yok. Em üst modelde bile bazen kasma olduğunu itiraf edenler var. Ki telefon ilk aldığımda hızlıydı güncelleme aldıkça yavaşladı. Şuan iphone 4 çok daha hızlıdır tahminimce.

Ben sürekli telefon değiştiren biri değilim. Ki hiç memnun olmadığım bir telefonun üst modellerini de almak gibi bir düşüncem de yok. Lumia ilk çıktığı zamanlarda ucuz diye satıldı artık 700 800 liraya lumiadan daha performanslı Android telefonlar var.

kesinlikle hatalısın...
    iphone 4 bırak 4 s bile iddia ediyorum şu haliyle lumia 520 nin eline su dökemez bunun yanında kasmıyor demedim ki sadece daha doğru çalışıyor dedim...

her neyse ama şu konuda haklısın güncellemelerden sonra bende ısınma problmleri ve belli başlı "sürdürülüyor" yazısı nı çok gördüm..
    ana ekrana arkaplan resmi attığında ana ekrana dönerken bir kasma oluyor bunda haklısın ..

bu sorun donanımla değil yazılımın güncelleme alırkenki yaşadığı bugtu...şuan o sorunda yok..

bana 700 lira ya 2 yıl eskimeyecek güncelliğini yitirmeyecek ve kulllandığın süre boyunca kasmayacak telefon örnek ver bakalım...

mesela lumia 520 gibi giriş seviyesi ya da 735 gibi orta seviye kasmayan 700-800 tl ye kadar telelfon tavsiye et bakalım..?

• Wp 10u genel olarak beğendim ama wp8.1 çok tırt onuda söylemeliyim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.