Arkadaşlar merhaba, ingilizce writinglerimi kontrol ettirebileceğim bir site veya uygulama gibi birşey arıyorum. Bununla ilgili birkaç program denedim grammer hatasını bulması için ama piyasadaki programlar çok iyi çalışmıyor.( bilerek birkaç hata yaparak denedim) Bu konuda önerilerinize açığım şu anda writingimi gerçekten iyi bir seviyeye getirmem gerekiyor. Tabiki ücretsiz seçenekler her zaman favorim olacaktır :)) veya bu konuda geçekten güvendiğiniz programlar varsa onlarıda önerebilirsiniz.
Grammarly ücretsiz versiyonu fena değil. Ben onu kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Antocio
Grammarly ücretsiz versiyonu fena değil. Ben onu kullanıyorum.
Hocam onu daha önce denedim ama genelde sadece kelimelerin isim sıfat ve fill olmasına göre bir değişiklik öneriyor.Bilerek relative clauselarda kullanım hataları yaptım ama bunları bulamadı baya bariz olmasına rağmen. Yani onun yaptıklarını wordde kontrol ettirerek bulabiliyorum. Eğer keşfetmediğim bir yeri varsa.
expensee
kullanıcısına yanıt
İsteğinizi tam olarak anlamamıştım, evet haklısınız Word ile de aynı şeyleri bulmak mümkün. Ne yazık ki başka bir program bilmiyorum, Grammarly premium versiyonunu kullanmıştım ama açıkçası o da pek işime yaramamıştı gibi. Ucuz bir şey sayılmaz.
Antocio
kullanıcısına yanıt
Anladım hocam açıkçası bende yaramayacağını düşünüyorum premiumunda bu yüzden hiç gerek yok bunun üzerine bir site var mı merak etmiştim aslında bir yandan da insanların kontrol edebileceği paylaşıp tartışabilceği ama öyle birşey de yok sanırım.
google grammarly similiar yaz başka alternatifler çıkabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme