Şimdi Ara

wp'nin Uygulama Marketi Gelişirmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Google Play biraz çöplük bir sürü saçma sapan uygulama var, örn;Traffic Racer yaz 10-20 tane aynısından çıkıyor.
    WP de de bu yok değil ama çoğu siliniyor Microsoft tarafından.
    Mağaza ile ilgili yorum yapmayacağım ben iyi kötü gibi bir sınıflandırmaya girmedim.(Her şey ortada)
    Güncelleme mağazaları birleştiriyor en azından genel eksikler kapanmış olur 500.000 uygulama da çöp olacak hali yok, en azından uygulama sayısı az diyenlere cevap olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    W10 ile tek platform oluyor, tabi ki bazı bilgisayarda çalışan uygulamaları nasıl Mobil de açacağız bilmiyorum.
    Bu arada doğru okumuyorsunuz.2015 sonunda yazmışım yapılan istatistiklere göre fark azalmış olacak yaklaşık 1 yıl daha var kaynak bulabilirsem paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

W10 ile tek platform oluyor, tabi ki bazı bilgisayarda çalışan uygulamaları nasıl Mobil de açacağız bilmiyorum.
    Bu arada doğru okumuyorsunuz.2015 sonunda yazmışım yapılan istatistiklere göre fark azalmış olacak yaklaşık 1 yıl daha var kaynak bulabilirsem paylaşacağım.

bilgisayarda çalışan uygulamaları mobilde açamayacaksın. tek platform olmuyor. bu sadece bir marketsel strateji. dediğim gibi programcı windows universal solution oluşturacak, bir desktop, de mobile bir de ortak sectionlar olacak. desktop ve mobile için UI leri ayrı ayrı sectionlara atacak. arka tarafı da ortak sectionda geliştirecek. sonra da deploy ederken iki sürüm otomatik oluşacak. bir desktop bir de mobile için. olayı tamamen yanlış anlamışsın. yukarda da anlattım aslında. bunu nerden mi biliyorum. geliştiriciyim ve microsoft türkiye'de bununla ilgili bir seminere gittim, bu konuda onlarca makale okudum, vs.. vs..

2015 sonunda fark azalacak ama ne kadar? önemli olan o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 24 Aralık 2014; 18:45:14 >

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Dostum mesleğinde başarılar diliyorum.

Hepimiz okuma biliyoruz Allaha şükür doğru okumak önemli,mağazalar birleşince uygulama sayısı 500 bini geçmiş olacak bunun neresinde yanlışlık gördün? Zaten PC için yazılmış bir uygulamayı Mobil de açmak mantıksız olur.( Siz daha iyi bilirsiniz).Dediğiniz gibi bu bir strateji, şuan günlük eklenen uygulama sayısına bakarsak 2015 e kadar fark büyük ölçüde kapanıyor ancak sayı olarak.
    Şuan W10'u bekliyorum ya olacak ya da bu iş bitecek.

• Android çöp,wp ise çöplük..Düz telefon akar ne program ne sarj derdi oh be

• Tizen ve Firefox os 'dan kimse bahsetmemiş. Sosyal bir proje olarak başlatılan bu iki işletim sistemi HTML 5 olarak çalışıyor ve firmalar ilerleyen süreçte bu işletim sistemlerini kullanıcaktır çünkü her telefona uyarlanması gereken uygulamalar bu iki işletim sistemiyle tarih oluyor. Android bu iki işletim sistemine yenilmemek için çırpınıyor şu an. IOT (nesnelerin interneti) teknolojisi bu yüzden çıkarıldı. Samsung İOT nedeniyle tizen'İ erteledi ancak uzun vadede üst segment telefonlarında bu işletim sistemini kullanıcak.

Peki Microsoft ne yapıcak ? Mıcrosoft bencil bir şirket olduğu için tizen i destekleyecektir. Tizene diğer firmaların yatırım yaptığını görmesi Mıcrosoft'un destek vermesi için yeterli bir sebep. Windows phoneların uzun vadede tutunamayacağı düşüncesindeyim.
  • Gelişse ne olacak oyunu oynuyorum . Geri tuşuna basıp en son kullanılanlardan internete girsem oyuna dönerken bazen baştan başlıyor nerde arka planda program çalıştırma

• Evet gelişiyor kendimden örnek vereyim 1.5 senelik 920 yi geçen hafta servis verdim ve az önce Lg g2 aldım nasıl gelişme bence fena

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.