< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECBalaban -- 12 Mayıs 2024; 8:57:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA SPORTS WRC 23 | PS5 | ANA KONU (22. sayfa)
-
-
Çok şaşırdım. Elimden geleni yaptım mutluluk cetveli epey yukarıdaydı ama kimse teklif felan etmedi bana. Bu işte torpil dönüyo gibi geldi bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sezon saçma bir şampiyona verdi. Yarışta 25 km/h altına düşme ve 113 km/h üstüne çıkmadan sektör sektör geriye sayan saatte zamanında bitir. Erken veya geç gelirsen ceza puanı alıyorsun. Sıralamayı da en az ceza puanı alan kazanıyor. Etap bitince diğer etaplar üzerine eklenerek gidiyor.
Amaç en kısa sürede etabı tamamlamak değil vaktinde bitirmek. Fenalık geldi valla. Ana görev olmasa oynamazdım.
Hocam oyunu sırf bu mod yüzünden sildim biliyorum o modun şampiyonasına girdim ben birde. 10 saat oynamışımdır belki
Görevleri bitirip de gelmediyse Wrc2 garip gerçekten
Gelmedi hocam tam60 saat oynadım
Ps3 dönemi gibi iğrenç grafikler düşük fps, oyunun kendi zaten beş para etmez rezil bir şey, boşuna paranızı kaptırmayın buna.
Tv de ölçme şansım yok, 30 40 fps ya veriyor ya vermiyor, aşırı bulanıklık düşük çözünürlükten kaynaklı, sanki 720p işliyor ve fsr ile 4k yapmışlar gibi o yüzden rezil grafikleri var. Arabanın arkasında her zaman hayalet bir gölge var, dandik fsr gölgesi bu zaten.
Unreal engine çöpü ile böyle olacağını biliyordum, ama bu kadar kötüsünü beklemiyordum kötünün de kötüsü her açıdan kocaman bir çöp.
Bonus olarak bir önceki güncelleme ile seviyemi sıfırladı bu çöplük oyun.
Dirt rally ve Dirt rally 2.0 ile aldığınız keyfin 10/1 ini alamazsınız bununla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 15 Mayıs 2024; 8:42:15 > -
Guya indirime girmis yuzde 70 ama cikis fiyati arttigi icin suan bizim icin hicbir hukmu yok. Kimse de onermiyor zaten gordugum kadariyla. Gran Turismo 7 ile devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps 'de kaça bilmiyorum ama Pc için epic 'de 600 lira şu anda. Çıkış fiyatı 800TL 'di :D
Ben 350 ye almıştım. Baya iyileşti güncellemeler ile. Ama iç kullanımda kamerayı simüle etmekten vazgeçmediler. İnsan gözü öyle yeşilimse görmezki dışarısını. İncar görüntüsü gibi yapıyorlar. dinamik aydınlatmayı düzletmeleri lazım.
Ben sürekli oynuyorum şu an baya iyi seviyede. Ama daha geliştirilmesi gereken yerleri var eksiklikleri var.
-
EA Sports WRC - Season 5 Reveal Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/en-us/games/ea-sports-wrc/ EA SPORTS™ WRC revs up with Season 5, featuring brand new Moments and Season 5 of the Rally Pass, filled with new customization items to unlock. Free for all players, Season 5 lets you re-live iconic events in rally history and based on the current season with all-new Moments dropping every day in-game. Unlock new content in the Rally Pass, including Free, VIP (Paid for), and EA Play items. EA SPORTS™ WRC contains over 200 rally stages with greater realism, fidelity, and detail than ever before along with 78 real-world rally cars, covering the entire history of the sport. The Dynamic Handling System is the most authentic and dynamic handling model the Codemasters team has built to date. Design and drive your dream rally car with the debut of Builder mode, race and overcome recent events alongside real-world highlights and nostalgic throwbacks in Moments mode, or battle the elements across dirt, snow, and asphalt in the pursuit of the perfect run. *Conditions and restrictions apply. See https://www.ea.com/games/ea-sports-wrc/wrc/disclaimers for details. #ps5 #ps5games #EASPORTS #WRC #EASPORTSWRChttps://www.youtube.com/watch?v=B-rURVILxjQ -
Ben dirt rally 2 ye geri döndüm. Ea çok beklenti yaratmıştı ama 2024 yılında kabul edilebilir bi oyun değil bu. Maalesef başka alternatif de yok. Bu sene sonunda bari düzgün bi oyun cikarsalar dicem de hiç umudum yok. Gran turismo 7 de rally etapları var o kalitede bi rally oyunu gelse daha ne isterim.
Benim umudum yok hocam bundan sonra düzgün oyun çıkması mümkün değil, unreal engine çöpü ile yapılan oyundan hayır gelmediği için grafikleri kıstıkça kısıyorlar, ona rağmen oyunlar doğru düzgün yinede çalışamıyor hep sorun hep bi rezillik.
-
Wrc generation tavsiye ederim. Kariyer menüsü çok anlaşılır ve bilgilendirici. Çok fazla ülkeden etap var. Grafikleri de güzel nispeten, oyunun gördüğüm kötü yani araç motor sesleri kötü, araç seslerini yapamamışlar resmen. Sürüş hissiyatı dirt rally 2 den farklı alışması vakit alabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 19 Haziran 2024; 14:43:28 >
Bir ben mi beğeniyorum oyunu
50 saati devirdim, tek şikayetim yırtılmalar, o da son zamanlar da epey azaldı.
'Moments'a bir tane event gelmiş, Şili, 70 km (35km x 2 etap). Co-Pilot kapalı, ıslak gravel. 1979 Talbot Sunbeam Lotus ile yarışıyoruz. Arkadan çekişli. Müthiş keyifli event.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen gelen belki hala duruyordur finlandiya etabı var dümdüz gidiyorsun neredeyse. Ulen o kadar hızlı gitmeme rağmen bir türlü derece yapamadım ya
moments da da eskiden çok fazla etap gelirdi. Hatta WRC sezonuna göre etaplar çıkardı 2 seferdir hiç ilgilenmiyorlar. Sardunya polonya hiç düzgün momentsa düşmedi.
-
Finlandiya etapları beni de zorluyor. Pistin karakteristik özelliğine göre çok fazla agresif sürüş istiyorlar hiç tolerans bırakmamışlar. Genelde etaplar atlamalı zıplamalı orada (düz de olsa) aracın dengesi çok bozuluyor.
Şu an Rovenpera ile oynadığımız bir Fin etabı var momentsta gümüşte kaldım ben de onda. Hepsi biterse sonra bakacağım tekrar.
-
Finlandiya için direksiyon seti gerekli. Dualsense ile kontrol bir yere kadar.
Momentste bazı etaplar için ea play üyeliği istiyor. Sizler edindiniz mi?
Oyunu satın aldığım hesapta EA Play var ama oynadığım hesapta (US) yok, hesaba özel bir satın alım olduğu için o içeriklere ben de ulaşamıyorum ama bence gerek de yok açıkçası. + birkaç event sunuyor.
2. ya da 3. sezonun (hatırlamıyorum) moments eventlarının hepsini yapmıştım ben ve rally pass ilerlemesinin sonuna ulaşmıştım. Ea play içerikleri olmadan yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X