Şimdi Ara

WP'nun tek sıkıntısı uygulamadır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar daha önce WP kullanmamış insanlar bilmeden yorum yapmasın lütfen. 8.0 sürümü cidden kötüydü ama 8.1 çoğu özellik geldi sadece geliştirilmesi lazım windows 10'da arayüz gayet başarılı bana kalırsa tek sıkıntı uygulamaların kalitesizliği ve tabi sistem dediğim gibi biraz daha gelişmesi lazım.

• Hiç bilinmeyen bir konuya dikkat çektiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birden böyle bir konu açmak istedim
  • Bir de arkaplanda indirme sıkıntısı var o da önemli

• Mangal Yürek Darius kullanıcısına yanıt
    multitasking sıkıntısı büyük yazmayı unutmuşum.
  • Birde yetersiz kısayol sıkıntısı var onuda yazmayı unutma , haa birde tarayıcıda açılır pencere engelleme yok onuda unutmayalım. Haa birde mhl desteklemiyor tvye görüntü aktaramıyorum.

Ama beklentilerimin %80 nini şuan karşılıyor. Wp10 ile %95 ini karşılayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif_dh -- 26 Ocak 2015; 23:58:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece telefon olmuş olmuyor mu o zaman wp ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herşey eksik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sıkıntısı insanların WP'ye karşı önyargısı.
  • Tek bir sıkıntı var.

Oda sizin gibi yağcılarda bile inmeyen fanboylar.

Az cilalayında biraz ilim irfan öğrenmeye vakit ayırın...

• Çok bir uygulamada değil 50-100 en popüler oyunlar ve uygulamaları sağlam versiyonlarla wp markete koysa bir problem olmaz.Ama daha çok eksik var.Benim atarlı ergenler birazdan eksilemeye başlar.Rekor istiyorum bu sefer:)

Edit:Oha la artılanmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köfteciŞakir -- 27 Ocak 2015; 13:15:43 >
  • leolingo programında ted videoları izliyordum. İngilizce kelim ekleyerek kelime öğreniyorsun falan. 20 dakika izledim videoyu. 5 dakka falan kaldı bitmesine. neyse misafir geldi başıma bana telfondan kıbleyi göster dedi.açtım pusula il kıbleyyi gösterdim. geri leolingoya döndüm baştan başladı. kelimeler video falan gitti.multi tasking berbat
  • Evet katılıyorum. Az şu bankalar olsun diğer firmalarda uygulama yapsa. Yaptıkları uygulamalarıda adam gibi yapsalar. Ms nin bir suçu yok.

• Doğrudur. Katılıyorum
  • altyazıorg dan altyazı indiremedim ya la
    torrent sitelerinden torrent eklemekde eziyet . mobiil bir torrent sitesi yok mu beyler
  • Bizi aydınlattığın için teşekkürler

• sadece instagram olsa satışlara %10 etki eder. sistem ne olursa olsun kişi kullandığını bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

leolingo programında ted videoları izliyordum. İngilizce kelim ekleyerek kelime öğreniyorsun falan. 20 dakika izledim videoyu. 5 dakka falan kaldı bitmesine. neyse misafir geldi başıma bana telfondan kıbleyi göster dedi.açtım pusula il kıbleyyi gösterdim. geri leolingoya döndüm baştan başladı. kelimeler video falan gitti.multi tasking berbat

Ben ateistim ulan demedin mi misafire 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: takıntılı bir adam

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

leolingo programında ted videoları izliyordum. İngilizce kelim ekleyerek kelime öğreniyorsun falan. 20 dakika izledim videoyu. 5 dakka falan kaldı bitmesine. neyse misafir geldi başıma bana telfondan kıbleyi göster dedi.açtım pusula il kıbleyyi gösterdim. geri leolingoya döndüm baştan başladı. kelimeler video falan gitti.multi tasking berbat

Ben ateistim ulan demedin mi misafire 😄

adam gel cemaate namaz kıldır demedi. kıble ne tarafa telefonda telefondan bakta söyle dedi. ayrıca biliyolar ne olduğumu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.