Şimdi Ara

WP ile ilgili tüm şikayetler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen wp kullanan seçkin arkadaşlar wp ilgili şikayetleri her yere yazmayalım. Bu konuyu bunun için yazdım tüm içinizi bu konuya dokun. Her başlığın altına kabak tadında aynı şeyleri yazmayalım.

Bu konuyu şikayetçi olduğum değil heryerde şikayet okumaktan usandığım için açtım. Ben gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk ben yazayım...
    1:kameranın açılması 15-20 saniye suruyor..
    2:whats ap açılması 30 saniye falan suruyor
    3:tuş kilidi cebimdeyken bildirim geldiğinde açılıyor ve ya internete giriyor ya da birilerini arıyor...
    4:şarjı az gidiyor...
    5: Fotoğraf çektikten srenkler soluk duruyor...
    Bu sürdürülüyor ve yükleniyor yazısı beni deli ediyor..ayrıca tuşları kilitlediğimde click sesi gelmiyor...
    Lumia 520....cylan beta...

• Şarj olayına katılıyorum ama diğerleri başıma gelmedi. İnş en kısa sürede güncelleme ile düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaaga

İlk ben yazayım...
    3:tuş kilidi cebimdeyken bildirim geldiğinde açılıyor ve ya internete giriyor ya da birilerini arıyor...
    Bu sürdürülüyor ve yükleniyor yazısı beni deli ediyor..ayrıca tuşları kilitlediğimde click sesi gelmiyor...

İlk ben cevaplayayım.

1 Betadasın.
    2 Telefonun 520. Ne bekliyorsun? 820 falan olsa anlarım.
    3 Whatsapp gayet hızlı. Kamera'da öyle.
    4 Dokundan ayarlayıp normal hassasiyete alırsan hiç bir şey olmaz.
    5 Bataryan ölmüştür. 2000 mah olmasına rağmen benim de az gidiyor. Çünkü öldürdüm. Ki bataryan ahım şahım değil.
    6 Kamera genel bir sorun ki o telefonla o kamerayla ne çekmeyi planlıyorsun? Madem fotoğraf çekecektin 1020 en kötüsünden 720 alsaydın. O zaman şikayet hakkın olurdu.
    7 Ses ayarını yaptığın halde click sesi gelmiyorsa garantiye ver. Benim de geç geliyor betadan beri.

WP telefonun çıkarttığı sorunlar ve bir kaç sistemsel eksiklik dışında şikayet edilecek bir sistem değil. Eğer bilinçsizce "Ooo Nokia alırım bi dal." yapıp aldıysanız böyle söylenmeniz gayet normal. Bir daha bilinçsizce alışveriş yapmazsınız umarım.

• DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Ne guzelde yazmissin +1

• bazı resimlerde Paylaş diyince her uygulama için paylaşma gelirken bazılarında da gelmiyor sadece mail'le gönderme var ekran görüntüsü göndermek istediğimde whatsapp'tan gönder diyip seçiyorum. akıcılığı bozuyor

müzik oynatıcısı harbiden kötü, her şeyi iç içe sokmuşlar ve yavaş çalışıyor. o adamı kanser eder dediğimiz 512 mb ram'lik android telefonumda bile daha iyi ve basit bir müzik deneyimi yaşıyordum.

bir de ilginç bir sorunum var sadece bende herhalde örneğin birisi whatsapp'tan fotoğraf gönderdi. fotoğrafı whatsapp üzerinde açıp yakınlaştırma yaparak kaydırma yaparken kasıyor. yani telefon kasmıyor ama smooth şekilde üzerinde gezemiyorum fotoğrafın. galeri kısmında ise böyle bir sorun yok. Whatsapp'ın platformda stabil çalışmaması olsa gerek.

beta'dır diyip düzelmesini umuyoruz işte beni sinir eden ve gözüme çarpan unsurlar şimdilik bunlar

• DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    cevap tam oturmuş.

ben de 1.5 senedir lumia 920 kullanıyorum. çok ara ara anlık takılmalar haricinde mükemmel çalışıyor. bir kere reset attı bende şaşırdım. bu na karşın iphone 5 olan arkadaşımın yanımda 3 4 kere reset attı. cihaz çok güzel çalışıyor.

ha sıkıntıderseniz. bazı yerlerde sürekli takılmalar olabiliyor. mesela aşağıya doğru açılan kutular takılıyor gibi.

kamera da ayarları açınca oradaki liste de takılmalar oluyor. bunlar çözülebilecek şeyler neden çözülemiyor.

kamera da video resimden çok daha kaliteli oluyor. yada keskinlik çok daha fazla

uygulama kalitelerine gelince çok enterasan durumlar var. nedense wp ye karşı bir duruş sergileniyor. istenirse bir çok şey çok daha iyi olabiliyor. rudy hun un uygulamaları ço daha güzel olabiliyor. demek ki isteyince olabiliyor da neden istemiyorlar anlamıyorum.

ama şuda bir gerçek ki kayın biraderimin note 3 ünde takıla takıla asphalt oynuyor. ip 5 de hiç takılma yaşamadım 920 de note 3 den çok daha iyi. o donanımla bir oyun çalıştıramıyorsa eksik kalsın. o fiyata iphone almam. geriye bir tek wp kalıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wp ios kadar stabil bir işletim sistemi var uygulamaların eksik veya tam düzgün olamamasının nedeni popuuler değil wp ve wp de diğer sistemlere göre kısıtlama fazla yani telefon taş gibi ben memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

İlk ben yazayım...

İlk ben cevaplayayım.

1 Betadasın.
    5 Bataryan ölmüştür. 2000 mah olmasına rağmen benim de az gidiyor. Çünkü öldürdüm. Ki bataryan ahım şahım değil.
    6 Kamera genel bir sorun ki o telefonla o kamerayla ne çekmeyi planlıyorsun? Madem fotoğraf çekecektin 1020 en kötüsünden 720 alsaydın. O zaman şikayet hakkın olurdu.
    7 Ses ayarını yaptığın halde click sesi gelmiyorsa garantiye ver. Benim de geç geliyor betadan beri.

WP telefonun çıkarttığı sorunlar ve bir kaç sistemsel eksiklik dışında şikayet edilecek bir sistem değil. Eğer bilinçsizce "Ooo Nokia alırım bi dal." yapıp aldıysanız böyle söylenmeniz gayet normal. Bir daha bilinçsizce alışveriş yapmazsınız umarım.

Bunlara normal diyebiliyorsun yani....5800 'da bile böyle durumlar yoktu..ne demek kameranın 15-20 saniyede açılması..sistem gayet hızlıydı başlarda ..ancak aniden bbaşladı bu sorunlar.zannedersem Black güncellenmesini yükledikten sonra başladı bu takılmalar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

İlk ben yazayım...

İlk ben cevaplayayım.

1 Betadasın.

Bunlara normal diyebiliyorsun yani....5800 'da bile böyle durumlar yoktu..ne demek kameranın 15-20 saniyede açılması..sistem gayet hızlıydı başlarda ..ancak aniden bbaşladı bu sorunlar.zannedersem Black güncellenmesini yükledikten sonra başladı bu takılmalar...

Beta kullanıyorsun arkadaşım. 5800'da S60'ı beta mı yükledin ki niye değildi diyebiliyorsun?

Evet normal diyebiliyorum.

• Pilim az gidiyor, aslında donanımsal bir sorun; ama performans kaybı yaşatmadan tasarruf sağlayacak önlemler alınmalı bence.
    Ayarlar menüsü berbat, alfabetik sıra gerekiyor ya da gruplama.
    Başka da aklıma gelen bir sorun yok.
  • Uygulama eksikliği

Lanet olası internet explorerin bazen geri gelirken 10 sayfa geri gitmesi ve geçmişte de arada bi gezdiğim sayfayı kaydetmemesi

• Önce şu geçiş animasyonları ve arayüze el atsınlar.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    O takılma değil efekt oleymiş bende sonradan farkettim wp,8dede vardı.

• Lumia 525 güzel telefon daha 2 gün önce sıfırladım donma ve takılmalar oluyordu,şimdi düzeldi,8.1 de batarya ve stabilite gelsin yeter alo demesi güzel internet hızı da güzel fotoğraflar da yetiyor,bi sonraki telefonum üst sınıf bi android olacak özledim özgürlüğü... Wp bana göre değilmiş
  • 8.1 beta da sıkıntı var
    Önceden yoktu böyle sıkıntılar
    Ama sonuçta beta

• karacaaga K kullanıcısına yanıt
    Telefondan telefona fark var sanırım 520 ve 1320 var elimde.
    Bahsettiğin hiç bir sorun 520için yok tek tek denedim whatsap kamera vs 3sn surmuyor açılması.hani telefonda baya Bi uygulamada yuklu boş değil yani.aldığımdan beride hiç reset meset atmadım sadece 8.1e geçtm okdr 8aydır tek sıkıntı yaratmadı
    Sorun olaraksa bildirim cubuguna daha fazla sekme ekleyebilsek iyi olurdu orn.3g açıp kapama yada wifiyi direk bastıgmz gibi kapası.
    Isınma olayına da cozum olsa super

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeah4everr -- 23 Temmuz 2014; 10:59:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Türkçe klavye tahminleri yeni güncelleme ile aşırı kötü oldu. Klavye kötüyken işletim sistemi isterse havalarda uçsun.

• 8'in klavyesi çok iyiyken 8.1'de bozmuşlar. ben tahminlere dokunarak yazıyordum neredeyse, şimdi "üzgünüm" bile yazamıyorum 8.1'de.

video çekimi sırasında zoom işlemi yapamıyorum. sadece videoyu başlatmadan önce zoom'u ayarlıyorsunuz, onu da tüm video boyunca öyle çekiyor. basit ama can sıkan sorunlardan birisi daha. Nokia Camera nasıldır bilmiyorum, telefonum HTC. standart 8.1 kamera uygulamasında böyle bir olay yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 23 Temmuz 2014; 12:07:06 >
  • Mesajlarımı beğenmeyen arkadaşlar için bi daha yazıyorum...telefonu alırken 1 hafta inceleyip aldım..genel olarak memnundum ama şuan..şimdi bile telefonu yere fırlatıp kırasım geliyor..inanın çok kötü durumda ..bir yere girerken yükleniyor ve surduruluyor yazısıından usandım....madem öyle bir çozum yazın..inkar etmekle olmuyor...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.