Şimdi Ara

wrait prism alınır mı 200 tl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cpuz stres test 60 gördüm benchde 45 falan oluyo akşam 1-2 saate rdr2 falan girerim onda da bakarım afterburner ile
    wrait prism alınır mı 200 tl ?
  • boştada 36-38 derece. 4.1 ghz, 1.225 voltaj
  • brnk kullanıcısına yanıt
    İyi güzel değerler. O fan belki biraz sesli çalışıyor olabilir. Biostan bir fan ayarı yapıp daha sessiz olarak çalışmasını sağlayabilirsin. Zaten sentetik yüklerde işlemci oyundakine göre 15 derece daha sıcak çalışıyor. Pbo açıp - 0.050 ile - 0.075mv arası bir değer verirsen daha iyi fps değerlerine ulaşırsın. Ramleri de mutlaka oc yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda oyunda değerler arada 56 oluyor düşüyor sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• CPU fanı ses yokta yeni kasa aldım aerocol eclipse fan o çok ses yapıyo ya %50 yaptım yine ses azalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Rennes10

Bu mesaj silindi.
    200 liraya kullanıcıdan diğer türlü 400 falan sitelerde wrait max olanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

CPU fanı ses yokta yeni kasa aldım aerocol eclipse fan o çok ses yapıyo ya %50 yaptım yine ses azalmadı
    aga zamanında ses ten yana cok sorunum vardı psu fanı işlemci fanı kasadaki fanlar dc mod calısıyodu bi psum vardı pata pata pata ata pancar motoru gibi

gittin h400 kasa nzxt 5 adet fan psu değiştim yükte bile kolay kolay fanı donmuyor bi tek cpu fanı az ses yapıyo kulagımı dayamam lazım tik olustu onuda değişmem lazım 0 ses kasa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarq26

aga zamanında ses ten yana cok sorunum vardı psu fanı işlemci fanı kasadaki fanlar dc mod calısıyodu bi psum vardı pata pata pata ata pancar motoru gibi

gittin h400 kasa nzxt 5 adet fan psu değiştim yükte bile kolay kolay fanı donmuyor bi tek cpu fanı az ses yapıyo kulagımı dayamam lazım tik olustu onuda değişmem lazım 0 ses kasa :D

Alıntıları Göster
    boşta stok 3600 soğutucusuda ses yapmıyordu ben de voltaj ayarladıktan sonra. Şimdi kasa fanı rüzgar sesi yapıyordu çok biostan pwm ayarladım azaldı. Oyundayken zaten blower ekran kartı benim çoşuyo ses o zaman.

• quote:

boşta stok 3600 soğutucusuda ses yapmıyordu ben de voltaj ayarladıktan sonra. Şimdi kasa fanı rüzgar sesi yapıyordu çok biostan pwm ayarladım azaldı. Oyundayken zaten blower ekran kartı benim çoşuyo ses o zaman.

Alıntıları Göster
    aga herşeyi tamaladım ben ses seviyesini en aza ındırınce daha da azını ıstıyor ınsan kroik olarak o yüzden dark rock pro 4 alıcam koyucam 1000 rpm sabitlicem bosta 25 30 oyunlarda 65 70 derece olsun o fan sabit donsun kasada cıt diye ses bile cıkmasın yeterki :D

• Öyle bi para verince psikolojik olarak en iyisine doğru gidiyo sonu
  • clarq26 kullanıcısına yanıt
    şahsen bende h500m var. ön 2 fanı DC modda kullanıyorum. ama ses yok gerçekten. pwm alsam ne değişir? ses sıkıntım yok bırakıyım kalsın mı? soğutur mis gibi :D
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Valla ben de pek anlamıyorum dcdeyken son rpmde çalışıyordu rüzgar esiyo gibi evin içinde :D sıcaklık attıkça daha hızlı döner sanırım alırsan

• brnk kullanıcısına yanıt
    ama istediğini gbi ayarlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

şahsen bende h500m var. ön 2 fanı DC modda kullanıyorum. ama ses yok gerçekten. pwm alsam ne değişir? ses sıkıntım yok bırakıyım kalsın mı? soğutur mis gibi :D
    ses sorunun yoksa ellemene gerek yok pwm de hiç yoktan ayarını dusurup yukselterek fanları ses seviyesine gore yukseltip azaltabilirsin belki az bişey kısarak fanları ruzgar sesini bile yok ede bilirsin gram gram düşür pwm olarak
  • quote:

Öyle bi para verince psikolojik olarak en iyisine doğru gidiyo sonu
    hocam ben oldum olası kule tipi sogutuclardan yanayım

pompa arızası yok pompa sesi sorunu yok fanlar ayrı rüzgar pompa sesi ayrı yerden geliyo dusursen ısı yukseliyo ürün sıvı kaybı olurmu olmazmı ilerde bozulurmu bozulmazmı derdin yok

1 adet dark rokc pro 4 2 adet yetek be quit 120lik fan alıp kutusunda saklıyosun ilerde fana bişi olursa cıkartıp takıyosun hop bi bakmıssın 10 sene sonra bile kullanıma hazır bozulmamıs mahsül var elinde :D lkdfngkdlgfd
    bu pompa sesini merak ettim. 2300rpm de çalışıyor h115i rgb platinum. duymuyorum fıs diye hiç ses. sadece varsa hafif fanların sesi var. fanlarda olsun canım azcık
  • Bugun bende indirimle esports 33 one aldim 100 tl umarim r5 1600 e yeter 3.9 sabitleyince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

bu pompa sesini merak ettim. 2300rpm de çalışıyor h115i rgb platinum. duymuyorum fıs diye hiç ses. sadece varsa hafif fanların sesi var. fanlarda olsun canım azcık
    millet hep pompa sesinden şikâyetçi hiç kapalı devre sıvı sıgutma canlı gormedım duymadımda deneyeımlesem görsem duysam bi nasıl bişey belki alırımda
    işte kapalıda yok demek. güzel bnce bi sıkıntısını görmedim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.