Şimdi Ara

WP yüzünden IQ seviyem düştü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durum başlıktan ibaret , resmen bu sistem zekamı aldı götürdü. Eskiden kıvrak zekaya sahiptim şimdi iyice mala bağladım.

Yok güncelleme geldi
    Yok telefon şaha kalkacak
    Yok totem yapıyoruz uygulamalar düzelecek
    Yok whatsapptan bildirim gelmez , zırt pırt uygulamaya girip mesaj geldimi diye kontrol etmek psikolojimi bozdu,
    Yok wp10 gelecek , yok ön izleme , yok arka izleme ,yok geliştirici zart zurt
    Malum sitelere gireyim diyorum ama giremiyorum. Bütün siteler engellenmiş , dns değiştirelim diyoruz oda olmuyor.
    Engellenmemiş site bulsak bu seferde açılır pencere engelleme ayarı olmaması yüzünden siteyi düzgün görüntüleyemiyoruz.
    Hadi herşeyi aştık sonuca ulaştık diyoruz bu seferde videolar tam ekran olmuyor

Telefon yarım akıllı olunca sanki bende yarım akıllı oldum : )) Üzüm üzüme baka baka kararır derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 28 Nisan 2015; 17:19:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sat kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

sat kurtul

4 gün sonraki tanıtımı bekliyorum , adam akıllı bir sürüm yayınlarlarsa devam ederim. Ama baktık ortada birşey yok , bundan sonra mikisoftun gözünün yaşına bakmam. Gerçi satsam para etmiyor , bari konudışında çekiliş yapayım hayra geçeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 26 Nisan 2015; 1:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Durum başlıktan ibaret , resmen bu sistem zekamı aldı götürdü. Eskiden kıvrak zekaya sahiptim şimdi iyice mala bağladım.

Yok güncelleme geldi
    Yok telefon şaha kalkacak
    Yok totem yapıyoruz uygulamalar düzelecek
    Yok whatsapptan bildirim gelmez , zırt pırt uygulamaya girip mesaj geldimi diye kontrol etmek psikolojimi bozdu,
    Yok wp10 gelecek yok ön izleme yok arka izleme yok geliştirici zart zurt
    Malum sitelere gireyim diyorum ama giremiyorum. Bütün siteler engellenmiş , dns değiştirelim diyoruz oda olmuyor.
    Engellenmemiş site bulsak bu seferde açılır pencere engelleme ayarı olmaması yüzünden siteyi düzgün görüntüleyemiyoruz.
    Hadi herşeyi aştık sonuca ulaştık diyoruz bu seferde videolar tam ekran olmuyor
    Telefon yarım akıllı olunca sanki bende yarım akıllı oldum : )) Üzüm üzüme baka baka kararır derler.

En sonunda telefonu konudışında çekilişle birisine hediye edeceğim. 3 kuruşluk telefon için ne zeka kaldı nede psikoloji kaldı.

Model ne hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daredev kullanıcısına yanıt
    nokia 920 , telefon tasarım , ekran ve kamera olarak 10 numara ama içindeki yazılım tırt.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

sat kurtul

Ama baktık ortada birşey yok , bundan sonra mikisoftun gözünün yaşına bakmam.

Aman hocam naptın ?? Sen bırakırsan batar Microsoft Yapma, etme..
  • quote:

nokia 920 , telefon tasarım , ekran ve kamera olarak 10 numara ama içindeki yazılım tırt.

Valla satacak olursan haberimiz olsun bir Lumia daha alacağım şirket hattı için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA'da 65 üstü AYT Görmemem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +1 bende satacağım.

Z4 veya Z3'e geçmeyi düşünüyorum.Sırf Playstation Remote PLAY için alacağım Z3'ü başka bir nedenim yok.

• Bence IQ seviyen düşmemiş artmış. Artık o malum sitelere giremediğinden IQ nun toplamda düşük olduğunu anca anlayabilmişsin. Windows phone sayesinde.

• 100 tl vereyim. Ücretsiz vermenden iyidir ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

+1 bende satacağım.

Z4 veya Z3'e geçmeyi düşünüyorum.Sırf Playstation Remote PLAY için alacağım Z3'ü başka bir nedenim yok.

Tasarımına laf etselerde android tarafındaki en sağlam telefon bence z3. Herşeyi optimal seviyede performansa adanmış. 3 gb ram zaten işlemcisi canavar. Diğer markaların yaptığı gibi yapmayıp 1080p ekran koyup hem pil hem performastan tassaruf etmesi. Yazın fiyatı düşerse biraz daha kesin alıyorum.

• Chromosty kullanıcısına yanıt
    Cihazı açıkladığınız için teşekkürler.

Telefonu alma sebebim zaten internette gezmek arama yapmak ve şu Remote Play'i test etmek.

Chrome HTML5 testlerinde 500 alıyor internette sıkıntı olmayacak.

Pil desem 925'den 6 kat bile daha uzun gider.

Ve gelsin Playstation Remote Play mis gibi telefon valla

• quote:

+1 bende satacağım.

Z3 iyi bir seçim sizin için birde playstation sahibisiniz.

Kurtuluyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam.Darısı sizin başınıza
  • quote:

Eyvallah hocam.Darısı sizin başınıza

Kesin mi alacaksınız ? Bende bu aralar telefon bakıyorum biraz cesaret almam gerek.

• Kesin alacağım kafama koydum.Ama 6 ay daha buralardayım belki Z4 alırım ama alacağım yani hocam.

Android'i test edelim bakalım.En son tablette kullanmıştım Android jellybean vardı o zamanlar bakalım yeni ne gelmiş android'e
  • quote:

Kesin alacağım kafama koydum.Ama 6 ay daha buralardayım belki Z4 alırım ama alacağım yani hocam.

Android'i test edelim bakalım.En son tablette kullanmıştım Android jellybean vardı o zamanlar bakalım yeni ne gelmiş android'e

Bende yeni Apple cihazları bekliyorum şu an.

Onunda fiyatı sıkıntı belki Android li Nokia alırım.

Konuyu dağıttım yine.

• Gelişmekte olan platformları kullanmak biraz sabır ister.
    Wp 10 ile sistem biraz daha düzelir.

• En çok dağıttımız konuları özleyeceğim hocam

Konu sahibine özürlerimizi sunuyoruz.
  • quote:

En çok dağıttımız konuları özleyeceğim hocam

Konu sahibine özürlerimizi sunuyoruz.

Durun daha buradasınız hocam.

Bende özür dilerim konu sahibinden.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.