Şimdi Ara

Wunderlist gidiyor To-Do geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir dönemin en popüler yapılacak listesi uygulaması olan Wunderlist, Microsoft’un da dikkatinden kaçmamış ve geçen yıl geliştirici 6Wunderkinder’i bünyesine katmıştı. Firma popüler uygulamayı sona erdirme kararı aldı.

Sıfırdan başlıyor

Geçen yılki satın alım sonrasında Wunderlist uygulamasının bir süre daha devam edeceği açıklanmıştı. O süre artık sona erdi. Microsoft, uygulamayı daha da geliştirmek yerine sıfırdan yeni bir uygulama yapma kararı aldı.

Yakın zamanda Wunderlist uygulaması mağazalardan kaldırılacak ve teknolojileri ile baştan inşa edilen To-Do onun yerini alacak. Yapılacak listesi uygulaması an itibariyle uygulama mağazalarındaki yerini aldı. Firma uygulamayı en iyi hale getirdiğini düşündüğünde de Wunderlist’i sona erdirecek.

Ayrıca Bkz.Türk geliştiriciden farklı bir Flappy Bird denemesi

Şimdilik kesin tarihler verilemiyor ancak en iyi ihtimalle yıl sonunda Wunderlist yayından kalkmış olacak. Bu bakımdan Wunderlist kullanıcılarının yavaş yavaş kendilerine yeni bir alternatif araması tavsiye ediliyor. To-Do uygulaması şu an erken dönemde ve pek çok özellikten yoksun durumda.

• Microsoft her zamanki gibi elini attığı yeri kurutuyor.

• Mezarcı microsoft, şaşırmadım yani Microsoft daha öncede yaptı böyle şeyler

• Uzun süredir kullanıyordum, üzüldüm açıkçası. Zaten MS neyi alsa kapatıyor. madem kapatacaksın niye satın alıyorsun.

• hayır ben anlamıyorum derdi ne microsoftun. Olmazsa olmazlar listesine girmiş herkezin beğendiği bir programı neden sonlandırıyor ? daha iyisini mi yapacak hazır kurulu sistem işte geliştiriyorsan geliştir. Ama normal skype nin de içine etti microsoft.

• Sözde Wonderlist 'den daha iyi uygulama yapacaklar ancak şimdiden Google Playdeki yorumlara bakınca Wonderlist'e göre eksiklikleri çok. Örnek "Wunderlist gibi takım çalışmalarına uygun değil. Ayrıca sadece not alınıyor. Not içinde alt to do list yok ek eklenemiyor."

• ben anydo kullanıyorum. hangisi daha iyidir? kullanan arkadaşlar varsa söyleyebilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wunderlist'i neden kaldırıyosun onu anlamadım. Mis gibi program. Bu konuda üstüne tanımam. Ayrıca kapatacağın şeyi neden aldın be Microsoft:(

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Amac patentleri, teknolojileri almak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Microsoft onenote ile arasında ne fark var bunun

ayrıca google keep ten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya alırsın notları. Sonra mikisoft canı sıkılır tak diye kapatır servisi. Not falan kalmaz ortada.
  • Microsoft bu konuda nasıl bu kadar beceriksiz olabiliyor anlamadım gitti.

Wunderlist yıllardır severek kullandığım bir uygulamaydı. Not tutup alt-görevler atadığım hatta başkalarını davet edip ortak kullanım yaptığım bir uygulama idi.

Sağolsun MS bu konuda ne kadar vizyonsuz ve beceriksiz olduğunu bir kere daha göstermiş oldu. Düzgün çalışan ve piyasada değeri olan bir markayı alıp hiç ettikleri arasına katıyor.

Konuyla ilişkili tüm MS çalışanlarını tebrik ediyorum. Anca bu kadar beceriksiz olunurdu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.