Şimdi Ara

WPA2 Şifreyi neden çözemiyor? Sorun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni konu açmadan önce araştırdım, tüm forumları didik didik ettim diyemem ama bunu da yapmak haftalarımı alır...

Araştırdığım kadarıyla bazı iphone'lar WPA2 şifresi olan network'e giremiyorlarmış... Aynı sorun bende de var, yan yana duran biri iphone diğeri HTC Touch cihazlarımın biri (HTC) nete iyi bağlanırken diğeri (Iphone) neti dahi görmüyor...

Sorunu bir türlü çözemedim... Modeme farklı bir uygulama yapamıyorum... Şifreyi değiştirme gibi bir durumum da yok... Cihaza yeni program yüklemek mi gerek? IFob diye bir program buldum ama onu da yükleyemedim, bu program Comman Manager gibi bir şey...

Diğer bir husus ise forumlarda yazılmış olan ama bir türlü açıklığa kavuşamamış bir sorun bence...

Ahize sesinin çok kısık gelmesi... Burada yok jelatini çıkartın, yok sesini açmayı unutmuşsundur sesini açın gibi yorumlar gördüm, bu çözümler doğrudur ama bende bu çözümler olmuyor....

Sesi hem kısık hemde cızırtılı geliyor... Son seste olunca ses cızıldıyor.. Hatta iş yerinde olmasam evde sesini kaydedip buraya koyacaktım... Bunun için cihaza v1.1.4 Volume Fix programını da kurdum yine de olmadı... Hoparlör sesi iyi ama AHİZE sesi düşük... Kulaklıkda kullanınca da süper yani...

Cihazı aldığım arkadaş bu versiyondan kaynaklanıyor demişti, sizlerin de yorumlarını merak ediyorum...

Telefonum: v1.1.4 04.04.05_G 8GB Iphone

Saygılar... Yorumları geç okuyabilirim geç cevap verirsem kusuruma bakmayın...

Yabancı forumlara da baktım tam olarak bir açıklama yok;

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=384796

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=368311

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wazdew -- 15 Nisan 2008; 16:59:30 >

• benimde evdeki router ımda wpa2 idi girmemişti sonra kendiliğinden düzeldi anlamadım
  • @MaedHrOS cihazda yada modem de herhangi bir oynama yapmışmıydın? Sağ ol yaklaşımın için...
  • wpa2 enterprise ise(ki sanmıyorum) iphonun girmesini beklemek zaten biraz hayalcilik olacaktır ancak wpa2 personal ise iphone da sorun var demektir; başka ağlarda denemeni öneririm. başka ağlarda da çalışmaz ise muhtemelen şu Wifi-Fix işe yarayacaktır.

ikincisi ise; yani fiziksel bir problem, elbette tek çözümü apple store a gidip sorununu belirtmek olacaktır(ki bunu yapacağını sanmıyorum).
  • bir oynama yapmadım noluyor lan diye birkaç defa daha denedim oldu sonra
  • @ahmetcantasci Yorumun için teşekkürler, cihazımda normal şifresiz ağlar çok rahat görülüyor ve de kullanılabiliyor... WPA şifreleme ile daha karşılaşmadım bilmiyorum zaten cihazım da görmüyor ancak HTC ile görüp Iphone da deneyebilirim...

İkinci sorunu bir türlü çözemeyeceğim sanırım... SATICI ile görüşmek gerek... Zaten cihaz tamir görmüştü sonrasında yapılıp geldi, bu sebep olmuş olabilir...
  • network ayarlarını resetlemeyi denesen birde
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

network ayarlarını resetlemeyi denesen birde

Sağ ol ama keşke modeme ulaşabilsem ulaşamıyorum malesef... Bu yöntemi denemek için çaba göstereceğim...
  • modeme ulaşmayı demiyorum ben.
    iphone üzerinden network ayarlarını resetlemek.
  • quote:

modeme ulaşmayı demiyorum ben.
    iphone üzerinden network ayarlarını resetlemek.

Dediğiniz gibi yaptım yine olmadı... Malesef... Çözüm arayacağım bulursam yazarım...
  • reset all settings deneyin birde.
    artık yine olmassa yapacak birşey yok gibi
  • quote:

reset all settings deneyin birde.
    artık yine olmassa yapacak birşey yok gibi

Bunu yaparsam tüm ayarlarımı resetlemiş olurum onu da son çare olarak yapacağım artık...
  • yok be birşey olmuyor. kaybedeceğin birey yok yani bilgi olarak.
  • quote:

yok be birşey olmuyor. kaybedeceğin birey yok yani bilgi olarak.

Sanırım bu seçenek de işe yaramadı... Üzüldüm bak şimdi...
  • benim evdeki wirelessda wpa2 sifreli iphone ile giremiyordum. iphoneda sifrelemeyi wep (olmazsa wpa dene) i sectikten sonra sifreyi girince iternetle baglanti kura bildim. Eger sende buda olmazsa, wifi kapat ac safariden site acmayi dene ordam wifi baglantilari cikacak, baglantini sec sifreni gir olacak. bu cözumler ise yariyor.

quote:

Orjinalden alıntı: wazdew

Merhaba arkadaşlar yeni konu açmadan önce araştırdım, tüm forumları didik didik ettim diyemem ama bunu da yapmak haftalarımı alır...

Araştırdığım kadarıyla bazı iphone'lar WPA2 şifresi olan network'e giremiyorlarmış... Aynı sorun bende de var, yan yana duran biri iphone diğeri HTC Touch cihazlarımın biri (HTC) nete iyi bağlanırken diğeri (Iphone) neti dahi görmüyor...

Sorunu bir türlü çözemedim... Modeme farklı bir uygulama yapamıyorum... Şifreyi değiştirme gibi bir durumum da yok... Cihaza yeni program yüklemek mi gerek? IFob diye bir program buldum ama onu da yükleyemedim, bu program Comman Manager gibi bir şey...

Diğer bir husus ise forumlarda yazılmış olan ama bir türlü açıklığa kavuşamamış bir sorun bence...

Ahize sesinin çok kısık gelmesi... Burada yok jelatini çıkartın, yok sesini açmayı unutmuşsundur sesini açın gibi yorumlar gördüm, bu çözümler doğrudur ama bende bu çözümler olmuyor....

Sesi hem kısık hemde cızırtılı geliyor... Son seste olunca ses cızıldıyor.. Hatta iş yerinde olmasam evde sesini kaydedip buraya koyacaktım... Bunun için cihaza v1.1.4 Volume Fix programını da kurdum yine de olmadı... Hoparlör sesi iyi ama AHİZE sesi düşük... Kulaklıkda kullanınca da süper yani...

Cihazı aldığım arkadaş bu versiyondan kaynaklanıyor demişti, sizlerin de yorumlarını merak ediyorum...

Telefonum: v1.1.4 04.04.05_G 8GB Iphone

Saygılar... Yorumları geç okuyabilirim geç cevap verirsem kusuruma bakmayın...

Yabancı forumlara da baktım tam olarak bir açıklama yok;

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=384796

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=368311

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.