Şimdi Ara

Wp whatsapp son güncelleme resmen felaket (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fsh77

Sorun yok,işkembeden sallamayın :)

Sorun vardı 2. Güncellemeyle düzeldi.

Bana bak fresh misin ftr misin nesin.
    Yaşım var demiştin demi 77 yazdığına göre 77 doğumlusun. Kardeş niye böyle saçmalıklar yazıyosun merak ediyorum. Para alıyosan söyle bilelim boyle küçük düşecek şeylerini anlayışla karşılarız. Wp8'i 19 aydır kullanıyorum o zamandan beridir wp8 bölümüne takılırım. Senin gibi birine ömrümde raslamadım( forumu geçtim yani) klavye başında "işkembeden sallamayın"da ne? Milleti gaza getirip forumda ceza alsın diye mi uğraşıyosun napıyosun? saçmalıkların yüzünden adam sana ana avrat düz gidiyor farkındamısın? Ego tatminimi ne bu? Dikkat çekmeyemi çalışıyosun? Ateiste seni göstersem imana gelir. Bu bölümdeki 100kişiden 98'i senden bıktı anladın mı bıktı! Senin fanboyluklarından bıktı insanlar. Adamsan anlarsın boyle olduğunu. Whatsapp yazılımı sanamı ait? Değil elinde kaç tane wp 8 telefon var 2-3 diyelim. Genele vurup yok sorun demekte ne? Sanki whatsapp sana gonderiyo sende onaylıyorsun. 77 doğumlu birinin yapacağı şeyler değil bunlar. 77 doğumluysanda sen bi evden çık hava falan al. Al yani error vermeye başlamışsın sen. Alıntı yapılınca cevapta vermiyosun sanki az onceki mesajı sen yazmadın. Kişilik bolunmesimi var yoksa sende. Şimdi başka biri 1 saat sonra başka biri hesabı. Bence sen dunyadan git forumu geçtim dunyadan git. Marsamı gidersin galaksinin merkezine mi gidersin bilmem ama dunya sana az geliyo. Daha ileri zeka formlarıyla iletişim kurmalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    Herkesden normal olmasini bekleyemezsin kardes , zira burasi forum , boyle tipler de lazim birak ne yaparsa yapsin , foruma gunde 1 2 kere girip keyfine bak , sabahtan aksama burayi takip edip surekli yazan adamlara da ( sacma da olsa normal da olsa ) takmaya kalksan aklini yitirirsin rahatla ve cadilar bayramini kutla :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: nieras

quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurden04

quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Cevap yazarken bir yerlerden izin almama gerek yok size karşı birşeyde söylemedim dikkatinizi çekerse forumda düşünce paylaşamakta suç oldu herhalde.

Kardeşim sana düşûnceni söyleme demiyorum bu bir dûşünce konusu da değil farkındaysan çalışıp çalışmadığını da sormuyoruz biz de çalışmıyor işte oraya yoo bende sorunsuz çalışıyor yazınca bizim sorunumuz çözülmüyor ne yazık ki o yüzden sadece sorunu olanlar yazsın istiyoruz

Benim akıllı kardeşim sorunu olanların yazması çözüm değil ki sen çözüm arıyorsan WhattsApp sorunu nasıl çözerim dersin WhattsApp felaket yazarsan bizde böyle yazarız kendi konuşma şekline göre cevap alırsın burada

Arkadaşım cidden bunun tartışmasını mı yapacağız burda whatsapp açılmıyordu dahi son güncellemeden önce.Whatsapp felaket sözcüğünden sen ne anlıyorsun çok iyi çalışıyor falan mı?biz çalışmıyor dedik adam gelmiş çok iyi çalışıyor yazmış çözümle bunun bi alakası yok ve ben zaten orda bazı cihazlarda sorun var yazmışım.yani çözümü sizden istemiyorum kardeşim siz whatsapp ı kendiniz mi güncelleyeceksiniz en fazla sil tekrar kur diyeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tylerdurden04 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ozaman ne cevap ne de yorum istemiyorsan boşa konu açma diyelim ki simdi neyse iyi forumlar

• gayet güzel hiç bir sorun yok bende L720
  • Konu sahibi kaç para alıyor acaba samsung dan $ony den?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Konu sahibi kaç para alıyor acaba samsung dan $ony den?

Wp kullanıyorum kardeşim ve ilk defa sorunla ilgili bir konu açıyorum 1320 kullanıcısıyım dolayısıyla yol alabilirsin

• tylerdurden04 kullanıcısına yanıt
    Sen yol al buralardan bi an evel,çok pis zararlı çıkarsın,hadi kaybol.

Wp almışsın ama kullanmayı bilmiyorsun ya da wp yi olmayan sebepten kotuluyorsun.

Hadi yuru burdan Tyler.

• quote:

Wp almışsın ama kullanmayı bilmiyorsun ya da wp yi olmayan sebepten kotuluyorsun.

Hadi yuru burdan Tyler.

Ya sıkıntılı mısın arkadaşım ben ne anlatıyorum sen ne diyorsun bak kardeşim dûn whatsappp bozuktu şimdi düzeldi o yüzden wp sorunsuz demeyi bırak arada sus kendi işine bak ya amacın ne senin?fanboyluk yapmayı arada kesin ya

• quote:

quote:

Hadi yuru burdan Tyler.

Ya sıkıntılı mısın arkadaşım ben ne anlatıyorum sen ne diyorsun bak kardeşim dûn whatsappp bozuktu şimdi düzeldi o yüzden wp sorunsuz demeyi bırak arada sus kendi işine bak ya amacın ne senin?fanboyluk yapmayı arada kesin ya

Başlığı düzeltirseniz sorun çözülecek gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

quote:

Hadi yuru burdan Tyler.

Mobilim değiştiremiyorum

• quote:

Sorunlu olan sensin be adam!

Güncelleme geldi ve bozuk olan bişey yoktu.Sıkıntı sende sende!

Hadi kaybol şimdi.

Tmm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

quote:

Hadi yuru burdan Tyler.

Mobilim değiştiremiyorum

Mobilde de değişebiliyor aslında.

• Süper olmuş htc 8s

• dokuzyüzyirmi sorunsuz

• Bende hicbir sorun yok

• Sonradan gelen güncelleme ile çok harika bir hal aldı. Çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

l625 deneyen var mı?

Sıkıntı yok

• Bırakın şu fanboyluğu rezil tüketiciler. Sizin yüzününüzde yeni modele iki alimünyum şerit takıp sürüyolar piyasaya aynısını. İlk güncellemede whatsapp benim de gitti ikincisinde geldi. Yaklaşık bir gün whatsapp kullanamadım. Ama benim internet paketim bir günlüğüne uzatılmıyor. Anlayın artık nasıl bir sisteme karşı olduğumuzu ve tüketici olduğunuzu hatırlayın. Sorunsuz sistem yoktur
  • şu forumda anlamasız kavgalar, aptalca bok atmalar ya da mantıksız yüceltmeler olmadan bir konu okunamayacak mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.