Şimdi Ara

wrait prism alınır mı 200 tl ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melek12345

işte kapalıda yok demek. güzel bnce bi sıkıntısını görmedim
    müsait bi zaman itopya uğramak sart oldu ozaman saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Efsane duruyor 😅

Güle güle kullan monitör gelene kadar pc yüzü göremicez galiba daha biz hala 😒

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gpu ne senin ayrıca ram hızları 800 gözüküyor

• clarq26 kullanıcısına yanıt
    derken? satıcı olan yer mi ? :)) öyle başka sorunuz olursa buyrun. dediğim gibi hiç fıs fuş die pompa sesi almadım. fanlar sadece hafif veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

derken? satıcı olan yer mi ? :)) öyle başka sorunuz olursa buyrun. dediğim gibi hiç fıs fuş die pompa sesi almadım. fanlar sadece hafif veriyor.
    satın almak için ugrucam :D
  • Vega 56 air boost hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Oyun rdr2 sanırım görsellerdeki fps değerleri güzelmiş.

• Evet hocam rdr2. Memnunum 70 üstü oynatıyo doku ultra gerisi 3-5 ince ayarla :)
  • quote:

Evet hocam rdr2. Memnunum 70 üstü oynatıyo doku ultra gerisi 3-5 ince ayarla :)
    1 haftadan fazladır giremiyorum oyunu özledim o derece monitör aldım yeni onun gelmesini bekliyorum pcyi de upg ettim haliyle yeni sistemde nasıl olacak merak ediyorum bende gpunun izin verdiği kadarıyla ultra ayarlara çektiydim 30-40 arası gayet akıcı oynatıyordu eski sistemde biraz grafiklerin görselliğin ön planda çıkması için yükseltmiştim

Sapphire rx470 4gb nitro+ oc gpu benim.

Ek: dx12 ile oynuyordum vulkan ile değil çok fazla fark göremedim ikisi arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 8 Ocak 2020; 10:24:55 >
  • 2600x için kule tipi olmayan rgb li sağlam bir soğutucu önerisi varmı ?

• Ben de 570 vardı onla hiç fps falan bakmadım direkt oyunun açtığı grafikte oynuyordum valla o grafik bile gayet iyidi. Ne aldınız şimdi ekran kartıyla monitörü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

2600x için kule tipi olmayan rgb li sağlam bir soğutucu önerisi varmı ?
    Wraith prism rgbli istiyorsan mirage efekti müthiş bi şey :D
  • quote:

Wraith prism rgbli istiyorsan mirage efekti müthiş bi şey :D

Alıntıları Göster
    reis o çok pavyon ya :D Bana böyle daha tatlı birşey lazım. Yorumlarıda çok iyi değil diyorlardı prism in

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

reis o çok pavyon ya :D Bana böyle daha tatlı birşey lazım. Yorumlarıda çok iyi değil diyorlardı prism in

Alıntıları Göster
    Emin ol yarısı stok soğutucu diye söylüyor. Ben bakıyorum çoğu kişide memnun. İncelemeleri izledim 400 liralık soğutucuyla 5 derece fark var oda normal yarı fiyatına bulunuyor sonuçta.
    bu ayar önereceğin farklı bir model varmıdır hocam?

• Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Benim yok hocam maalesef 😅 bide kule tipi istemiyorsun prism yapıştır gitsin

• quote:

Benim yok hocam maalesef 😅 bide kule tipi istemiyorsun prism yapıştır gitsin
    araştırıyorum hocam ama büyük ihtimalle prism bakarım.

Gpu upgrade etmedim işimi görüyor diye bütçe yok onun için monitörde gamepower ın 23.6 inçlik kavisli 144hz monitörü var samsung va panel birde piyasaya göre fiyatı en uygun oydu hem va panel (samsung olması cezbetti) hem 144 hz olarak.

• hayırlı olsun size de 60hz varken bana da yetiyordu 570'de 144de bi 80-90 fps almak istiyor insan oyunlarda sizde değişirsiniz ilerde monitör gelsin bi :D benim bütçede 144fps vercek ekran kartına yetmedi vega aldım o yüzden
    Sağolasın daha iyisi sizin olsun, banada 60hz yetiyodu gpu ya göre bir nevi geleceğe yatırım amaçlı 144hz aldım illa ki bir gün gpu değişecek monitöre göre seçerim o zaman :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.