Şimdi Ara

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
12
Favori
14.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizce wrc 10 mu yoksa EA sport wrc mi?
    Ps5 te oynayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far2Cry kullanıcısına yanıt
    Ea sport kesinlikle en iyi ralli oyunu şu an için...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FEYM F kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. Son olarak 120hz desteği varmı acaba bu oyunun?

• PS5 de böyle problemler var mı ya. Gerçi ben epicden aldığım için mecbur EA desktop kuruyorum. Steam'den alanlar daha rahatmış. Allah belasını versin bu EA server'in. Güzel süre kasıyorsun arkaplanda bağlantı falan kopuyor bir daha da bağlanmıyor. PC de sürekli net var üstelik. Şu sıralar çok fazla yapmaya başladı ya. Bıktırdı yani oyun zevki falan bırakmadı EA sağolsn.

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU
  • Oyun ps indirimde
    Yapıştırdım bende
    Wrc generations iyi mi acaba dostlar grafik oynanış olarak

Grafikler ps3 gibi aldım ama emin misin
    Gerçi oyun tam inmedi şu an traing mod açık

• Wrc 9 ile çok farkı var mı sizce? Çok takip etmiyorum ralliyi

İroni yapıyorsun herhalde
    Lafına güvenip aldım
    Wrc generations yanından geçemez
    Grafikler berbat
    Oynanış berbat
    Menüler berbat

• Lafına güvenip aldım demen komik olmuş... ben yıllardır ralli oyunları oynarım ve sürüş fiziği olarak gayet güzel bir oyun... diğer dediğin konular benim önceliğim değil... ben beğenerek oynuyorum, sen beğenmeyebilirisin... herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Benim için grafik menü vs mühim değil... Sen senin gibi düşünen birine güven en güzeli...

• WRC 9 ile çok farkı var mı?

İkinci soru Dirt Rally 2.0 mı bu mu çeşitlilik açısından?

PC için söylüyorum,

grafikler git gide güzelleşti daha berbattı.

Dirt oynayan bunu da sever,

Generations normal halinin fiziği çok iyi değil yani WRC araçları berbat kayıyor ve turboyu hiç ayarlayamamışlar. FAkat aylarca kasarak oynarsan alışıyorsun ben de generations 'dan geçince saçmalamıştım ama en sevdiğim EA WRC oldu.

Direksiyon setinde otomatik açı ayarlama var. Bende Direct Drive set var. Direksiyonda ayarlıyorum 1180 dereceye, hangi aracı seçersem seçeyim otomatik açıyı atıyor mis gibi. Aynısı RBR'de de oluyor. Generations'da böyle bir olay yok içeriden hagi açıyı ayarlarsan o.

Sürüş dinamiği çok daha gerçekçi. Savrulma ve kaymalar daha iyi, ben FFB olarak baktığım için biraz da olaya, FFB verisi daha canlı. KAfadan kaydığını, patinaj çektiğini ayırt edebiliyorsun. Genarations'da tek düze hep FFB. Ama eskiden o çok iyi geliyordu bana da :D

EA WRC de kötü olan tek şey . EA desktop uygulaması EA nın kendisi aslında. Allah belasını versin EA server'ın EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU  Oyunda ise kariyer modu rezalet bombok. Anlayıp adam gibi kariyer yapan yoktur dünya üzerinde.

• Ben de diğer wrc serisinden sonra bunu alsam mı diye düşündüm de sonra ea play de 5 saatlik deneme sürümü vardı orada oynayıp 1 saat bile dayanamayınca vazgeçtim. Generations ı oynamadım ama wrc 8-9-10 içinden geçer bunun bana kalırsa. Ea codemaster i satın alınca burayı da kendine benzetmeye başlamış.

• TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt

Benzeyen bir şey yok, dirt altyapısını aynen kullanıyor. Bir ton güncelleme geldi ayrıca oyunun ilk çıktığı zamanki hafif fizik sorunları da gitti. Generations'ı oynamayıp böyle yorum yapmak da garip. Generations da zaten WRC10 alt yapısını kullanıyordu. Sadece hibrit araçlar WRC ye dahil olunca onu eklediler ama WRC araçlarının fizik modellemesi çok saçmaydı. Saatlerce oynayıp alışmak gerekiyor ve buna rağmen açmalıyordu araba, buzda kayar gibi kayıyor, ara gaz vermen garip, motor sesleri garip. Ben generations u tam 1 sene aralıksız oynadım neredeyse, şimdi de WRC oynuyorum ikisinde de uzun süre tecrübem var. WRC 10, generations'dan biraz daha iyi, en kolayı ise oynamadım ama 8 ya da 9 diyorlar.

EA WRC nin tek kötü yanı, bazı yerlerde simülasyon değil de arcede gibi davranması. Mesela gerçekte yapamayacağın manevralarla viraj dönebiliyorsun bazı yerlerde. O yüzden online sürlerde ciddi fark atanlar oluyor. Kimileri hayvan gibi kesiyor virajları, gerçekte öyle kesemezsin. Şu anda acropolis rallisi var youtube'da açıp bakın, adamlar sert virajları tepe limit 40 50 ile dönüyor neredeyse ama oyunda bnezer virajı 80 90 ile dönebiliyorsu.

Ha daha da simülasyon istiyorsan o zaman RBR oynayacaksın ama onda da debriyaj şart zaten PS sürümü yok onun.Zaten generations dayanılmaz fiziklerinden bıkan bir modcu RBR modu çıkarttı, rbr fiziklerini generations'a ekliyor falan. Ama ona rağmen kaymalar etmeler hala garip. Belki de ben 27" monitörle kötü bir FOV açısıyla oynuyorum hızı algılayamıyoruz tam ondandır. VR gözlük olsa belki daha iyi. Daha süslü püslü grafik istiyorsan Asetto Corsa yükleyip modların dibine vuracaksın saatlerce uğraşıp.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Hocam siz oyunu pc de direksiyon ile oynuyorsunuz sanırım? Ben konsolda joystick ile oynayan keyfe keder oynayan biriyim. Benim için biraz görsellik biraz da akıcı bir oynanış olması yeterli. Bunu da aldığım bir oyunken bu seri , bu oyunda beklentilerimi karşılayamadı.

Sizin bahsettiğiniz teknik terimler size hayal ettiğiniz oynanışı veriyorsa güle güle kullanın. Ben sadelik arıyorum. Oyuna bakış açımız ve beklentilerimiz aynı değil. Size eski serilerde absürt gelen şeyler bana eğlenceli ve rahat geliyor. Ha keza siz sim içerikten yanasınız Ben de iş o konuya gelince sıkılıyorum.

Zevkler ve renkler diyor Size iyi oyunlar diliyorum EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU 

• online lobilerde takilan var mi varsa gozleminiz nasil?

moments kisminda takilayim dedim ama sureler yapay zekaya mi karsi online dakilere mi karsi anlamadim. karmasik bir yapisi var oyunun, tasarlayani tebrik etmek lazim.

bu arada baya bi sure ps5 ile oynadim su an pc den oynuyorum. ayarlari ultraya cektigimde grafik ve goruntu kalitesi, isik, yansima, cozunurluk acisindan ps5 ile arasinda cok buyuk fark var. sadece oyunun optimizasyonu sorunlu, 90 fps anca aliyorum.

EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 25 Eylül 2024; 10:27:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ps5 üstünde doğru düzgün sorunsuz ve sürüşü çok zorlamayan bir oyun arıyorsanız WRC 9 en iyisidir, 120fps desteği bile var. Biraz zorlanmak istiyorsanız WRC 10. Ps5 sürümleri sorunsuz ve çok iyi bunların. Bunların da ps4 oyunları iğrençti mesela, Dirt oyunları 1080p 60 fps iken bunlar daha dandik grafiklerle 30fps bile veremiyordu ps4 üstünde. Devran tersine döndü codemasters Ea eline geçince.

EA Wrc denen çöplüğün ekran yırtılmaları ve saçma sapan kariyer moduyla uğraşmaya değmez, grafikleri iğrenç ve bozuk bir oyunla Rally keyfi yaşanmaz, saçma sapan daracık yollarda iğrenç grafiklerle düşük fps ile paranızla rezil olmayın.

Bu arada ben oynayamadım beceremedim diye kin kusmuyorum, oyunu platinletim 26 saatte, benim oynanış ile ilgili bir sorunum yoktu, sorun ps3 dönemi iğrenç grafikler, birde üstüne düşük fps ve ekran yırtılması saçmalıkları, her şey bulanık, aracın arkasında kocaman şeffaf frs kaynaklı hayalet gölgeler beliriyor takip kamerası ile oynayınca, Allah bilir oyun 720p render alıp sahte 4k upscale ediyor, Çünkü oyundaki çevre grafiklerinin kalitesi kesinlikle 1080p bile değil.

Oyunun grafiklerinin tek düzgün göründüğü zaman dilimi güneşin olmadığı anlar, o zaman grafikler çok belirgin olmadığı için hiç bir çirkinlik sırıtmıyor, aam tabi orda da ekran yırtılmaları bi şekilde sizi buluyor...

NOT: Ps5 konusu olduğu için PS5 oyununda yorum yapıyorum, pc sürümü beni ilgilendirmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.