Şimdi Ara

WR D3 mü WR D4 mü kış lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 185/70/14 ebat opel corsa 1.3 75HP dizel aracıma kış lastiği almak istiyorum. ankara'nın dikmen'ine en azından cevizlideresini en yoğun kar yağdığı zamanlar çıkabilsin, ara sokakları da sıkıntısız geçebilsin isterim. ankara'da nokian satan bayiler olarak aratınca çankaya'da bir yer çıkıyor ve sorduğumda bu ebatlardan ellerinde sadece WR D3 olduğunu söylediler. fiyat olarak 210₺ dendi. üretim yılı 39/2016. sizce D4 mü aramalıyım? yoksa D3 alsam olur mu? ikisini de boşver şundan al daha iyi diyebileceğiniz lastik var mıdır?
    teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Michelin Alpine 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: decapita

d3 eski bi lastik. d4 fersah fersah önde. satıcı çok demiş. internette 190 lira. d4 ile ankarada hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ben de kullanıyorum tavsiye ederim. ebat var mıdır bilmiyorum ama ts860 da en iyi iki kış lastiğinden biri testlere göre. diğeri de d4 zaten.

D3 model olarak eski ancak hala 2016 üretimleri var, muhtemelen de üretimi devam edebilir. D4'ün daha iyi olacağını varsayarak D4 tavsiye ediyoruz ama D3 de gayet iyi bir kış lastiğiydi.

WR D4'ün ıslak zemin tutuşu daha yüksek puan almış etiketine göre. Ayrıca daha önce Peugeot 308'de WR D3 kullanmıştım ve hiç zorda koymadı beni. Geçen hafta annemin Clio HB'ye WR D4 aldık, henüz kara buza sokmadım yorum yapamıyorum ama ümitliyim.

Ayrıca, lastiği internetten de alabilirsiniz, lastikçilerde eğer fiyat farkı fazla ise. Hepsiburada satıyor Nokian WR D4.

• O aynı satıcıya benim ebatlar için wr4 mü wr3 mü diye sorduğumda tabiki wr4 dedi. Baya önde ve iyi lastik,Zaten wr3 ü bulamazsın dedi. Biraz üçkağıtçı bir adam kendisi. Malını satmak için saatlerce boş konuşuyor. Size tavsiyem internet üzerinden alıp,bir lastikçiye taktırmanız. 50-60 tl arasına takıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Michelin Alpine 5

araştırdım ancak internette pek ebatını bulamadım, A3'ün var bir tek. yine de teşekkür ederim

• quote:

d3 eski bi lastik. d4 fersah fersah önde. satıcı çok demiş. internette 190 lira. d4 ile ankarada hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ben de kullanıyorum tavsiye ederim. ebat var mıdır bilmiyorum ama ts860 da en iyi iki kış lastiğinden biri testlere göre. diğeri de d4 zaten.

internetten almak isterdim hatta düne kadar hep öyle düşündüm ama garanti olaylarıydı, herhangi bir imalat sıkıntısında muhatap bulamayacağımı anlayınca vazgeçtim. yine de riske değer mi dersiniz? ebatlarıma uygun ts 860 bulamadım bir tek 850 gözüküyor. baştan beri en çok düşündüklerim conti ve nokian idi:)

• tuncay90 kullanıcısına yanıt
    İvedikte nokian bayisi var hocam hunter optik balans diye bir yer. Ordan aldim ben d4 leri gayet memnunum. Ellerindeki lastikler de cok yeni. Benimkiler 2 hafta önce uretilmisti mesela. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

D3 model olarak eski ancak hala 2016 üretimleri var, muhtemelen de üretimi devam edebilir. D4'ün daha iyi olacağını varsayarak D4 tavsiye ediyoruz ama D3 de gayet iyi bir kış lastiğiydi.

WR D4'ün ıslak zemin tutuşu daha yüksek puan almış etiketine göre. Ayrıca daha önce Peugeot 308'de WR D3 kullanmıştım ve hiç zorda koymadı beni. Geçen hafta annemin Clio HB'ye WR D4 aldık, henüz kara buza sokmadım yorum yapamıyorum ama ümitliyim.

Ayrıca, lastiği internetten de alabilirsiniz, lastikçilerde eğer fiyat farkı fazla ise. Hepsiburada satıyor Nokian WR D4.

evet yeni üretim olması hoşuma gitti ama sonuçta D3ten üstün olan bir lastik çıkarılmıştır diye düşünerek daha iyisini almak varken niye D3 alayım diye de düşünüyorum. internetten almak en iyisi bence de teknoloji bu kadar ilerlemiş fakat yukarıda da dediğim gibi muhatap bulamamaktan korkuyorum, yine de öneriyor musunuz siz de?
    umarım memnun kalır anneniz de

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

İvedikte nokian bayisi var hocam hunter optik balans diye bir yer. Ordan aldim ben d4 leri gayet memnunum. Ellerindeki lastikler de cok yeni. Benimkiler 2 hafta önce uretilmisti mesela. Tavsiye ederim.

evet yenimahalle bayisi olarak gözüküyor orası da. bunu söylediğiniz iyi oldu arayıp ebat soracağım uygunsa giderim. teşekkür ederim

• ben d4 diyorum. n11.com'da kormetal var nokian türkiye distribitörü oradan satın alabilirsiniz. 1 hafta içinde elinizde olur lastikler.
    ben 1.5 aydır nokian wr d4 kullanıyorum, çok memnunum. ıslak zeminde özellikle çok başarılı.
  • baktım ebatlarım yoktu maalesef, internette hiç bir sitede bulamadım bu ebatlara ait nokian. bir tek n11de var o da WR D3 211₺

• D4 kar lastiği,oluksuz,kardeşimde var...D3 performans lastiği,oluklu,eşimin arabasında var...Kar lastiklerini Çoğunlukla şehir içi kullanacaksanız D4 alın,uzun yolda süratli kullanacaksanız D3 alın...Su tahliyesinde dikey oluk çok önemli,arkadaşım volvo s60 ile oluksuz kış lastikleriyle yağmurlu havada viraja süratli girip kaZa yaptı,dediğine göre araba normal virajın içindeyken birden durduk yere arkayı bırakıp savrulmuş,sürekli kullandığı güzergah,yeni goodyear exreme oluksuz kar lastikleri yüzünden olduğunu söyler hep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 18 Aralık 2016; 14:07:37 >
  • D4 güzel lastik kar yağdığında erciyes'te denedim gayet iyi, dik yokuşlarda ezilmiş karda da dur kalk yaptım sorun çıkarmadı.

Ug8 ve d4 kullanıyoruz, d4 çok daha iyi diyebilirim.

İkiside dikey olarak oluksuz ama su tahliyesi gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

D4 kar lastiği,oluksuz,kardeşimde var...D3 performans lastiği,oluklu,eşimin arabasında var...Kar lastiklerini Çoğunlukla şehir içi kullanacaksanız D4 alın,uzun yolda süratli kullanacaksanız D3 alın...Su tahliyesinde dikey oluk çok önemli,arkadaşım volvo s60 ile oluksuz kış lastikleriyle yağmurlu havada viraja süratli girip kaZa yaptı,dediğine göre araba normal virajın içindeyken birden durduk yere arkayı bırakıp savrulmuş,sürekli kullandığı güzergah,yeni goodyear exreme oluksuz kar lastikleri yüzünden olduğunu söyler hep...

hocam yorumunuz için teşekkür ederim. oluk güzel detay hiç o açıdan bakmamıştım. yılda 4-5 kez uzun yol yapıyorum ve genellikle yaz aylarında oluyor. D4 şehiriçi için güzel tercih olacak, bi tek bayiisini de bulup taktırdım mı tamamdır.

• _Emir kullanıcısına yanıt
    valla hocam bir an önce ben de alıp şu kar üstünde D4'leri denemek istiyorum. o kadar çok övüldü ki, tabi kötüleyenler de var da kusursuz lastik yok maalesef herkesin öveceği :)

• üzgünüm ancak ebatlarım için D4 üretimi yokmuş. ankara'da ne kadar nokian bayiisi varsa aradım sordum D4 bulunmadığını ve hatta üretilmediğini söylediler. hepsinde D3 var. kafam çok karışık ve ne alacağımı bilemiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.