Şimdi Ara

wrait prism alınır mı 200 tl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3600 kullanıyorum şu an sıcaklık değerlerinden yana sıkıntım yok 4.1 sıkıntısız kullanıyorum ama kasa içinde daha güzel duruyor diye alasım var 200 lira civarı var macunu bile üzerinde olanlar alınır mı sizce? veya kule tipi mi alınır o paralara aslında kule tipi düşünmüyorum anakartımda vrm soğutması yok vrmlerede soğutma sağlıyormuş wrait prism sizce ne yapmalı değer mi

• Kule tipi bir şey almanı öneririm, bende de prism var ama kullanmıyorum bana biraz gürültülü geliyor.
  • Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam Artık çok geç 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Görüntüsü hoş ama soğutam performansı 70 tl. Cooler master 411R yada 212 evo öneririm. Deep Cool gammax 400 de iyidir. Alacağınız soutucuların güncel am4 soket kitleri olup olmadığına dikkat edin. bazı eski revize edilemmiş marka ların modelleri olabliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Aldım hocam Artık çok geç 😅
    bi foto atda gorelım hocam nasıl durmus:D
  • clarq26 kullanıcısına yanıt
    Kargoda şu an hocam yeni kasada aldım gelsin toplu atarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Kargoda şu an hocam yeni kasada aldım gelsin toplu atarım :)
    hadi bakalım hayırlı olsun sımdıden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD WRAİTH PRİSM SIFIR 250 TL
    5 yıl önce açıldı
    60 TL Windows 10 Alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende işlemcinde soğutma performansı ve ses yönüyle merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarq26

hadi bakalım hayırlı olsun sımdıden

Alıntıları Göster
    Sağ olun hocam.

@brokenenginer gelince yazarım yinek konuya
  • Bende satıp satmama konusunda kararsızdım ama kullanmaya karar verdim yeni fan alana kadar sıvı soğutma düşünüyorum yedek olarak kalır artık kullanılmış fanı kim alır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 3 Ocak 2020; 2:40:14 >
  • keşke sataydın ikincie lde 200 de aşağı satmıyorlar. piyasda az ya alıcı kitlesi var. Gçrüntü dışında bir cacığı yok.
  • Satmasamda olur. Yeni soğutucu alırsam kenara koyarım durur. Bana bi zararı olmaz. 200-300 e satsam beni ne zenginleştirir satmazsam nede fakirleştirir sorun değil.

• E yani de buda kişiden kişiye değişir hacı kimi için 200 tl dahi önemlidir. Atıl kaynak. Senin dedğini 2000 tl için diyende çıkar 2000 tl içinde. Kulanılmış ksa fanlarımı dahi satıyorum letgoda bazen eski pc yada kullanamdım c barçalarını birleştirp bundle şekilde satıyorum öyle daha kolay oluyor.
  • Nasipten öte köy yok zaman neyi gösterir bilemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Bende satıp satmama konusunda kararsızdım ama kullanmaya karar verdim yeni fan alana kadar sıvı soğutma düşünüyorum yedek olarak kalır artık kullanılmış fanı kim alır :)

Valla hocam araştırdım biraz 400 liralık be quietlarla falan 4-5 derece farkı oluyor bide biraz ses farkı olur tabii doğal olarak fan boyundan dolayı ama yine 200 civarı kasa içi güzel dursun diyorsan verilir her türlü. Ki 3800-3900le kullanan var benim gibi 3600 falan kullanlar için stok bile yetiyor 4.1 ghz için bu her türlü serin tutar + vrm soğutması + açıkcası en güzel görünen soğutuculardan biri. Sizin kasada da güzel durmuş. :)

Bu arkadaştan aldım ben 220ye getle macunu bile duruyor altında.

• brnk kullanıcısına yanıt
    Zaten macunlu geliyor işlemciye monte ettiğin zaman gidiyor :) ben monte ettim corsair h100 sıvı soğutma alırsam boşa çıkacak kenarda duracak :)

• Bu düşünce yapısını anlamıyorum cidden.
    Hem evde kalabalık yapan hem de mali değeri olan bir nesneyi satmak yerine, tutmak!
    Koleksiyoner öğelerini hariç tutuyorum konudan.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Zararı olmayan birşeyi satma zorunluluğu gibi birşey yok bende. İhtiyaç dışında satma taraftarı değilim eski aracımın coilover ı bile duruyor hala. Bu fanda yıllar sonra bi nevi koleksiyonluk olacak bilemeyiz.

Zamanında (çok değil 3-4 sene kadar önce) pioneer gm-d9601 mono anfim vardı ikinci el piyasası 400-450 tl civarıydı haliyle çokta ihtiyacım yoktu paraya senin gibi düşünüp sattım. Sonra ne oldu biliyor musun? Dolar fırladı ikinci el piyasası 1500-1700 tl leri gördü :) bazen bşy için acele etmemek gerek. Düşünce yapısını anlamadığın herşey zamanı geçtikçe değerlenir bizim ülkemizde. Tecrübeyle sabit.

• clarq26 kullanıcısına yanıt
    Efsane duruyor 😅

• brnk kullanıcısına yanıt
    Sıcaklıklar nasıl?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.