Şimdi Ara

WP( için Opera mini benzeri bir program var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Lumia 720 kullanıcısıyım, acaba Wp8 için yasaklı sitelere girmeye yarayan Opera Mini benzeri bir program ya da herhangi bir yöntem var mı?

• şuanda markette iş görür tek browser uc browser oda ie kadar iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresvet

Merhaba arkadaşlar, Lumia 720 kullanıcısıyım, acaba Wp8 için yasaklı sitelere girmeye yarayan Opera Mini benzeri bir program ya da herhangi bir yöntem var mı?

Napican o sitelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumdan torrent indirmek için kullanmak niyetindeyim
  • mağazada Nokia express diye uygulama var.yasaklı sitelere giriyor.ama isteklerini karşılar mı bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

mağazada Nokia express diye uygulama var.yasaklı sitelere giriyor.ama isteklerini karşılar mı bilmiyorum

Nokia xpress

• Ne yaparsa yapar kardeşim. Genç adam. Sansüre hayır.

Opera tarafında bir çalışma da yok haberi de yok henüz. Microsoft'la araları açıktı bir ara. Ağırdan almalarını ben ona bağlıyorum. Operaya da yakıştıramıyorum bu tutumunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha 920 ilk çıktığında sdk çıkar çıkmaz yapılabilir bir şey ise opera miniyi port edeceklerini söylemişlerdi, hala bekliyoruz, üç browser çooook yavaş. Nokia xpress de işini yapıyor ama opera kadar iyi ve düzgün değil

• Aynen opera Wp için çıkarsın ya . Hiç olmadı firefox çıkarsın abi rahat rahat bi internette gezelim
  • UC Browser IE ile aynı hızda, ekstra özellikleri var (QR KOD okuma, IP gizleyerek gezinme falan filan).

EDIT: IE 10 çok hızlı, uçak gibi. neden başka browser istiyorsunuz ki? hiç gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 31 Temmuz 2013; 20:22:03 >
  • Arkadaşlar IE de form ve şifreleri hatırlama özelliği var mı?
    Bulamadım.

• Wp8 deki browserların hepsi ie üzerinden çalışmak zorunda sanırım. Opera beklemeyin boşuna.

Hız tek başına tercih sebebi değil maalesef çok eksiği var internet Explorer ın

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

UC Browser IE ile aynı hızda, ekstra özellikleri var (QR KOD okuma, IP gizleyerek gezinme falan filan).

EDIT: IE 10 çok hızlı, uçak gibi. neden başka browser istiyorsunuz ki? hiç gerek yok.

Hocam ie guzel hos ta sekmeleri arkaplanda acmiyor
    mesela Ben konudisi Ana sayfasini aciyorum,butun konulara tek tek girmek zorunda kaliyorum oysa arkaplanda acsin yuklenedursun sayfalar sira sira fireyim bende

Birde uc browser guzelmis ancak,Mobil surumde resimi goster deyince resmin adresine bulundugu siteye gidiyir forumdan ayrilip. BUNU NASIL duzeltebilirz??

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

UC Browser IE ile aynı hızda, ekstra özellikleri var (QR KOD okuma, IP gizleyerek gezinme falan filan).

mesela Ben konudisi Ana sayfasini aciyorum,butun konulara tek tek girmek zorunda kaliyorum oysa arkaplanda acsin yuklenedursun sayfalar sira sira fireyim bende

Birde uc browser guzelmis ancak,Mobil surumde resimi goster deyince resmin adresine bulundugu siteye gidiyir forumdan ayrilip. BUNU NASIL duzeltebilirz??

Ayarlara gel mobilde, resmi göster de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

Ayarlara gel mobilde, resmi göster de

Sagolasin aklima gelmemisti o

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.