Şimdi Ara

wp'nin Uygulama Marketi Gelişirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gelişiyor, 2015 sonunda farkın büyük ölçüde kapanması bekleniyor.
    Ayrıca W10 ile mağazalar birleşmiş olacak(Tablet,PC,Telefon) uygulama sayısı 500.000'ini geçmiş olacak.
  • Lumia 930 almayi dusunuyorum bu yuzden sormustum. Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepiren

Lumia 930 almayi dusunuyorum bu yuzden sormustum. Tesekkurler

Hocam ne bekledigine bagli, ben gerekli uygulamalari kurdum (gerekli hersey de var zaten) daha da guncelleme disinda markete ugramiyorum, ayda yilda bi burda paylasilan yararli bi program gorursem anca oyle yukluyorum w10 guzel olcak gibi, arkadas da demis zaten magazalar birlesecek, pc'ye yazilan her program bize de gelmis olacak ister istemez (tabi ne gibi kisitlamalarla gelir o netlik kazanmadi ama uygulama sayisi bakimindan devrim olacagi kesin)

• Tumblr Update alsın da ne olursa olsun.
  • Hala arada giriyorum bu foruma ve bu içler acısı hali görüp çıkıyorum. 930 falan alma sakın. O kadar paranı çöpe atma. Biz yıllarca bekledik düzelecek diye ama olmadı. Hala aynı. Geçen sene de 2014 te kapanacak diyorlardı en basitinden. Neyse fazla söze gerek yok yine taşlamaya gelecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Hala arada giriyorum bu foruma ve bu içler acısı hali görüp çıkıyorum. 930 falan alma sakın. O kadar paranı çöpe atma. Biz yıllarca bekledik düzelecek diye ama olmadı. Hala aynı. Geçen sene de 2014 te kapanacak diyorlardı en basitinden. Neyse fazla söze gerek yok yine taşlamaya gelecekler.
    Mağaza gelişiyor.. İhtiyacın olan her uygulamayı bulabilirsin. Birebir istediğin olmasa bile aynı işi yapacak farklı isimlerde uygulamalarda var.. Lumia 820 kullandım. Şu an 920 kullanıyorum.. Fiyatların biraz daha düşmesi halinde 930 almayı düşünüyorum. Androide geçmeyi düşünmedim değil ama gerek de kalmadı.. WP mağaza yetiyor.
  • O parayı bir hayır kurumuna bağışla. En azından sevaba girersin. Parayı çöpe atmaktan daha iyidir. Hadi eksileyin fanboylar.
  • illaki gelisecektir biraz ama rakiplerine kolay kolay yaklasamaz, en azindan belli bir seviyeye ulasabilse bile su an eldeki cihazlar o gun geldiginde guncelligini kaybetmis olacak, microsoft bu konu uzerinde adam akilli yatirim yapana kadar beklemek lazim
  • Bulaşma wp ye. Hele üst model hiç alma.
  • 1 sene önce neydi şimdi ne oldu. Kimse soylemez sana bunları. Milletim çünkü eleştirmeyi sever. Evet daha eksiği var. İnan 1 sene sonra çok farklı olacak. O zamanda lafını yutmayacaklar. İşte anca geliştiler diyecek ve eleştirecekler. Al kardeşim hiç düşünme. Bu işler bir günde olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadurtye

1 sene önce neydi şimdi ne oldu. Kimse soylemez sana bunları. Milletim çünkü eleştirmeyi sever. Evet daha eksiği var. İnan 1 sene sonra çok farklı olacak. O zamanda lafını yutmayacaklar. İşte anca geliştiler diyecek ve eleştirecekler. Al kardeşim hiç düşünme. Bu işler bir günde olmaz.

Katılıyorum ve iş hem geliştiricilere hem de Microsoft a düşüyor.
  • mağaza şuan yeterli w10 ilede daha da iyi olması bekleniyor bence hiç düşünme al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flag SHİP Killer

mağaza şuan yeterli w10 ilede daha da iyi olması bekleniyor bence hiç düşünme al
    W10 gelsin alıp almamaya o zaman karar ver. Acele etme. İnsanlar toz kondurtmamayı çok sever ancak bir L920 kullanıcısı olarak diğer platformlara göre çok fazla eksikliği olduğunu görüyorum. Mağaza gelişiyor ancak uygulama kalitesi konusunda çok başarısız. Olan uygulamalar baştan savma yapılmış uygulamalar.
  • Mesut Çevik beyinde dediği gibi ;
    Gelişecek diye işletim sistemi alınmaz. Gelişmiş işletim sistemi alınır.
  • quote:

Hala arada giriyorum bu foruma ve bu içler acısı hali görüp çıkıyorum. 930 falan alma sakın. O kadar paranı çöpe atma. Biz yıllarca bekledik düzelecek diye ama olmadı. Hala aynı. Geçen sene de 2014 te kapanacak diyorlardı en basitinden. Neyse fazla söze gerek yok yine taşlamaya gelecekler.

komi komi komi komi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagazagax

quote:

komi komi komi komi

Taşlamışlar yine pek bir şey değişmemiş forumda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zagazagax

quote:

komi komi komi komi

Taşlamışlar yine pek bir şey değişmemiş forumda

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Gerçeği kabullenemiyorlar. Alınmaz şuan da WP.

• İnstagram bu gidişle 2017de filan güncelleme alır düşünüyorum
  • recepiren kullanıcısına yanıt
    gelisiyor.

peki android gelisir mi ? bence asil soru bu. lolipop da da yer yer kasmalar var. iphone a gore bence iyi bir alternetif 1500 nerde 2500 nerede. android ile ugrasilmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.