Şimdi Ara

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
12
Favori
14.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben hem PS5 hem PC sürümünü oynuyorum ikisinide gamepad ile oynuyorum nedense PS5 sürümü daha kolay geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volkan450 V kullanıcısına yanıt

Bu clup olayi nasil oluyor? Nasil katiliniyor? Klan gibi bir sey mi? Kulup sekmesine girince barkod cikartiyor anlamadim bir sey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 30 Kasım 2023; 15:13:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Hocam racenet.com sitesine girip yönlendirmeleri takip etmelisin. Oradan herhangi bir kulübe katılırsan oyunu bir sonraki açışında kulüp sekmesinde şampiyonalar göreceksin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Telefon kamerasına barkodu okutunca siteye yönlendiriyor. Giriş yapıp şampiyonaya katıl. Her hafta bir ülkede yarışlara giriyorsun, dünyada kaçıncı en iyi zamanı yaptın onu görüyorsun.

• Oyuna yenı bir guncelleme geldı mi

• zeyyan Z kullanıcısına yanıt
  • Yanlış hatırlamıyorsam 14 Aralık a kadar araç ayarlarınızın kaydını alın diye bildirim yaptılar. O tarihte güncelleme gelecek, köklü güncelleme olacak sanırım.

Buldum paylaşımı
    EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 6 Aralık 2023; 23:55:51 >
  • Steam'de tartışma konusunda geliştirici bir açıklama yapmış. Hala performansta sıkıntılar yaşanıyor oyunda. Umarım düzeltirler.

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU
  • Kariyer modda 2. sezonun sonuna geldim ancak oyun sezonu bitirip yeni sezonu başlatamıyor. Hata verip komple kapanıyor. Umarım 14 Aralık güncellemesiyle bu sorun düzelir. Platinum kupa alacağım oyunda, bir tek kariyer modda WRC sezonu kazanmak kaldı.

2.sezon yarın başlayacak.

• ninapersson N kullanıcısına yanıt

Yok sezon pass tan bahsetmiyorum. Kariyer modunun icindeki yarış sezonundan bahsediyorum. Hafta hafta gidiyor ya, son haftaya geldim orada hata veriyor.

anladım o 4.sezona geçerken bana da olmuştu 5-6 kere denedikten sonra geçti ama belli ki genel bir hata mevcut. belki 14'ün de gelecek update ile düzelir.

• Bu oyundaki kariyer modunu ben çözemedim bir türlü. Diğer wrc oyunlarında olduğu gibi ülkeler ve etaplar ard arda çıkmıyor. Generations ta gayet anlaşılırdı. Junior dan başlayıp wrc 2 ve en son wrc de yarışıp , ülke ülke etapları tamamlayıp kariyer modunu bitirebiliyorduk. Bir yarış yapıyorum. Örneğin Wrc kategorisinde oluyor istediği araç. Araç satın alıyorum wrc kategorisinden, sonraki yarış tek etaplık başka bir ülke de geçiyor ve sürekli araba alıp satmak zorunda kalıyorum. Kariyer modunun ilerleyişi karışık geldi açıkçası nasıl bir yol izlemem gerekiyor anlayamadım.

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt

Benefactor sekmesindeki hedeflere odaklansan yeterli.

İlk tepede yazan 4 hafta üst üste bütçeyi aşma. O devamlı tekrarlanıyor ve aşağıdaki bar için 1 ilerleme veriyor.

2, 3 ve 4. sıradakiler sezona yayılıyor ve örneğin wrc junior sezonunda 3 eventta podyum gör falan diyor.

Haftalarda, ilgili yarışların sağ altında hedef ikonu oluyor.

Bunlar dışında aralarda çıkan eventlar isteğe bağlı. Rest deyip o haftayı geçebilirsin veya bir event seçip katılabilirsin.

Bazı eventlar bütçe artış ödülü veriyor onlara girmeni öneririm.

Ek olarak bu oyunda kariyer modunun mantığı sıfırdan bir yarış takımı kurup onu yönetmek üzerine kurulmuş.

Senin bahsettiğin şekilde WRC Junior, WRC2 ve WRC sezonlarını sırayla oynamak istersen ana menüdeki Championship sekmesinden girip o şekilde oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 11 Aralık 2023; 15:35:42 >

Teşekkür ederim hocam cevap için en güzeli championship ten devam edeyim.

• EA Sports WRC - Season 2 Reveal Trailer | PS5 Games

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-in/games/ea-sports-wrc/ EA SPORTS™ WRC revs up with Season 2, featuring a brand new rally location and new customization items to unlock. Free for all players, the Central European Rally brings 12 new stages for drivers to tackle and master. Unlock new content in the Rally Pass, including Free, VIP (Paid for), and EA Play items. Re-live iconic events in rally history with all-new Moments dropping every day in-game. Get behind the wheel on PlayStation®5! Buy now: https://www.ea.com/games/ea-sports-wrc/wrc/buy EA SPORTS™ WRC contains over 200 rally stages with greater realism, fidelity, and detail than ever before along with 78 real-world rally cars, covering the entire history of the sport. The Dynamic Handling System is the most authentic and dynamic handling model the Codemasters team has built to date. Design and drive your dream rally car with the debut of Builder mode, race and overcome recent events alongside real-world highlights and nostalgic throwbacks in Moments mode, or battle the elements across dirt, snow, and asphalt in the pursuit of the perfect run. *Conditions and restrictions apply. See https://www.ea.com/games/ea-sports-wrc/wrc/disclaimers for details. #ps5 #ps5games #EASPORTS #WRC #EASPORTSWRC
    https://www.youtube.com/watch?v=y0JW10yc-O8
  • EA SPORTS™ WRC - ORTA AVRUPA RALLİSİ & SEZON 2 GÜNCELLEME DETAYLARI

Yeni bir konum, Rally Pass öğeleri ve Anlar, EA SPORTS™ WRC için 2. Sezon Güncellemesine göz atın;

• Güncelleme geldi. 5.8 gb

Kalabalık mekanlarda, köylerde falan olan kasma, frame düşüşleri ciddi oranda giderilmiş. Kastığını bildiğim Monte Carlo, Portekiz, Korsika köy etaplarını denedim özellikle, bayağı hissediliyor fark. Ama yırtılma, kırılma her ne ise o sorun duruyor olduğu gibi malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 14 Aralık 2023; 18:14:36 >
  • Yahu güncellemeden sonra club da ki ispanya rallisine girdim kırılmalar artık kopmalar boyutunda ve aralıksız hale gelmiş. Update öncesi bütün etap boyunca zor fark edilir ancak bir kırılma olurdu. Çoğu etapta hiç farketmezdim bile. Gerçekten küfür gibi update pes.

• Timetrials de dikkat ettim kırılmalar atlamalar gibi problemler yarışa ilk girdiğimde yoğun olurken restart yapınca düzeliyor. Galiba ilk girişte shader yüklüyor devamında onu kullanıyor oyun. Bu yamadan önceki halindede böyleydi..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.