< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Ağustos 2020; 9:14:41 > |
WRC 9 [XBOX SERIES X / ONE ANA KONU]
-
-
-
-
Oyunu oynayan yok mu ya? Bi niyetleniyorum ama WRC 8'den çok da farkı yok gibi geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KalemistikOyunu oynayan yok mu ya? Bi niyetleniyorum ama WRC 8'den çok da farkı yok gibi geliyor.
Ben oynuyorum ve sanırım bu oyunu beğenen tek insan evladı benim.
One S’de WRC 8 oynamıştım çok çok kötüydü, şimdi Series X’de WRC 9 oynuyorum arada her açıdan dağlar kadar fark var.
Dirt Rally 2 ve WRC 9 dışında gerisi tırt.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ***Respect***Ben oynuyorum ve sanırım bu oyunu beğenen tek insan evladı benim.
One S’de WRC 8 oynamıştım çok çok kötüydü, şimdi Series X’de WRC 9 oynuyorum arada her açıdan dağlar kadar fark var.
Dirt Rally 2 ve WRC 9 dışında gerisi tırt.
Alıntıları GösterGrafikleri beğendin mi hocam? Geçen nesil gibi mi duruyor, fark var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: KalemistikGrafikleri beğendin mi hocam? Geçen nesil gibi mi duruyor, fark var mı?
Alıntıları GösterBazı parkurlar çok güzel, bazılar PS3 terk.
Hava durumuna göre grafikler çok değişiyor. Fırtınalı-yağmurlu havada oha dedirten parkur, öğle saatlerinde açık havada PS3 oyunu gibi duruyor. Grafik kalitesi çok değişken. Oyunun en büyük eksisi bu benim için. Sizin xbox hangi model?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Respect***Bazı parkurlar çok güzel, bazılar PS3 terk.
Hava durumuna göre grafikler çok değişiyor. Fırtınalı-yağmurlu havada oha dedirten parkur, öğle saatlerinde açık havada PS3 oyunu gibi duruyor. Grafik kalitesi çok değişken. Oyunun en büyük eksisi bu benim için. Sizin xbox hangi model?
Alıntıları GösterSeries X benim de. Yeni nesil optizime oyun yokluğundan böyle en köşede kalmış oyunlara bakınıyorum acaba tatmin eder mi diye.
-
Bende bütün yarış oyunları var. Hepsini sıradan tekrar kurup One S ile aradaki fark görmek istiyorum zaten. Şu an Dirt 5-Wrc9-DirtRally2 kurulu, diğerlerini de yarına kadar indiririm. Ondan sonra konuya daha detaylı yazabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Respect*** -- 1 Aralık 2020; 18:45:25 > -
Bugün denedim, Series X üzerinde WRC 8 ile 9 arasında aman aman bir fark yok. Eğer elinizde 8 varsa 9 almaya değmez.
-
Indirime girmişken alayım dedim ama kimse ilgilenmiyor sanırım bu oyunla :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X