Şimdi Ara

wts 88 7-1 Hybird Nuker PERS!A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skilleri görüldügü gibidir.. Bursa Hatay KocaeLi eLden OLabilir... Soyuk OLarak satılıcaktır 7-1 HYbirddir ...
    Ghostdr1v3r@hotmail.com Takas Söz konusu degildir başka charım oldugundan 1k silk yada Tl karsılıgı satılıktır giren uplasın ltfn :thumbsup: teklifler pm yada msne göre fark etmes :curtain:
    (Persiada eu Warlock yan buildi önemli degil takas edebilirim çarın durumuna bağlı..)
    SKillS

örnek ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ||izmitLee|| -- 10 Ocak 2009; 13:25:09 >

• kanka ben onur kolay gelsin :)))) hayırLı satıŞlar arkadaş güvenilirdir...
  • saoL hacı :D bütün hepsini satıyorum daha var yolda onlarıda koyucam
  • upsss
  • kanka 600silk alayım :D
  • uP diyorum sadece
  • Up Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    76 lv+10 SoS BLade
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karakter Full İnt degil kardesım :) 88 lv bı ınt karakterın mag yuzdesı ıtemsız % 96 olur ınanmayanlar ıcınhttp://sro.db.mmosite.com/tools/stats.shtml Burdan hesaplasınlar
  • Pardon hesaplamadım bende arkadaşımdan Aldım takas karşılıgı Hybird' miş Çar Dikkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: corc1_sailor

karakter Full İnt degil kardesım :) 88 lv bı ınt karakterın mag yuzdesı ıtemsız % 96 olur ınanmayanlar ıcınhttp://sro.db.mmosite.com/tools/stats.shtml Burdan hesaplasınlar

Oke düzeltim
  • char kötü gibi set felan bence...çünkü str int bufu olduu halde hp mp düşük.
  • arkadaşım seninde üzerinde npc set oLsa seninde düşük Olur dimi ? mantıklı olalım lütfen bişey yazarken düşünerek yazarım o str 29 veriyoR çar 88 lw..

600Hpx3=1800
    6strx10(item)= 60 Str bi hesapla nekadar can veriyor
    60 int i de kat hp yide boş boş konuşmayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.