Şimdi Ara

Wp öneri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yogun mail trafigin varsa WP den kosar adim uzaklas

512 Mb ramli Lumia oneriyorlarsa mumkunse dunyayi terket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 512 mblığı beleş verseler almam

• 4s gibi telefondan windows phone a geçilmez kullan i?te nesi var 4s in
  • ertug15 E kullanıcısına yanıt
    Ankara`da oturuyorum.5-6 tane teknomarket gezdim bulamadim.500`lu modellar var.Bi kac tane de 600`lu model gordum.Ama yukarisi yok.Microsoft birsey yapacak gibi ama hadi hayirlisi.Su an wp ile nokia arasindaki iliskinin gelecegi belirsiz.Yeni seyler olacak gibi.Bence simdilik wp almayin.Onun yerine ben Sony Xperia M2 dual aldim.Tavsiye ederim.Sarji sik kullanimda 2 gun gidiyor hemen hemen.Ozellikler de fena degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    Valla bilemiyorum beklemedeyim şimdilik fiyatı biraz düşerse L735 de alabilirim

• wp dan memnun olmayanlar az buz degıl,ama memnun olanlarda var tabıkı her platformada oldugu gıbı ama bence henuz yeterlı degıl malesef.Ozellıkle sosyal aglar bır parca sıkıntılı androıde nazaran.

Wp öneri Wp öneri Wp öneri Wp öneri Wp öneri Wp öneri Wp öneri Wp öneri Wp öneri

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Benim telefon biraz sıkıntılı şarj problemi var bazen bir saatte %100 oluyo bazen 15 saat sürüyo mesela, bazen şarjı 3 saat gitmiyo bazen 9-10 saat ayrıca telefon şarjdayken şarjı azala biliyor hemen satıp kurtulıyım diyorum. Hem fiyatıda gitgide düşüyo. Diğer aya kadar bi karar vermem lazım. Bu arada bildirim gelmeme sorunu wpye has değil bende de oluyor. Hiç bir telefonun kusursuz olduğunu düşünmüyorum ama whatsapp facebook çok sık kullanmıyorum, intragram ve twitter hiç kullanmıyorum, wp hoşuma gidiyor arkadaşta 8x var sordum gayet memnun bi sıkıntısı yokmuş şarjının sakin kullanımda iki gün falan gittiğini söyledi şok oldum...

• Wp 8.1 ile çok daha berbat bir hale geldi eskiden en azından takılmalar yoktu L1320 kullanıyorum 8.1 ile yenilikler geldi ama ne uygulama kullanabiliyorum ne de internet explorer la bişey yapabiliyorum
    Bir kaç tane sıkıntı olsa anlatırım ama al eline herhangi bir wp cihazı bir gün kullan kimsenin tavsiyesine ihtiyacın kalmayacak

İnanın abartıldığı kadar eksikliği yok wp'nun yok bildirim gelmiyor yok bilmem ne konularına fazla takılmayın wp almadan önce uzun süre android kullandım zaman zaman ondada gelmiyordu bildirimler wp şarj konusunda en iyi sistemdir donanımı fazla sömürmez 1320 ile 3 günü görmüşlüğüm var normal kullanımda wp diğerlerinden farklı bir platform aralarında en güvenlikli olanda wp geçenlerde bir haber vardı bilgisayar korsanları android ve ios'u patlatabilirken wp ile çok uğraştıkları geçemediklerini belirtilen bir yorumda bulunmuşlar anladığım kadarıyla telefonda pek fazla birşey yapmıyacağınız için size yeterli gelir wp

şuan indirimde

http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-925-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946&SKU=TELCEPNOKLU925-G

• Evet o korsan olayından haberim var okumuştum. Ama L925 çok fazla ısınıyor ve şarjı çok çabuk bitiyormuş o yüzden tereddüt ettim biraz

Android telefon alsanız oda ısınıyor şarj konusunda biraz zayıf ancak bir günü çıkartıyor o fiyat aralığında ki en mantıklı lumialardan biri şuanda.

• 920 veya 735 daha iyi değilmi belki şuan 735 biraz pahalı ama..

920 eski bir cihaz 735'in fiyatı alakasız derecede yüksek 990tl ile satışa çıkacağı söyleniyor.

• market yeterli nokta
    aman wp a bulasma her konuda rezalet

• Hocam deli kafam karıştı ya

En iyisi çalışan ve uygulama yüklü bir lumiayı incelemeniz başka türlü içinize sinmeyecek gibi.
  • Parana yazzik olur kardes

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    hocam kullandın mı hiç wp niye bu kadar öldürdün telefonu? Eksikleri muhakkak vardır ama neden almamı önermiyorsunuz biraz açarsan sevinirim

1 yildan fazla 4 farkli modelini kullandm kardes. Simdi uzun uzun yazamam ama almamaya bak. Cok kotu degil ama tercih meselesi belli zaman sonra skar insani

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.