Şimdi Ara

Wp bir harika dostum ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerli1965

nerede anlamsız cümle kurmuşum acaba? senin algılamada sorunun var.Bütün telefonlara aynı anda gelmeyeceği belli ben gelebilecek telefonları söyledim.İlk 640a gelecek microsoft bunu açıkladı bilmiyorsan öğren.91liyim azcık insanlara saygılı olmayı öğren ve zekanı geliştir.Blockla sanki çok önemli birisin.Ayrıca lumia 735 ve asus memopad hd7 kullanıyorum ne trolü.

Bırakın şu psırık mıdır her ne şeyse artık laftan anlamaz o boşuna uğraşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeden alan insana bazı şeyleri anlatmak zor oluyor.Daha da bir şey anlatmam.Hayatımızda bu tip kişilerden çok var maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: enver328

quote:

ben lumialar hakkında rehber bile yaptım..
    senin kullandıgın telefon buyuk ihtimal board ve entegre sorunludur..
    512 ramli 520 den navigasyon vs olsun çok memnundum...820 den de aynı şekilde ama tek sıkıntı şarj oldu..
    1320 den her yönüyle memnunum ama yaz ayı geldi büyük ekranlı telefonu el de taşımak sıkıntı ..
    gelelim sıkıntılara 1320 de aldığı güncellemelerden sonra bir ara asırı ısınma problemi aldım daha sonra gelen son güncelleme ile bu da geçti memnunum özellikle şarj suresınden...
    konum wifi 3g ve dolaşım açık şekilde 24 saatten fazla kullanabiliyorum telefonu...
    yalan söyleyecek değiliz..
    bunun yanında bir o kadar da düşürdüm bu telefonları çok şükür bir sıkıntı olmadı..
    kasa kenarlarında atıklar oldu ve ezilimler var..
    söylüyorum sana güncellemesini geçtim saf android kullansan bile belli bir marakadan seri şeklinde aynı sistemli farklı sürümlü modell kullanıp bu kadar memnun olaacak şekilde kaldın mı? YALAN YOK BEN KALDIM İŞTE..
    ben memnunum ama elektronik alet te sanş işi be kardeşim..senin sorunu yaşaman herkesin yaşayacağı anlamına gelmiyor maalesef ve bu da sistemi küçültmüyor...benim gibi yaabiirdin..520 820 920 1320..
    bu sıradan gitmeden benim yazdığım olayı inandırıcı bulmaman senin sistem hakkında ya da şansına düşen telefonun yarattığı sorun burada beni hata ve yanılgıya düşüremiyor maaalesef kardeş..

iyi forumlar..

Donanımla bir alakası yok. Em üst modelde bile bazen kasma olduğunu itiraf edenler var. Ki telefon ilk aldığımda hızlıydı güncelleme aldıkça yavaşladı. Şuan iphone 4 çok daha hızlıdır tahminimce.

Ben sürekli telefon değiştiren biri değilim. Ki hiç memnun olmadığım bir telefonun üst modellerini de almak gibi bir düşüncem de yok. Lumia ilk çıktığı zamanlarda ucuz diye satıldı artık 700 800 liraya lumiadan daha performanslı Android telefonlar var.

kesinlikle hatalısın...
    iphone 4 bırak 4 s bile iddia ediyorum şu haliyle lumia 520 nin eline su dökemez bunun yanında kasmıyor demedim ki sadece daha doğru çalışıyor dedim...

her neyse ama şu konuda haklısın güncellemelerden sonra bende ısınma problmleri ve belli başlı "sürdürülüyor" yazısı nı çok gördüm..
    ana ekrana arkaplan resmi attığında ana ekrana dönerken bir kasma oluyor bunda haklısın ..

bu sorun donanımla değil yazılımın güncelleme alırkenki yaşadığı bugtu...şuan o sorunda yok..

bana 700 lira ya 2 yıl eskimeyecek güncelliğini yitirmeyecek ve kulllandığın süre boyunca kasmayacak telefon örnek ver bakalım...

mesela lumia 520 gibi giriş seviyesi ya da 735 gibi orta seviye kasmayan 700-800 tl ye kadar telelfon tavsiye et bakalım..?

General Mobile 4G. 700 TL. Saf Android. Google uygulamaları harici hiç bir şey yok. Google tarafından 2 sene boyunca güncelleme garantili. Problem ?

• Whatsapp'ı yedekleyemedikten sonra neyleyeyim WP'yi.
  • Dandik gm alacağıma tuşlu telefon kullanırız daha iyi , discoverylerin hepsi döküldü çöp oldu.

Değil 700 lira 500 e bile satsalar gidip almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 20 Mayıs 2015; 20:56:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Dandik gm alacağıma tuşlu telefon kullanırız daha iyi , discoverylerin hepsi döküldü çöp oldu.

Zaten sanada al diye yalvaran yok.
  • quote:

Dandik gm alacağıma tuşlu telefon kullanırız daha iyi , discoverylerin hepsi döküldü çöp oldu.

+1

Bazıları deli gibi savunuyor onlara bayılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

+1

Bırakın bu fanboyluğu, bu telefon olmuş, almadın kullanmadın neyin yorumunu yapıyorsun!

820 kullanıyorum, iki telefonda aynı fiyatlara satılıyor şu anda. Ben 820 almam. Bu mağaza ile, bu batarya ile olmuyor.

Windows un daha 40 fırın ekmek yemesi lazım, bu hızla olmuyor! Senin gibi 3-5 fanboylada olmaz bu işler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enver328

quote:

ben lumialar hakkında rehber bile yaptım..
    senin kullandıgın telefon buyuk ihtimal board ve entegre sorunludur..
    512 ramli 520 den navigasyon vs olsun çok memnundum...820 den de aynı şekilde ama tek sıkıntı şarj oldu..
    1320 den her yönüyle memnunum ama yaz ayı geldi büyük ekranlı telefonu el de taşımak sıkıntı ..
    gelelim sıkıntılara 1320 de aldığı güncellemelerden sonra bir ara asırı ısınma problemi aldım daha sonra gelen son güncelleme ile bu da geçti memnunum özellikle şarj suresınden...
    konum wifi 3g ve dolaşım açık şekilde 24 saatten fazla kullanabiliyorum telefonu...
    yalan söyleyecek değiliz..
    bunun yanında bir o kadar da düşürdüm bu telefonları çok şükür bir sıkıntı olmadı..
    kasa kenarlarında atıklar oldu ve ezilimler var..
    söylüyorum sana güncellemesini geçtim saf android kullansan bile belli bir marakadan seri şeklinde aynı sistemli farklı sürümlü modell kullanıp bu kadar memnun olaacak şekilde kaldın mı? YALAN YOK BEN KALDIM İŞTE..
    ben memnunum ama elektronik alet te sanş işi be kardeşim..senin sorunu yaşaman herkesin yaşayacağı anlamına gelmiyor maalesef ve bu da sistemi küçültmüyor...benim gibi yaabiirdin..520 820 920 1320..
    bu sıradan gitmeden benim yazdığım olayı inandırıcı bulmaman senin sistem hakkında ya da şansına düşen telefonun yarattığı sorun burada beni hata ve yanılgıya düşüremiyor maaalesef kardeş..

iyi forumlar..

Donanımla bir alakası yok. Em üst modelde bile bazen kasma olduğunu itiraf edenler var. Ki telefon ilk aldığımda hızlıydı güncelleme aldıkça yavaşladı. Şuan iphone 4 çok daha hızlıdır tahminimce.

Ben sürekli telefon değiştiren biri değilim. Ki hiç memnun olmadığım bir telefonun üst modellerini de almak gibi bir düşüncem de yok. Lumia ilk çıktığı zamanlarda ucuz diye satıldı artık 700 800 liraya lumiadan daha performanslı Android telefonlar var.

kesinlikle hatalısın...
    iphone 4 bırak 4 s bile iddia ediyorum şu haliyle lumia 520 nin eline su dökemez bunun yanında kasmıyor demedim ki sadece daha doğru çalışıyor dedim...

her neyse ama şu konuda haklısın güncellemelerden sonra bende ısınma problmleri ve belli başlı "sürdürülüyor" yazısı nı çok gördüm..
    ana ekrana arkaplan resmi attığında ana ekrana dönerken bir kasma oluyor bunda haklısın ..

bu sorun donanımla değil yazılımın güncelleme alırkenki yaşadığı bugtu...şuan o sorunda yok..

bana 700 lira ya 2 yıl eskimeyecek güncelliğini yitirmeyecek ve kulllandığın süre boyunca kasmayacak telefon örnek ver bakalım...

mesela lumia 520 gibi giriş seviyesi ya da 735 gibi orta seviye kasmayan 700-800 tl ye kadar telelfon tavsiye et bakalım..?

Ben 520 yi 600tl ye almıştım ve o zamanlar ekran döndürme kilidi bile yoktu. Güncelleme ile bu gibi basit özelliklerden fazlası gelmedi ve hem yavaşladı hem stabilitesi bozuldu.

Wp nin en önemli özelliği kasmamasıydı ama Android kadar özelikleri olmamasına rağmen yavaşlama oluyorsa gider Android kullanırım. 700 liraya zenfone var kullanan arkadaşlar bir kere kasmadıgını söylüyor ve Lollipop güncellemesini alacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

quote:

quote:

+1

Bırakın bu fanboyluğu, bu telefon olmuş, almadın kullanmadın neyin yorumunu yapıyorsun!

820 kullanıyorum, iki telefonda aynı fiyatlara satılıyor şu anda. Ben 820 almam. Bu mağaza ile, bu batarya ile olmuyor.

Windows un daha 40 fırın ekmek yemesi lazım, bu hızla olmuyor! Senin gibi 3-5 fanboylada olmaz bu işler...

1) Laflarınıza dikkat edin.
    2) Kullanmadığımı nereden biliyorsun ?

Bende 925 kullanıyorum ve hatta aldığıma pişman oldum. Keşke üzerine para katıp 5c alsaydım diyorum ve Windows Phone u eleştirebiliriyorum bana kalırsa sizin canınız çok sıkılmış herkese fanboy yakıştırması yapmanız buna bağlı.

• WP yi görüpte aklına ilk "Warrior Pendant" gelen ve konuya giren tek ben miyim
  • tvhdmuaz T kullanıcısına yanıt
    Evet

• WP ne lan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Bende 925 kullanıyorum ve hatta aldığıma pişman oldum. Keşke üzerine para katıp 5c alsaydım diyorum ve Windows Phone u eleştirebiliriyorum bana kalırsa sizin canınız çok sıkılmış herkese fanboy yakıştırması yapmanız buna bağlı.

Resmini çekip koyda senden özür dileyeyim o zaman, uzatmayın kardeşim, ona çöp buna çöp, sanki çöplükte yaşıyorsunuz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Resmini çekip koyda senden özür dileyeyim o zaman, uzatmayın kardeşim, ona çöp buna çöp, sanki çöplükte yaşıyorsunuz...

Size hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim. Fakat gmd ve elite deneyimim var çevremden. Ben gmd yi beğenmedim gerçekten fakat elite i çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Tavrınız hiç hoş değil sizle daha fazla sudan sebeplerle tartışmak etmek istemiyorum.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.