Şimdi Ara

WP Kullanmaktan Utandığınız Anlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon alt tarafı neyinden utanılacak. Konuya bak Allah'ını seversen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jane Casey

Telefon alt tarafı neyinden utanılacak. Konuya bak Allah'ını seversen.

wp nin en güzel yanı bu işde ya. eğlencesi bol.

ne konular açıldı ya. Wp ne öğretti bize ? görende şeyh, buda gibi bir şey sanacak. bu konuda aynı ayarda konu. böyle bir kaç tane daha saçma konu vardı. dedik ya eğlencesi yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

ne konular açıldı ya. Wp ne öğretti bize ? görende şeyh, buda gibi bir şey sanacak. bu konuda aynı ayarda konu. böyle bir kaç tane daha saçma konu vardı. dedik ya eğlencesi yeter

"Wp nin en güzel" den sonrasını okumadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

"Wp nin en güzel" den sonrasını okumadım.

ne diye cevap veriyon o zaman. sonrasında okumadın da ne oldu

• Hocam artık kendi konularınızı bıraktınız başkalarının açtığı konularda da mı içeriği siz belirleme gayreti gösteriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Hocam artık kendi konularınızı bıraktınız başkalarının açtığı konularda da mı içeriği siz belirleme gayreti gösteriyorsunuz?

"Ancak bu olayı yaparken birbirine benzer 20-30 konu açmayın"

Demek ile konu içeriği mi belirlemeye çalışmış oluyorum?

Yahu arkadaşlar şu bölümün halinden siz sıkılmıyor musunuz, birbirinin aynısı konular araştırılmadan sürekli açılıyor bu sizin gözünüze hiç mi rahatsızlık vermiyor.

Ben bu bölümün bir şekilde daha derli toplu görünmesi, gerekli içeriklerin gerekli yerlerde paylaşılmasını; forumda arama yapılmadan, aynı içerik ile ilgili konu var mı yok mu bakılmadan konu açılmasından rahatsız oluyorum. Bu bölümün bu kadar dağınık olması beni rahatsız ediyor siz bunlarda rahatsız olmuyorsanız bu bölüm için ben boşa kaygılanıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 18 Ocak 2015; 22:37:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Hocam artık kendi konularınızı bıraktınız başkalarının açtığı konularda da mı içeriği siz belirleme gayreti gösteriyorsunuz?

"Ancak bu olayı yaparken birbirine benzer 20-30 konu açmayın"

Demek ile konu içeriği mi belirlemeye çalışmış oluyorum?

Yahu arkadaşlar şu bölümün halinden siz sıkılmıyor musunuz, birbirinin aynısı konular araştırılmadan sürekli açılıyor bu sizin gözünüze hiç mi rahatsızlık vermiyor.

Ben bu bölümün bir şekilde daha derli toplu görünmesi, gerekli içeriklerin gerekli yerlerde paylaşılmasını; forumda arama yapılmadan, aynı içerik ile ilgili konu var mı yok mu bakılmadan konu açılmasından rahatsız oluyorum. Bu bölümün bu kadar dağınık olması beni rahatsız ediyor siz bunlarda rahatsız olmuyorsanız bu bölüm için ben boşa kaygılanıyorum zaten.

boşa kaygılanıyorsun tabi hocam. kimin umurunda ki. böyle konular hangi olay için açılmış. aynı tarz konuları geçtim ömür billah açılmayacak konular bunlar.wp nin bize öğrettikleri diye bir konu var ya.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Ya birader sen niye taktın ki bu kadar benim konuma ?

• Ya gelip burada mıy mıy ms fanboyluğu yapmayın. Emin olun sizden daha çok önemsiyorum bu platformu. Çevremde 10 tane Lumia kullanan varsa 7'si benim önerimle almıştır. Ama çok stabil çok kişisel diye kendimizi kandırarak olmuyor işte. Birilerinin çıkıp Kral çıplak demesi lazım. Microsoftun suçu yok denmiş uyguluma konusunda. Hadi yapımcılara vermediği desteği, teşviği geçtim kendi uygulaması olan 'Skype' başka platformlarda daha düzgün çalışıyor. Bu nasıl bi mantıktır??
  • Yol aramakla bi ömür geçmez. Akıllı telefonda yol ayağına gelmeli. Ha aklıma geldi, mp3 ler zil sesi olmuyor, yolu var elbette :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Sende aspalth8 oynayalım deseydin.Her platformda var ama onlar takıla takıla oynarken sen akıcı oynayacaktın.

Benim eksikliğimi hissettiğim tek zaman fotoğrafların isimlerini fotoğraflar içinde görüntülenmemesi. Bunu dosya yönetici ile halledebiliyorum fakat uğraştırıyor.(İşim dolayısıyla kullanmam gerekiyor.)

Hocam guzelde birinde ios birinde htc one mini ole bisey vardi takilcak telefon degiller yani bende de aspalth8 yoktu bekleyemezdik yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Yol aramakla bi ömür geçmez. Akıllı telefonda yol ayağına gelmeli. Ha aklıma geldi, mp3 ler zil sesi olmuyor, yolu var elbette :)

mağazada uygulaması var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

Ya gelip burada mıy mıy ms fanboyluğu yapmayın. Emin olun sizden daha çok önemsiyorum bu platformu. Çevremde 10 tane Lumia kullanan varsa 7'si benim önerimle almıştır. Ama çok stabil çok kişisel diye kendimizi kandırarak olmuyor işte. Birilerinin çıkıp Kral çıplak demesi lazım. Microsoftun suçu yok denmiş uyguluma konusunda. Hadi yapımcılara vermediği desteği, teşviği geçtim kendi uygulaması olan 'Skype' başka platformlarda daha düzgün çalışıyor. Bu nasıl bi mantıktır??

amacınızın yapıcı olarak eleştirmek olduğu anlaşılıyor, ki bu ne güzel bir şey. eksikleri, yanlışları bulalım ki, bu sisteme -mümkünse- bir katkımız olsun. keşke hepimiz eksiklikleri görüp yetkililere iletebilsek ve daha mükemmel bir sistem için faydamız olsa, değil mi ?

işinize karışmak gibi olmasın, tercih sizin tabi; ancak konuyu "WP KULLANIRKEN SIKINTI YAŞADIĞINIZ ANLAR" başlığıyla açsaydınız, sanırım yanlış anlaşılmak yerine şikayetleri, sıkıntıları içeren tutarlı cevaplar, yorumlar alacaktınız. nacizane bir öneridir.

benim karşılaştığım zorluk ise : acil hazırladığım, emek emek yazdığım e-postaya neden sonradan Word, Excel belgesi ekleyemiyorum ? Neden sadece fotoğraf eklenebiliyor ?

Word, Excel vb. belgeleri e-posta ekinde göndermek için niçin Offfice modülünü açıp, içerisinden ilgili belgeyi seçip "paylaş" dememiz gerekiyor ? bir başka yöntem var da ben mi bilmiyorum ?

Umarım WP 10 ile bunun gibi mantıksız kısıtlamalar düzeltilir.

syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: menescansiz

Ya birader sen niye taktın ki bu kadar benim konuma ?

ne yapmışım kardeşim hiç alıntı yaptığımı hatırlamıyorum senin yorumuna
  • Utanmak değilde, sinirlenmek diyebiliriz. Kaç kere duvara fırlatasım geldi. Böyle saçma sapan bir sistem olamaz. Klişe olacak ama wp android'in ve ios'un önünde diz çöküp tövbe ister. Android ve ios akıllı telefon işletim sistemiyse, wp yarım akıllı telefon işletim sistemidir. Kamera, here maps ve mix radio dışında pek bir şeyde yok. Ki android ve ios'un yanında bunlardan fedakarlık edilebilir. Son olarak öyle akıcı, böyle hızlı, uçana kaçana yetişiyor diye milleti ve kendinizi kandırmayın. Sürdürülüyor ve yükleniyor yazılarını hesaba hiç katmıyorsunuz sanırım. Çok kez de donduğunu, yavaşladığını gördüm. O akıcılık wp8'deydi.

İos ve android varken şuan wp almak israftır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Utanmak değilde, sinirlenmek diyebiliriz. Kaç kere duvara fırlatasım geldi. Böyle saçma sapan bir sistem olamaz. Klişe olacak ama wp android'in ve ios'un önünde diz çöküp tövbe ister. Android ve ios akıllı telefon işletim sistemiyse, wp yarım akıllı telefon işletim sistemidir. Kamera, here maps ve mix radio dışında pek bir şeyde yok. Ki android ve ios'un yanında bunlardan fedakarlık edilebilir. Son olarak öyle akıcı, böyle hızlı, uçana kaçana yetişiyor diye milleti ve kendinizi kandırmayın. Sürdürülüyor ve yükleniyor yazılarını hesaba hiç katmıyorsunuz sanırım. Çok kez de donduğunu, yavaşladığını gördüm. O akıcılık wp8'deydi.

İos ve android varken şuan wp almak israftır.

sürdülüyor ve yükleniyor yazısı ile kasma diye belirtilen şey aynı şey değil. mesela android tabletimde klavyenin alttan gelmesi bazen 2 3 saniye yi bulabiliyor bu kasmadır işde. yada arayüzde ki yüzen hareketlerde takılmalar oluyorsa bu kasmadır. sürdülüyor yazısı android de çıkmıyorsa bu olmuyor manasına gelmez. uygulama açılmasını beklersin ki olduğu çok oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

Ya gelip burada mıy mıy ms fanboyluğu yapmayın. Emin olun sizden daha çok önemsiyorum bu platformu. Çevremde 10 tane Lumia kullanan varsa 7'si benim önerimle almıştır. Ama çok stabil çok kişisel diye kendimizi kandırarak olmuyor işte. Birilerinin çıkıp Kral çıplak demesi lazım. Microsoftun suçu yok denmiş uyguluma konusunda. Hadi yapımcılara vermediği desteği, teşviği geçtim kendi uygulaması olan 'Skype' başka platformlarda daha düzgün çalışıyor. Bu nasıl bi mantıktır??

amacınızın yapıcı olarak eleştirmek olduğu anlaşılıyor, ki bu ne güzel bir şey. eksikleri, yanlışları bulalım ki, bu sisteme -mümkünse- bir katkımız olsun. keşke hepimiz eksiklikleri görüp yetkililere iletebilsek ve daha mükemmel bir sistem için faydamız olsa, değil mi ?

işinize karışmak gibi olmasın, tercih sizin tabi; ancak konuyu "WP KULLANIRKEN SIKINTI YAŞADIĞINIZ ANLAR" başlığıyla açsaydınız, sanırım yanlış anlaşılmak yerine şikayetleri, sıkıntıları içeren tutarlı cevaplar, yorumlar alacaktınız. nacizane bir öneridir.

benim karşılaştığım zorluk ise : acil hazırladığım, emek emek yazdığım e-postaya neden sonradan Word, Excel belgesi ekleyemiyorum ? Neden sadece fotoğraf eklenebiliyor ?

Word, Excel vb. belgeleri e-posta ekinde göndermek için niçin Offfice modülünü açıp, içerisinden ilgili belgeyi seçip "paylaş" dememiz gerekiyor ? bir başka yöntem var da ben mi bilmiyorum ?

Umarım WP 10 ile bunun gibi mantıksız kısıtlamalar düzeltilir.

syg.

Yalnız başlığın amacı yaşanılan sıkıntılar değil. Wp yüzünden ben ve birçok kişi arkadaşları içinde kuçuk duşuyor. Ben bu durumların aktarılmasını istiyorum hani birazda eğlence amaçlı. Ha egomuzu okşadığı olmuyor mu? İlla ki oluyor oldu da. Mesela bi kere gece zifiri karanlıkta tabelanın fotoğrafını çekmek gerekti bi arkadaşa yollamak için. Milletin elindeki htc ler galaxylerin çektiği fotolarda bırak yazının okunmasını tabela bile gorunmuyordu ki 1020 yetişti imdada Sonra glance ekranına çok imreniyorlar

• İnsan Para verip aldığı bir şeyden utanırmi yahu?

Siz utanılacak durumun ne demek olduğunu bilmiyorsunuz.

• Ne yazılımını ben yaptım, ne kasasını ben ürettim. Çocuk değil, ben yetiştirmedim. Lokantada ısmarladığınız yemek bozuk geldiğinde ya da tadını beğenmediğinizde utanıyor musunuz?

Utanılacak bir durum varsa firması utansın. Ben olsam olsam mağdur olmuş olurum. Ortada bir kabahat varsa bana ait değil ki ben utanayım.

• Çocuksu hevesleriniz yoksa Windows Phone sizi mağdur etmez. Şahsen asla utanmadım. Utanmak nedir hem. Neden utanayım. 3310 telefon kullansam yine utanmam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.