Şimdi Ara

WP ile ilgili tüm şikayetler buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Beta da gelen 3. son güncellemeden sonra tüm wp cihazlarda yaşanan bir sıkıntı. Cyan gelince düzeldi. Ayrıca cyan gelince telefonu sıfırlayıp güncelleyin, yavaşlama ve takılma sorunlarınız gidecektir. Bir arkadaşımda da 520 mevcut, kendisi bahsettiğiniz sorunları yaşamıyor.
  • Lumia 925 8.1 Cyan kullanıyorum ve olumsuzluklardan bahsedeyim.

- Şarj performansı çok kotu. WP 8 de çok çok iyi gidiyordu şarj.
    - Isınma hat safhada. Standart uygulamaları kullanırken bile çok fazla ısınma mevcut.
    - Kamera çekimlerinde sarılık ve bulanıklık var. Amber de bu yoktu. Black ile başladı ve hala düzeltilmedi.
    - Wifi çekim gücü zayıf. WP 8 de daha iyiydi.
    - Nokia Camera, Camera Beta gibi uygulamalar açılırken yükleniyor yazısı ve 5 saniye bekleme süresi sonunda açılıyor.
    - Klavye düzeltmeleri çok kotu. Kotu yazarken bile kötüye çevrilmiyor. WP 8 de ki klavye tahminleri çok çok iyiydi.
    - Telefon kilitlenme ve kilit açma sesleri çok geç geliyor.
    - Facebook entegrasyonu hala iyi değil. Muhammet adlı biri aradığında rehber de ki Muhammet değil facede ki Muhammet ekrana geliyor ve bu iki isim birbirinden bağımsız. Yani Muhammet adı altında Facebook bilgisi ve rehber bilgisi olması gerekirken ikiside ayrı ayrı bulunuyor.
    - Video kaydı yaparken duraklatma tuşu yok.
    - Video uygulamasında ileri sarma, geri sarma düğmeleri yok.
    - Müzik uygulaması hala çok yetersiz. Şarkıları karıştır özelliği beş altı farklı şarkıyı karıştırıp sürekli oynatıyor. Yani mesela Beş şarkıdan sonra tekrar başladığın şarkıya dönüyorsun.
    - İnternet Explorer da Facebooka girince ana sayfadaki resimler hatta tüm resimler ekrana sığdırılmadan geniş haliyle duruyor ve resmin üzerine tıklasanız dahi göremiyorsunuz.
    - Office uygulamalarında düzenleme anlamında fazla seçenek yok.
    - Kulaklıkta ki sol veya sağdan ses gitme olayı vardı ama düzeldi mi bilmiyorum.

Sorunlar farklı telefon ve modele göre değişiklik gösterebilir. Lütfen bende yok sende nasıl var atma yuh falan diye yanıtlama yapmayalım. Bariz eksiklikler bunlar umarım yeni güncellemelerle düzeltme yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC2224A9-D -- 23 Temmuz 2014; 14:28:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar çok ki yazmaya üşendim. Belki bi ara yazarım
  • 8.1 beta gün geçtikçe yavaşlıyor, sanırım tam sürümdede pek hızlı olamayacak neden derseniz bi güncelleme vermek bu kadar uzun sürmemeli
    tek ekstrası hızlı olmasıydı artık 820 cep telefonum gayet yavaş, whatsapp, spotify, nokia mix vs vs
    ios kadar akıcı diyenlerin neyin peşinde olduklarınıda anlamış değilim :) ( beta için konusuyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaaga

İlk ben yazayım...
    1:kameranın açılması 15-20 saniye suruyor..
    2:whats ap açılması 30 saniye falan suruyor
    3:tuş kilidi cebimdeyken bildirim geldiğinde açılıyor ve ya internete giriyor ya da birilerini arıyor...
    4:şarjı az gidiyor...
    5: Fotoğraf çektikten srenkler soluk duruyor...
    Bu sürdürülüyor ve yükleniyor yazısı beni deli ediyor..ayrıca tuşları kilitlediğimde click sesi gelmiyor...
    Lumia 520....cylan beta...

8,1 Lumia 520 ye yaramadı bence bende hemen hemen aynı sıkıntıları yaşadım ama 1320 aldım o dediklerinizin şuan hiç birini yaşamıyorum....

class 10 hafıza kartının etkisi de büyük..!
  • Telefonum 920.

-Şarjı kötü gidiyor. Çok abartılamaz ama 12 saat görüyorum.
    -Ekran titreme olayı var,servislik bir olaymış. 7 ay oldu kullanalı hala göndermedim.
    -Telefonu ilk aldığımda klavye tahminleri mükemmele yakındı,şimdi orta derecede.
    -Çok nadir olsa da 2sn sürdürülüyor yazısı oluyor.
    -Facebook ve facebook 2g ile stabil çalışmıyor,eski telefonum ile galaxy pocket'ta 2g ile çok iyiydi. Ne yazık ki geliştiricilerin bazıları WP'yi pek önemsemiyor.

Şükür başka ciddi bir sorunum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.