Şimdi Ara

WRC 3 ( ANA KONU - ÇIKTI )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
6.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çıkış Tarihi : Ekim 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 14 Ekim 2012; 19:45:41 >

• Videodaki gibi aracın yan yan gitmesi olsun yeter rally işte
  • Wrc 1 wrc 2 berbattı , buda büyük ihtimalle berbat olacaktır. Çekirgeyi 3 kez zıplatmayın
  • Hardcore bir ralli oyunu olacağı iddaa edilen Dirt 4 öncesi idare eder bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

Hardcore bir ralli oyunu olacağı iddaa edilen Dirt 4 öncesi idare eder bence

Eminim hardcore olur

1. oyun eh işte,2.oyun berbat ötesi.Bakalım bu nasıl olacak ? pilotlar oyuna bakıp yorum yapmıyorlar mı acaba da bu kadar kötü oyunlar çıkıyor
  • Oyundan bazı resimler yayınlanmış

• Düzgün bir sürüş stili getirsinler.Gerisi hallolur
  • Şu Milestone denilen firmadan adam da olmaz, kadın da olmaz. Koskoca WRC lisansı ancak böyle dandik oyunlarla heba edilebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 15 Temmuz 2012; 13:16:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

bunun ilk oyununu oynadığımda colin mcrea rally 4 e benzetmiştim fena değil aslında ama 2 dk oynayıp sildim :)

90 lardan kalma
  • Çıkış tarihi : 12 Ekim 2012

• Hep sevmişimdir bu oyunu.
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=kzZMOdKsoww&feature=player_embedded#!]

fiziklere bak yav,daha kötüsü olabilir miydi ? 2010 idare ederdi de her sene neden geriye giderler
  • iyide o wrc2
  • arkadaşlar ben severim wrc serisini ama KESİNLİKLE ön kaputtan oynamak lazım araç dışı kamera çok yanlış intiba veriyo oyun hakkında. özellikle araç yola büyük geliyo gibi hissediyosun ve döndüremiyosun aracı zaten limitlerde sürerek oynamak istiosan kaput kamerası şart yola hakimsin ve sürüş fizikleri çok hoş oluyo...bu arada çok iddalıyımdır wrc 2011de uzmanlığım super special stage 1vs 1 ler (heavy damage seçili hata yapan ölür)...kapışmak isteyen varsa hazırım....
  • Grafikler hoşuma ciddi..Canlı bir renk paleti var..
    Kokpit kamerası var mı ..Varsa nasıl acaba ?

Sürüş dinamikleride gerçeğe yakın olursa tadından yenmez..
    Bir zamanlar ps2 de oynamıştım bu oyunu herhalde WRC2 idi..
    Oldukça güzeldi..
    Bekleyelim bakalım 12 ekimi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

bu oyunu onlineda direksiyon ile oynarsan kafana verirler....joystick en ideali bu wrc oyununda...denedim öyle söylüyorum....bu arada bu videodaki keltoşa acaip kıl oluom tam tecavüzcü çoşkun tipi var ....da...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: trschumi

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

bu oyunu onlineda direksiyon ile oynarsan kafana verirler....joystick en ideali bu wrc oyununda...denedim öyle söylüyorum....bu arada bu videodaki keltoşa acaip kıl oluom tam tecavüzcü çoşkun tipi var ....da...:)

dış kameradan bişeye benzemiyordu da içten eh işte,kollar biraz daha aşağıda olsa daha iyiymiş tabi en önemlisi sürüş

• c0demastera verseler dahah iyi yapardi....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.