Şimdi Ara

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
12
Favori
14.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pc konusu yok. Ayrıca oyun hakkında konuşan kişi sayısı az. Şuraya iki kelime yazmışız kötü mü oldu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalibrexx kullanıcısına yanıt
    Kötü değil arkadaşım da... Açın konusunu pc forumuna konuşun donanımlarınızı doyasıya... Yazılan mesajların yarısı pc ile ilgili biz playstation sahiplerini ilgilendirmeyen konular... pc kısmında ücretsiz bir şekilde wrc 23 pc adında açın konuşun burayı donanım bilgilerinizi yazana kadar...

• Kalibrexx kullanıcısına yanıt

Elbette kötü değil ama PC bölümünde Ana konu açmak daha iyi olur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation sahiplerinin büyük bir kısmı yok şu işlemci yok şu ekran kartı muhabbetleri yerine saf oyun deneyemine odaklandığı için zaten burada... pc ci arkadaşlarda sağolsun kendi konuları dışında hep Playstation konularına dadanıyorlar malesef...

• Oyunu sevmek için epey ısrar ettim ama birtürlü ısınamadım.Çıkmadan önce epey ümitliydim.Ama ne zaman oynadıktan sonra dirt 2 yi açsam sanki nefessiz kalmışımda oksijene kavuşmuş gibi hissedip oh be dedim.Bilmiyorum rally oyunlarını çok seven biri olarak bu oyunda beni sarmayan birşeyler var.Belkide beklentim fazlaydı ve gözümde büyüttüm.Neyse biraz daha şans vermek lazım.Herkese keyifli sürüşler

• espslash kullanıcısına yanıt
    Hocam dirt 2 ilk çıktığında Bi 10 saat oynamıştım acaba aralarındaki farkı kısaca özetler misin? Dirt 2 daha rafine bir oyun onu biliyorum ama mesela kariyer sistemi felan daha mı iyiydi?

• Tek sevmediğim birşey var kariyer modunda ki menü daha derli toplu tek ekran uzerinden olmalıydı kart sistemi gibi garip geldi bana .

• furandor kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kesinlikle katılıyorum güzel tanımlama kart gibi olması benimde hoşuma gitmedi

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ya hocam böyle boş yapma falan gerek yok çocukca yorumlara... 40 yaşında adamım fikrimi söyledim... Beğenmeyebilirsin böyle agresif mesajlara gerek yok... Burası playstation forumu kuralları belli... Boşu dolusu bu kısaca

• Katılıyorum arkadaşa. Ekran kartı, işlemci, dlss falan muhabbetleri burada iyi olmuyor. En sağlıklısi PC konusu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem pc hem ps5 te oynuyorum oyunu. Açıkçası ps5 kolda daha keyifli ama pc nin net grafikleri oyunu oynamada daha cazip geliyor. Bu arada takılmalar hala devam ediyor pc de…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dr.halil kullanıcısına yanıt

Ben ps5 de oynuyorum PC ye almadım çok fark var mı arasında.

• furandor kullanıcısına yanıt
    Bariz fark olarak biraz bulanık görünüyor ps5 te. Sanki yolların
    çözünürlüğü biraz düşük gibi. Efektlerde pek fark yok gördüğüm kadarıyla..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyuna son gelen güncelleme ile steam deck desteği geldi ve bende denedim bugün. Medium ayarlarda 30-40 fps arası performans alıyorum pc yada ps5 olmadığı ortamlarda oynanır. 😇

• T300 için şöyle bir önerilen ayar seti buldum.

https://www.briankoponen.com/ea-sports-wrc-thrustmaster-tx-t300-settings/

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 11 Kasım 2023; 20:20:41 >

• PS5 te güncelleme geldikten sonra bile hala daha ekran yırtılmaları yaşayan var mı?

• FEYM F kullanıcısına yanıt

Hala devam ediyor bende

• FEYM F kullanıcısına yanıt

Bende de hala devam ediyor

• Oyunun en büyük sorunu güncellemede çözüldüğünden bahsetmiş ama aynı devam bendede...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.