Şimdi Ara

wpa ile kablosuz bağlantı kuramıyorum(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Airties rt-210 kablosuz modemle wpa ve wep (wep i 1 kere denedim, biraz karışık geldi,wpa dan farklı olarak şifre uyumzuluğu hakkında uyarı verdi, gene bağlanmadı) şifrelemeleri ile kablosuz bağlanamıyorum. kablolu bağlantımla bi problem yok, normal bir şekilde bağlanıyorum. şifrelemeleri kaldırırsam kablosuz bağlanabiliyorum.işletim sistemi windows 7, bilgisayar biraz eski datron 1.73 ghz, wireless i var. hertürlü modem, neti görüyor, bağlan imine tıkaldığım zaman şifre kısmı geliyor, oraya şifreyi yazdıktan sonra "windows ... ağına bağlanamadı" diyor. mac yapmadım.firewall kapalı. sabit ip denedim, olmadı, dinamik ip denedim olmadı. şifreleri değiştirdim, olmadı.
    şifresiz olarak kablosuz net kullanmak istemiyorum açıkcası. bu konuda bana yardımcı olabilecek fikirleriniz varsa, lütfen yardımcı olun. netten benimle aynı problemi daha önceden yaşamış birçok kişi olduğunu gördüm, ama nasıl düzelttikleri konusunda yardımcı bi kaynak bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
    aklıma gelenler
    1- ethernet kartımın wpa desteği olmaması
    2- şifrelemede problem
    3- modeme reset atmam gerektiği
    4- modeme güncelleme yapmayışım( nasıl yapılır bilmiyorum zaten)
    5- modemin bozuk olma ihtimali( bilgisayar dediğim gibi her türlü görüyor, ayrıca kabloluda bağlanıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fzt_onur -- 7 Eylül 2010; 20:37:14 >

• sorunu çözdüm wep ile bağlantı kurabildim, wpa ile bağlanamıyorum, nedeni sanırım makinemin eski olması. ilerde bu tür bi olayla kaşılaşacak arkadaşlara duyurulur. modemde sorun aramayın, sorun makinenizin wireless kartının wpa yı desteklememesi. herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.