Şimdi Ara

WPİ Programı Hakkında yardım istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben mesela internettten Aio (all in one) tarzında hepsi bir arada olan katılımsız programları indirdim. Benim sormak istediğim kendim bu indirdiğim program üzerinde katılımsız program ekleyebiliyormuyum ?(Yani o aio programı hakkında üzerirnde oynama yapabilirmiyim meesla bir programı beğenmedim diyelim o programa göre kendim ekleyebilir miyim?)Sizden yardımlarınızı bekliyorum
    Böyle daha kolay olduğunu düşünüyorum birde bna wpi programını kullanımı öğretecek olanlar var mııdır? sıfırdan öğrencem yalnız biraz karşık geliyor

• WPİ kurmak banada fazla zor geldiğinden vazgeçmiştim. Sitesinden son sürümü indirip istediğin gibi hazırlayabiliyorsun, yalnız programların katılımsız olması gerekiyor.
    Bu şekilde listeyi güncel tutmak daha zor olduğu için eski yöntem program listesiyle idare ediyorum.
  • Anlıyorum aslında böyle ayrıntılı anlatan olsa ne kdr güzel olurdu. Aslında benim sormak istediğim netten indirdiğim hazırhepsi bir arada programlarının üstünde değişikklik yapabilyormuyuz yani beğenmediğimiz progrmaı çıkarım yerine başka program ekleyebiliyor muyuz. Böyle b, riey olsa ne güzel olurdu ya ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reader konusunda yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.