Şimdi Ara

WRC 3 ( ANA KONU - ÇIKTI ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
6.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer serilerine göre daha iyi gibime geliyor. Grafikler felan güzel olmuş.
  • Demo yu oynadım, önceki seriye göre ciddi gelişme var.

Ama hala ps2 zamanındaki sony nin yaptığı wrc kadar bile değil. Dirt serisini sevmiyorum şahsen, ralliden çok, sirk yarışı gibi.

Şöyle ciddi ciddi bir wrc oynamayalı baya oldu. Sanırım alırım bunu.
  • Ps3 de demosunu oynadım bana yine aynı tas aynı hamam gibi geldi. Değişen bir şey yok rezil olmuş oyun bence...
  • Ps2 de gunlerce oynadım . :)
    full az daha iyi olsa alirim bu oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arabalar yolda değilde havada giden yarış oyunu değil mi ? Tekerler yere değmiyor falan

• Şuan en iyi ralli oyunu hangisi arkadaşlar?
  • pc demo çıktımı beyler? deneyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus

pc demo çıktımı beyler? deneyelim..

PC için demo çıkmadı,PS3 ve XBox360 a çıktı.Zaten oyun Cuma günü çıkacak full sürüm
  • Biraz oynadım ben hayır diyorum
  • grafikleri çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Şuan en iyi ralli oyunu hangisi arkadaşlar?

dirt 2 diyorum ben
  • bir dirt değil
  • Whell Settings te en alttaki seçenek dışında ayarları değiştiremiyoruz ? veya bende mi sorun var,en alt kısım dışında diğer ayarlar kitli gözüküyor
  • Oyunu biraz oynadım. Bence Önceki WRC'lerden daha başarılı. Her sınıf aracın değişik sürüş dinamiği var. Özellike 2 çeker bir araçtan 4 çeker bir araca geçince sürüş bayağı bir fark ediyor. Grafikler resimdeki gibi güzel değil. 9800GT ile 40-50 fps ile rahatça oynanıyor . Çevre, dağlar taşlar çeşitli fakat grafikler günümüzün gerisinde. Tabiki bir Dirt değil ama oynamaya değer bence. Sesler ve müzikler güzel. Oynanabilirlik zorluğu orta karar.
    Oynanabilirlik:9
    Grafik:5
    Ses:7
  • Geçen seneki facia oyundan sonra iyileşme var gibi.

Çarpmadan gitmeyi başaramadım Super Stage Special'de
  • bu arabayı nasıl açarız ?

WRC 3 ( ANA KONU - ÇIKTI )
  • Beyler ben bu oyunun Skidrow sürümünü indirdim ama oyunu açtığımda ilk gelen dil ve seçenekler ekranından sonra play'a tıkladığımda oyun loading ekranındayken WRC3 çalışmayı durdurdu uyarısı çıkıyor ve oyun kapanıyor ! sizce sorun ne olabilir ? ( Windows 7 64 Bit )
  • oyunu oynuyorum 1 ve 2. serilerine göre %100 değişim var..kontroller oldukca iyi.otomatik fren ve sürüş seçenekleri var.. grafikler güzel...gt560ti ile full ayarda gayet hoş bir görüntü alıyorum.. projeksiyonda oynadıgım için verdiği zevk tartışmasız çok iyi..Bence bu oyunu oynamalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 15 Ekim 2012; 12:13:44 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.