Bildirim
wukong-riven
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ikisi de jungleda olmaz, bufflarla vs atarsın. Topta ikisi de oynanır, wukong takım için daha iyi bir pick ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hem jungle hem top diyorsa wukong. eğer ki önceki sezonlardan jungle tecrüben varsa jungle da wukong hala viable. riven jungle biraz daha zor bence.
oyum wukonga. -
3 hafta 40 lirayla nasil geciniyosunuz? Oyunn içinde aç kalinmaz sacmalama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AvcıHaloDayı
Ikisi de jungleda olmaz, bufflarla vs atarsın. Topta ikisi de oynanır, wukong takım için daha iyi bir pick ama.
ilk b den sonra orman için çok bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. zaten shaco wukong gibi herolarla ormanda pek durmam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Rikei
hem jungle hem top diyorsa wukong. eğer ki önceki sezonlardan jungle tecrüben varsa jungle da wukong hala viable. riven jungle biraz daha zor bence.
oyum wukonga.
riven jungle ı geçen gün twitchte birinden gördüm, bu kadar güçlü bi ormancı bulamazsınız diyodu(dakka 35 te 2 q yla kuşları kesip demişti orası ayrı :) ama earlygame i çok sıkıntılı geçmiyomuş
teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: MajoooR
3 hafta 40 lirayla nasil geciniyosunuz? Oyunn içinde aç kalinmaz sacmalama
yok be o kadar da değil :) abarttım biraz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ireina Nadar -- 27 Aralık 2014; 15:59:15 > -
wukong tabiki. -
Pulsefire ne veriyor ki 40tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi oynarım diyorsan riven yok ben kendimi geliştiremem diyorsan Wu.
Kesinlikle riven al.Pf konusuna gelirsek sakın alma ezreal'da 5 skin var (pf,buzul,tpa,not,santrafor) pf nin düz vuruş animasyonu bana çok ağır geliyor.Pf alcağına buzul alabilirsin.
hem top hem jungle istiyorsan wukong ^^ -
Wukong al ve PF eze 40 tl verme
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X