Şimdi Ara

els inside and out mu yoksa english grammar today mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: huseyinadukeeee Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İngilizce öğrenmeye karar verdim ve bir kitap edinmek istiyorum. Grammar kitabı alacağım ama iki kitap arasında kaldım.
    ilki english grammar today, diğeri els inside and out.
    İngilizcem çok kötü, bu benim için bir başlangıç olacak. Hangi kitabı tavsiye edersiniz başlangıç için ? yada başka tavsiyelere de açığım :)

Teşekkürler :)

• Kesinlikle english grammar today.21 lira felan sanirim ben de var baslangic,orta ust her seviyeye hitap ediyor pre int seviyesindeyim cok isime yaradi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Kesinlikle english grammar today.21 lira felan sanirim ben de var baslangic,orta ust her seviyeye hitap ediyor pre int seviyesindeyim cok isime yaradi.

els daha üst seviye bir kitapmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbkaya

quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Kesinlikle english grammar today.21 lira felan sanirim ben de var baslangic,orta ust her seviyeye hitap ediyor pre int seviyesindeyim cok isime yaradi.

els daha üst seviye bir kitapmı ?

Evet

• Seviyeniz başlangıç üstüyse Els, değilse Grammar Today

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Els ınsde and out cevap anahtarı yok malesef çalışmak ısteyen almak durumunda..

• fbkaya kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ELS. türkiyedeki en iyi kaynaktır bence, nesibe sevgi öndeş farkı .

Konuları çok ayrıntı işler, ama hakkını vererek çalışırsan ondan baba kaynak yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The ve This/That farkı nedir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ELS Nesibe Öndeş'in 2 kitabı var..Through Reading kitabı ve o bilinen Grammer kitabı.

Through Reading kitabı da yararlı mı acaba ? Henuz İntermediate seviyesinde sayılırım..

Ayrıca bu 2 kitabı istanbul da uygun fiyata nereden bulabilirim ? Kadıköy de baktım yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.