Şimdi Ara

Wp öneri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 4s var ve wp ye geçmek istiyorum. Telefonumu satıp üstüne maximum 100 tl verebilirim. Sıfır telefon tercihim. Hangi telefonu önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Lumia 920 kullandım 1.5 yıl ve 4s varken elimde ben Windows Phone içeren bir telefona geçmem.. Pişman etti. Gittim Nexus 5 aldım Mayıs ayı telefon kullanmadığımı anladım. Lakin 920 malzeme kalitesi ekran bir telefon olarak süper bir telefon fakat içindeki sistem sıkıntılı olduktan sonra altından da olsa bir şey ifade etmiyor. Saygılarımla

• Önerin için teşekkür ederim ama neden pişman etti acaba ne gibi sorunlar yaşadınız paylaşırsanız memnun olurum, zira şuan en sıcak baktığım telefon 920

• quote:

Orijinalden alıntı: ertug15

Önerin için teşekkür ederim ama neden pişman etti acaba ne gibi sorunlar yaşadınız paylaşırsanız memnun olurum, zira şuan en sıcak baktığım telefon 920

Ben lumia 925 kullandım sadece 40 gün kullanabildim. Mobil şebekede donma ve kendini resetleme problemi vardı 5 defa servise gönderdiğim halde telefonu yapmadılar ve bende mahkemeye verdim. Telefon çok hızlı ve akıcı ama oyun ve 3g bağlantısında sarjı iphone dan daha beter diyebilirim. 920 de bir çok sorunla karşılaşıldığını duymuştum nokia forum a bakabilirsin şikayetlere .. Wp den uzak dur bence daha yeni pişmesi için en az 2 yıl a ihtiyacı var. İllede alıcam diyorsan Nokiadan uzak dur, HTC nin modellerine bak.
  • Sefk0o kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım yorumların için. Ben 3G yi hiç kapatmadan kullanıyorum telefonu herzaman ve yarım gün bile gitmiyor o kadar da hızlı bitmiyordur heralde yinede?

• Şarj onemliyse 1320 al derim.Ancak windows phone hem kendi yapısı hem marketi olarak emeklemekte.windows phone a bulaşmayın derim israrla.asus zenfone 5 yada 6 alin android keyfini yasayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşım yorumların için. Ben 3G yi hiç kapatmadan kullanıyorum telefonu herzaman ve yarım gün bile gitmiyor o kadar da hızlı bitmiyordur heralde yinede?

Sana şöyle söyleyeyim. 3g açık sosyal medya araçlarını hepsini 1 er saat kullan 2 saatte whatsaptan mesajlaş telefonun sarjını %20 lerde görüyorsun. Çok hızlı sarj oluyor cihaz o artı bir özelliği ve wi-fi kullanımda hiç sarj yemiyor diyebilirim. Gel gör ki 3g de inanılmazda ısınıyor cihaz. 920 in kasası erimiş nokia forumda bir arkadaş fotolarını atmıştı ve 10 tane lumia cihaz kullanan arkadaşım varsa 2-3 tanesi memnun geri kalanların hep sorunları var ve hiç biri çözülmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Oyun Tavsiyeleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sizin değerli yorumlarınız benim için çok önemli tekrar teşekkür ediyorum, ama şuan çok şaşkınım şimdiye kadar pek olumsuz şey duymamıştım wp ve lumia hakkında

• quote:

Arkadaşlar sizin değerli yorumlarınız benim için çok önemli tekrar teşekkür ediyorum, ama şuan çok şaşkınım şimdiye kadar pek olumsuz şey duymamıştım wp ve lumia hakkında

http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/bd-p/LumiaTK istersen gir bi bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefk0o

quote:

Arkadaşlar sizin değerli yorumlarınız benim için çok önemli tekrar teşekkür ediyorum, ama şuan çok şaşkınım şimdiye kadar pek olumsuz şey duymamıştım wp ve lumia hakkında

http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-Lumia/bd-p/LumiaTK istersen gir bi bak :)

Alıntıları Göster
    Wp kullanmasam ben bile inanıcam söylenene market emekleme döneminde denmiş Allah aşkına wp hakkında gelişmeleri takip ediyormusunuz da almayın diye tavsiyede bulunuyorsunuz öncelikle kullanım amacınızı belirleyin oyun oynarım uygulama kurcalamayı severim diyorsanız wp almayın ne istediğini bilmeyen insanlar telefonu alıyor ondan sonra bu eksik şu eksik diye yakınıyorlar evet uygulama konusunda bir takım eksiklikleri mevcut ancak gerekli olan uygulamaların çoğu var abartıldığı kadar eksiklik yok wp'da wp alıcaksanız nokia almalısınız zira microsoft nokia'yı satın aldı yazılım güncellemelerini ilk lumia'lar alıyor htc mevcut cihazlarına 8.1'i gecikmeli verdi mesela gelelim veri bağlantısı açık olduğunda şarjın çabuk bitmesi konusuna hangi telefon 3g verşi bağlantısı açıkken pil konusunda uzun ömürlü ne android nede ios günü çıkartın öpün başınıza koyun ayrıca şarj konusunda en başarılı wp donanıma fazla yük bindirmediği için şarj daha uzun gidiyor önümüzde ki bir sene içinde wp10 çıkacak wp'da ciddi yenilikler olacak öncelikle tercihlerinizi belirleyin ona göre karar verin ondan sonra sistem şöyle sistem böyle diye yakınma konuları açılıyor.

Market yok diyenler ;

http://windowsphonehaber.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 16 Kasım 2014; 21:36:06 >

• Bende acikcasi android varken lumia cephesine gecipmesini onermem,hatta gecen hafta mesut cevik demisti canli yayinda herkesten aklindaki en iyi 10 cihazi yazmasini istedik ve hicbiriniz lumia modeli yazmadiniz diye

• WP olarak 1320 alabilirsiniz.

• Yorumların için teşekkür ederim. Ben oyunla ilgilenen biri değilim, daha çok internetle işim oluyor 3g ve wifi hemen hemen hep açık kullanıyorum. Uygulama olarakta belli başlı birkaç uygulama kullanırım, onun dışında çoklu mail hesabı falanda var wp de. Olumsuz yorumlara rağmen hala içim gidiyor wp ye

• Ben alttaki basliga lumia 1020 yi sattiktan sonra yazmıştım.Bu eksiklerin hangileri duzeldi? Bir iki tane ipe sapa gelmez düzeltme yapildi,onlarin dışında hala eksik.

http://forum.donanimhaber.com/m_87561635/f_//tm.htm#87561635

• ertug15 E kullanıcısına yanıt
    Merakınızı giderme amacıyla uygun fiyatlı wp almanızı tavsiye ederim kampanyada olan şu ürün var.

Uzun süredir android sistemli bir çok telefon kullanan biri olarak sistemden sıkıldığım için wp eksikliklerini bilmeme rağmen deneyim kazanmak için lumia 1320 aldım bazen microsoft'a kızsam da telefonu satmaya kıyamıyorum wp'a alıştım şarj iyi gidiyor telefon nadiren saçmalıyor telefonu 1 aydır yeniden başlatmadım android kullanırken haftada bir kez telefonu yeniden başlatıyordum sapıttığı için yada kendisi reset atıyordu wp'nun gidişatına göre bir sonraki telefonumda wp olabilir wp10'dan umutluyum

http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-925-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946&SKU=TELCEPNOKLU925-G

WP10 konsept

https://www.youtube.com/watch?v=3kflY7iFrAs

• TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Sistemin eksiklikleri mevcut bunu hepimiz biliyoruz buda microsoft kaynaklı ancak alternatif yaratmak da sizin elinizde mesela en basitinden mobil veri bluetooth gibi uygulamaların kısayollarını ana ekrana alternatif olarak bulabileceğiniz uygulamaları kurarak atabilirsiniz sorunsuz sistem var mı siz söyleyin mesela kullandığınız note 3'ün touchwiz arayüzü çok mu stabil çok mu işlevsel sürekli yakınılan arayüz ne ölçüde iyileştirildi ? lafım size değil tekrar söylüyorum wp alacak arkadaşlar tercihlerini belirlesin iyice araştırsınlar ondan sonra wp çöp beş para etmez gibi gereksiz konular açılıyor.
  • Ben de cok heveslenmistim wp almak icin.925 alacaktim butcem falan hersey hazir.Hicbir magazada bulamadim.Microsoft satin aldigi icin butun wp telefonlari toplatiyormus.Oyle dendi bana.

• Mike Tyson kullanıcısına yanıt
    Hocam eminmisin sanmıyorum pek

• Aylardir ayni terane oldu olacak market duzeldi bakin surada hergun uygulama ekleniyor bakin su bankada geldi bla bla bla.

Samimiyetimle söylüyorum wp alinmaz sadece 15dk girip ana konulara bir goz atin yeterli,ot gibi tatsiz tuzsuz bir deneyim olur o kutucuklar.

• Wp ana konularından biri kaç tane yakınma var incele market gelişmiyor uygulama çıkmıyor vs. demişsin bu senin kendini kandırmandan başka birşey değil kutucukları senin beğenmiyor oluşun arkadaşında beğenmiyeceği anlamına gelmez eksiklik konusunu arkadaşa anlattım ona göre kararı verip seçimini yapıcak insanları yanlış yönlendirmeyin.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85331968&p=719

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.