Şimdi Ara

WPA2 - WPA2 PSK Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlere Bir kac sorum olacak
    Şimdi Ben baska bir yerden Kablosuz ağ yoluyla internet kullanıyorum bundan tabikide sahibinin haberi var.
    Fakat Son 1 aydır sorun yasamaya basladım Hanı mac adresi koyarsınızda bu aga baglanılamıyor der ya aynen oyle bır yazı cıkıyor aga baglanmıyor modemı kapatıp acınca duzelıyor.
    Bir bilgisayarcı abime sordum Şifreleme Türünden kaynaklanıyor olabilir dedi sizce sorumun cevabı ne olabılır
    yardımlarınızı beklıyorum nasıl secım yapmam konsunda artık gıdıp modemı kapatıp acmaya utanıyorum :)

Modem Zyxel

Ne olur ne olmaz Diyerek ekran goruntusu :

http://g1203.hizliresim.com/v/d/3gd6g.jpg

• Modemi resetlemeyi denedin mi?
  • Modemi Resetleyemem Eskıden Olsa resetlerdım fakat ttnet abonelıgı yerıne baska ınternet saglayıcısına gecıs yapmıs kullanıcı adı ve sıfresını alamam :)
  • VİRÜS olabilir.

Tarama yaptırdın mı?

yaptırmadıysan Combofix diye bir program var indir ve tarat.

NOT:Taratmadan önce kullandığın antivirüs programını devre dışı bırak ve çalıştır ne sorarsa evet yada yes de virüsleri temizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SALCI

VİRÜS olabilir.

Tarama yaptırdın mı?

yaptırmadıysan Combofix diye bir program var indir ve tarat.

NOT:Taratmadan önce kullandığın antivirüs programını devre dışı bırak ve çalıştır ne sorarsa evet yada yes de virüsleri temizler.

En az haftada Bir tarama yaparım virüs olması imkansız ayda birde combofix ile teemizlerim tabiiki bunların yanında yardımcı programlarda var kısacası virüs olamaz ):
  • Kardeşim bu problemi bende zyxel ap de yaşadım. Zannedersem aşırı yüklenme, fazla ısınma veya voltaj'dan kaynaklanıyor.
    Fakat daha öncesinde siz bu problemi yaşarken başka bilgisayardanda bağlanmayı deneyin. Eğer aynı sorun ondada baş gösteriyorsa sorun modemdedir.

Voltaj adaptörü değişimi, ekstra accesspoint kullanma... gibi seçeneklere başvurabilirsiniz. Kolay gelsin
  • Peki Bu ayarlar Dogrumu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.