Kablosuz-N 150Mbps Uydunet Kablo Modem Kiti, Linksys WRT120N kablosuz router ve Motorola SB5101 kablo modemden oluşmaktadır. Uydunet’e en performanslı ve esnek bir şekilde,4 bilgisayara kadar kablolu ve kablosuz bağlanmanızı sağlar . vATAN BİLGİSAYARDAN bu seti aldım.
.Şimdi benim sorunum, Motorola modem SB5101 ile internette çok rhat gezinebiliyorum.Ama Linksys WRT120N kablosuz router 4 port lu routerı taktığım zaman torrent ile 1 mb bağlantı hzında sorunsuz gece gündüz download yapıyorum.Ama internet sayfası açtığım zman aras sıra bağlantı kopuyor.Sonra linksysy nin yanında glen yazlım networl magic uygulamasıyla bağlantı onara tıkladığım zman bağlantı 5-10 sn de geri geliyor. Sanırım sorun router ayarlarında .
Daha önce mac ıp clone yaptım.Linkssys nin servisini aradım 2-3 kez.Uynuneti defalarca aradım. Uydunetten Eve gediler, sorun yok diye gittiler.Lütfena rkadaşlar konuyla ilgisi olan bir arkadaş yardım edebilirmi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme