Şimdi Ara

WRC 3 ( ANA KONU - ÇIKTI ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
6.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kaput kamerasıyla oynadığınızda kontroller olması gerktiği gibi yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi grafik olarak dirt serisinin gersinde ancak verdiği ralli hissi onun çok daha üzerinde ama kesinlikle bir RBR değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus

kaput kamerasıyla oynadığınızda kontroller olması gerktiği gibi yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi grafik olarak dirt serisinin gersinde ancak verdiği ralli hissi onun çok daha üzerinde ama kesinlikle bir RBR değil.

Aynen katılıyorum hocam zaten piyasada 2 yada 3 tane rally oyunu var tmm belki dört dörtlük oyun degil ama gayet güzel eğlendiriyor tabi herkeze aynı zevki vermeyebilir sonuçta zevk meselesi kardeşim
  • WRC 3 grafik, sesler efektler olmuş. Fakat halen oyun zevki 2005'de ki ps2'deki wrc 5 değil. Konuyla ilgili wrc3 yapan firmaya mutlaka feedback vermek lazım. ben yazdım.

evde 3d'li ekran kartlı pc'im olmasına rağmen halen canım çektiğinde ps2 yi kuruyorum wrc5 oynuyorum. onun gibi bir oyun halen yok.
  • Orjinal olmayan surumunden wrc.exe calısmayı durdurdu hatası alıyorum sistem uyumluluk modundan degiştirdim olmadı baska ilaç denedim olmadı yardımcı olabilicek arkadaslar var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BaDBoY-

Orjinal olmayan surumunden wrc.exe calısmayı durdurdu hatası alıyorum sistem uyumluluk modundan degiştirdim olmadı baska ilaç denedim olmadı yardımcı olabilicek arkadaslar var mı acaba ?

güvenlik duvarından wrc.exe ye izin ver. virüs programından oyunun olduğu klasörü istisnalar arasına ekle. directx de güncellediysen oyunu yeniden kurmaktan başka yapacak birşey görünmüyor. benim aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.beyol

quote:

Orjinal olmayan surumunden wrc.exe calısmayı durdurdu hatası alıyorum sistem uyumluluk modundan degiştirdim olmadı baska ilaç denedim olmadı yardımcı olabilicek arkadaslar var mı acaba ?

güvenlik duvarından wrc.exe ye izin ver. virüs programından oyunun olduğu klasörü istisnalar arasına ekle. directx de güncellediysen oyunu yeniden kurmaktan başka yapacak birşey görünmüyor. benim aklıma gelenler bunlar.

Saol kardes güvenlik duvarını kaldırdım.Directx te guncel virüs programında wrc.exe yi de tarama dısı yaptım ama sonuc degişmedi:( O kadarda umutlanmıstım ne zamandır wrc oynayamıyoruz diye ama saglık olsun formattan sonra tekrar denerim artık

• quote:

quote:

quote:

Saol kardes güvenlik duvarını kaldırdım.Directx te guncel virüs programında wrc.exe yi de tarama dısı yaptım ama sonuc degişmedi:( O kadarda umutlanmıstım ne zamandır wrc oynayamıyoruz diye ama saglık olsun formattan sonra tekrar denerim artık

kardeş directx sdk güncellemesini yap ve visual cc 2005 visual cc2008 ve visiual cc 2010 u filan kur bendede ilk kurdugum zaman aynı hatayı veriyordu kafayıı yiycektim sonra o programları yüklemem gerekiodu başka bir oyun için ve sonradan birdaha bakım dedim wrc 3 e ve oyun acıldı.. yani tamamen directx ve bu programlarla alakalı bir durum haberin olsun.. umarım yardımcı olabilmişimdir iyi oyunlar ha unutmadan netfream work' filanda güncelle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 16 Kasım 2012; 14:59:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magicans

quote:

quote:

quote:

kardeş directx sdk güncellemesini yap ve visual cc 2005 visual cc2008 ve visiual cc 2010 u filan kur bendede ilk kurdugum zaman aynı hatayı veriyordu kafayıı yiycektim sonra o programları yüklemem gerekiodu başka bir oyun için ve sonradan birdaha bakım dedim wrc 3 e ve oyun acıldı.. yani tamamen directx ve bu programlarla alakalı bir durum haberin olsun.. umarım yardımcı olabilmişimdir iyi oyunlar ha unutmadan netfream work' filanda güncelle..

Bu söylediklerinizi denicem bi hocam tesekkürler

• ilk ikisine göre gayet iyi tam olarak alışamasamda ben sevdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgm -- 23 Kasım 2012; 9:24:57 >

• wrc 3 için yarışa başlamadan önceki arabanın suspansıyon balata kısımlarındakı + - ayarlarını ne düzeyde yapmalıyız hangılerı uygun bılen yardımcı olabılıcek varmı
  • Ralli seven herkes bu oyunu oynasın derim.Dış kameradan oyun pek sarmıyor ama içinden oynayınca çok güzel oluyor. Oynanabilirlik ve grafikler ilk oyunun çok ilerisinde ,1 ve2 yi oynayıp beğenmeyenler wr3 e şans versinler derim.

Oyunda bir hata mı ne var , fsaa ve high textures açınca iyi bilgisayarda bile oyun kasıyor.Bunları kapatınca yağ gibi akıyor
  • araç içi kameradan grafikler oldukça güzel ama dış kameradan rezalet. cmr3 ten farkı yok. araba çizgi film gibi ve ne hikmetse sanki yere değmiyor da havada gidiyor gibi.
    hard core yarışçı olmadığım için oldukça zorlandım ben joypadle oynarken, en kolaya aldım anca öyle oynayabiliyorum
    bu arada anti aliasingi açınca çok takılıyor oyun. sistem de fena değil hani, 660ti ve 4.4ghz işlemci ile oynuyorum

• Playstore dan yarış oyunları indirimi kapsamında 40 tl ye bulunca atladık...

Bakalım nasıl olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 11 Şubat 2013; 10:57:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Playstore dan yarış oyunları indirimi kapsamında 40 tl ye bulunca atladık...

Bakalım nasıl olmuş..

keşke almasaydınız,ama belki beğenirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.